MEN'S ONLY

Το μεγαλύτερο πλήγμα του Pornhub ήρθε από το PayPal

Η πλατφόρμα δεν θα υποστηρίζει πλέον πληρωμές στο δημοφιλές σάιτ.

Tην Τετάρτη το Pornhub ανακοίνωσε στο blog του ότι το PayPal σταμάτησε να υποστηρίζει τις πληρωμές στο Pornhub. Αυτό θα έχει άμεσες επιπτώσεις στις εργάτριες και στους εργάτες του σεξ, υποστηρίζει το Pornhub.

Διαβάστε περισσότερα

Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα Fifa, τιμή διαστημική

Δεν φαντάζεσαι πόσα χρήματα βγάζει την ώρα ένας Gamer Coach. Μήπως να κάνεις στροφή στην καριέρα σου;

Θυμάσαι που όταν ήμασταν μικροί και περνούσαμε ώρες αμέτρητες μπροστά από μια οθόνη ή μια κονσόλα, η μάνα μας συνεχώς φώναζε "κλείσ’ το επιτέλους. Διάβασε κανένα βιβλίο μπας και βρεις στο μέλλον καμιά δουλειά"; Πού να ξέραμε τότε ότι θα ερχόταν η ημέρα που θα μπορούσαμε να παίζουμε Fifa (ή κάποιο άλλο αγαπημένο μας παιχνίδι) και θα πληρωνόμασταν γι' αυτό.

Διαβάστε περισσότερα

Πόσα χρήματα βγάζει σήμερα η J.K. Rowling από τα Harry Potter

Τα νούμερα των τραπεζικών της λογαριασμών ζαλίζουν περισσότερο κι από τα ξόρκια του Hogwarts.

Η έμπνευση της J.K. Rowling, της δημιουργού του μαγικού κόσμου του Harry Potter, είναι ανεξάντλητη κι από ότι φαίνεται κάτι αντίστοιχο ισχύει και με την περιουσία της. Η διάσημη συγγραφέας αν και προσπαθεί συχνά να ρίξει έναν αόρατο μανδύα πάνω στις συζητήσεις που αφορούν τα οικονομικά της, δεν μπορεί να κρυφτεί.

Διαβάστε περισσότερα

Τι είναι το 'νούντσι', το κορεάτικο μυστικό της ευτυχίας

Μία λέξη, που οι Κορεάτες μαθαίνουν από την παιδική τους ηλικία.

Η ακριβής μετάφραση του νούντσι είναι "μετρώντας με τα μάτια σου", και πρόκειται για την τέχνη του να "διαβάζεις το δωμάτιο". Σύμφωνα με την Euny Hong, τη συγγραφέα του βιβλίου 'The Power of Nunchi', πρέπει όταν μπαίνεις σε ένα δωμάτιο πρέπει να νιώθεις ότι μπαίνεις σε μια θεατρική σκηνή, που όλα τα αντικείμενα έχουν σημασία. Στο 'Όνειρο θερινής νυκτός' του Shakespeare υπάρχει ένα χαρακτήρας που είναι τοίχος.

Διαβάστε περισσότερα

Το 15% των σύγχρονων χωρισμών οφείλεται στο series cheating. Στο ποιο;

Το σίγουρο είναι ότι ζούμε σε έναν νέο, θεότρελο κόσμο.

Απιστία, ψέμματα, ασυμφωνία χαρακτήρων, ρουτίνα, ένας νέος έρωτας. Όλοι αυτοί είναι πολύ συνηθισμένοι λόγοι που οδηγούν στον χωρισμό ενός ζευγαριού. Στην εποχή του binge watching όμως, που η παρακολούθηση μια σειράς μπορεί να αποτελέσει την βασική ασχολία μιας σχέσης, έρχεται να προστεθεί κι ένας νέος λόγος που μπορεί να φέρει το τέλος ενός έρωτα.

Διαβάστε περισσότερα

Οι ασκήσεις που 'χτίζουν' τους σταρ του Hollywood

Για να φτάσεις στην κορυφή, μερικές φορές χρειάζεται να χύσεις τόνους ιδρώτα.

Είναι γνωστό πως όλοι οι μεγάλοι ηθοποιοί στον κόσμο του Χόλιγουντ έχουν τον δικό τους προσωπικό γυμναστή. Ειδικότερα αν πρόκειται να υποδυθούν έναν action hero, τότε πέφτουν με τα μούτρα στη γυμναστική.

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί ένα 'cheat pass' μπορεί να είναι το απόλυτο χριστουγεννιάτικο δώρο

Μία sex expert σου δίνει την πιο πρωτότυπη λύση για το δώρο των φετινών γιορτών.

Τα Χριστούγεννα ίσως είναι η πιο πολυέξοδη εποχή του χρόνου για τους περισσότερους από εμάς. Περισσότερες βόλτες, ποτά, φαγητά, γλυκά, δώρα για οικογένεια, φίλους και φυσικά το πιο ιδιαίτερο δώρο για τη σύντροφό μας. Άσε που εκτός από το κόστος του τελευταίου, είναι αρκετά κουραστικό και το ψάξιμο που προηγείται.

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3 4 5 6 7
POP για τις δύσκολες ώρες
Social Man
PROMO