ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

To Κάμα Σούτρα του Californication

Όλα όσα μας έχει μάθει για το σεξ ο Hank Moody & οι σέξι guest σταρ του (NSFW)

5 σεζόν, 56 επεισόδια, δεκάδες ζευγάρια στήθη, αναρίθμητες σεξουαλικές πράξεις. Το Californication είναι κάτι πολύ παραπάνω από μια τηλεοπτική σειρά. Δες το ως μεταπτυχιακό στο πεδίο της προηγμένης σεξουαλικότητας. Όπως ακριβώς κάναμε και εμείς. Αυτά είναι τα συμπεράσματά μας.  

Να φοβάσαι οποιαδήποτε αρχίζει και σου τραβάει ‘μπουκέτα’ όταν ολοκληρώνεις (με σκοπό να σου μείνει αξέχαστη)

Ειδικά όταν αυτή είναι ανήλικη και ετεροθαλής αδελφή της κόρης σου, όπως η Madeline Zima (σ.σ. το κοριτσάκι από την Νταντά Άμεσου Δράσης). Κάπως έτσι την πάτησε ο Hank στο πρώτο επεισόδιο της σειράς. Για να βρεθεί διαδοχικά να χάσει την οικογένειά του και, σε επόμενο κύκλο, να κατηγορηθεί και ως βιαστής. 

 

Να φοβάσαι ακόμη περισσότερο όταν διαπιστώσεις ότι το να σε δέρνουν, αρχίζει να σου αρέσει.

Η αλήθεια είναι ότι ο Hank δέχτηκε να φάει ξύλο από την Addison Timlin, την ηθοποιό που θα έπαιζε την ετεροθαλή κόρη του στην κινηματογραφική μεταφορά της περιπέτειάς του, για να την βοηθήσει να μπει στο mood. Η απόλυτη αλήθεια είναι ότι απλά ψάχναμε μια αφορμή για να σου ξανα-δείξουμε το φαντασμαγορικό στήθος της πρώην child star. Ίσως το καλύτερο που έχουμε δει σε όλη την σειρά.

 

Φρόντισε να προσλάβεις όσο πιο γριά και άσχημη νταντά γίνεται

Γιατί αν διαθέτει τα φυσικά προσόντα της Camilla Luddington (για την οποία θα μιλήσουμε διεξοδικά σε επόμενο post) είναι πολύ λογικό να ξελογιάζει και τον πατριό και τον μπαμπά. Με διαφορά η πιο καυτή guest star (στον 5ο κύκλο που τρέχει τώρα). Από τις ελάχιστες που δεν έχει αγγίξει με το ‘μαγικό ραβδί’ του ο Hank. Τουλάχιστον όχι ακόμη. Επίσης εδώ υπάρχει και 2ο μάθημα. Μην επηρεάζεσαι από τις τσόντες, όπως ο καραφλός ατζέντης του Moody, παίρνοντας κατευθείαν από ένα τρυφερό φιλί σε μανιώδες finger banging.

 

Καμία φαντασίωση δεν είναι ντροπή (ακόμη και αν περιλαμβάνει αιμομιξία) 

Δεν είναι το πιο νορμάλ πράγμα του κόσμου να σου ζητά η μεσίτρια σου να προσποιηθείς πως είσαι ο συνομήλικος αδελφός της, που της παίρνεις την παρθενιά στα γρήγορα, πριν επιστρέψουν οι γονείς σας στο σπίτι. Αλλά πώς να αρνηθείς οτιδήποτε σε μια τέτοια γυναίκα. Η οποία, επιπλέον, παίρνει ως κομπλιμέντο την πρόωρη εκσπερμάτιση σου. Και φροντίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.

 

Η σημασία του να κουρεύεις το γκαζόν

Αυτό εξηγεί στον καραφλό ατζέντη η νεαρά βοηθός που του έχει κάνει την χάρη να του ‘κάτσει’. Πριν του ζητήσει να συνεχίσουν την συνεύρεση με εκείνη στα 4, ώστε να μπορέσει να απαντήσει στα πιο επείγοντα από τα e-mails της.

 

Το να κάνεις σεξ με ‘αλλόθρησκη’ σου ανοίγει τους πνευματικούς ορίζοντες

‘Δεν νομίζω ότι ο Tom και η Katie θα ενέκριναν αυτό που κάνουμε’ είναι το σχόλιο του Hank στην πιστή –πρόσφατα χωρισμένη- Σαεντολόγο πριν της κάνει την χάρη που του ζήτησε. Δηλαδή to fuck her stupid. 

 

Η κουβέντα για αιδοιοπλαστική χαλάει την ατμόσφαιρα

Ακόμη και όταν έχεις απέναντί σου την Brooke Banner, καθαρόαιμη πορνοσταρ (στην σειρά και στην πραγματικότητα) που σου ζητάει να της πεις την ειλικρινή σου γνώμη για το στήθος και το αιδοίο της. Το μόνο που μένει να κάνεις, ειδικά όταν το μωρό της αρχίζει να κλαίει, είναι να κατασχέσεις ένα dvd της και να φύγεις όσο πιο γρήγορα γίνεται.

 

Βγάλε τον σκασμό όταν η στρίπερ μαθήτρια σου προσπαθεί να σου δείξει πόσο ευλύγιστη είναι

Στην τελική το κορίτσι (Eva Amurri) δεν είναι θύμα. Απλά προσπαθεί να πληρώσει τα δίδακτρά της. Με όπλο το φανταστικό στήθος της, κληρονομιά από την εξίσου προικισμένη μητέρα της, Susan Saradon.

 

Κάθε γυναίκα κρύβει βαθιά μέσα της μια φαντασίωση βιασμού

Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι καλή ιδέα να την διακόπτεις, ενώ την εκπληρώνει. Ειδικά όταν πρόκειται για την πρώην σύζυγό σου, ο παρτενέρ της είναι ένας δίμετρος μαύρος και εσύ δεν φοβίζεις ούτε νεογέννητο γατάκι.

 

H ιδέα του να κάνεις τρίο με την γκόμενά σου και μια άλλη, είναι πάντοτε καλύτερη από την πραγματικότητα

Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα καταλήξεις και αναγκαστικά στον νοσοκομείο, όπως στην συγκεκριμένη περίπτωση ο ατζέντης, όταν η βοηθός του (suicide girl και φαν του πυγοραπίσματος) αποφασίζει να του βάλει τανάλια στις ρώγες, η οποία και μπλέκεται στο εσώρουχο της γυναίκας τους.

 

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν πολύ περισσότερα παραδείγματα, δυστυχώς χωρίς βίντεο. Όπως:

Να προσέχεις σε ποια κάνεις αιδιολειχεία ( ο Hank, μεθυσμένος, φεύγει κατά την διάρκεια του πάρτι από το ένα δωμάτιο και μπαίνει κατά λάθος στο άλλο)

Τι πρέπει να κάνεις αν ξυπνήσεις δίπλα σε μια στρίπερ σε κώμα

Γιατί δεν πρέπει ποτέ να κάνεις τριο με φίλο σου και την πόρτα ξεκλείδωτη (μπορεί να μπουν μέσα οι σύζυγοί σας, ακριβώς την στιγμή που το κορίτσι δείχνει εμπράκτως το ταλέντο της στο squirting)

Γιατί δεν πρέπει να χωρίζεις ποτέ μια γυναίκα που σου έκανε δώρο την πρωκτική παρθενιά της (επειδή μπορεί, από τα νεύρα της, να σου βάλει φωτιά στο διαμέρισμα).

Η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο κείμενο, για τους περισσότερους από εμάς, δεν είναι ιδιαίτερα χρηστικό. Ευτυχώς ή δυστυχώς, τα παραπάνω δεν πρόκειται να μας συμβούν. Αλλά επειδή ποτέ δεν ξέρεις, καλύτερα είναι να είσαι προετοιμασμένος, έστω και σε θεωρητικό επίπεδο.