MEN'S ONLY

Η Μίλαν των τίτλων βλέπει τη Μίλαν του Ζλάταν και γελά

Η Μίλαν φιλοδοξεί να επιστρέψει στο Champions League με την επιστροφή του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς. Μέχρι τότε έχει 7 τρόπαια και 3 καταπληκτικές ομάδες να εξυμνεί.

Αν υπάρχει ένα εντυπωσιακό challenge δεκαετίας στο Champions League, σε αυτό σίγουρα πρωταγωνίστρια είναι η Μίλαν. Το 2009-2010 άρχιζε στη διοργάνωση ως ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, το 2019-2020 συμπλήρωσε 6 χρόνια μακριά από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Κι όμως, η νέα προσπάθεια που γίνεται φέτος, έχει τις σωστές βάσεις και ίσως οδηγήσει σε άμεση... αφύπνιση του θηρίου, από τη χειμερία νάρκη της τελευταίας δεκαετίας.

Διαβάστε περισσότερα

4 τρόποι να κάνεις καλύτερο σεξ το 2020, σύμφωνα με τους ειδικούς

Μία έρευνα και μία θεραπεύτρια δείχνουν τον δρόμο για μια ερωτική νέα χρονιά.

Το Pure Romance, μία από τις παλαιότερες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον χώρο της σεξουαλικής υγείας και της ερωτικής ζωής, διεξήγαγε μία έρευνα με τη βοήθεια του OnePoll σε 2.000 σεξουαλικά ενεργούς Αμερικανούς. Η συντριπτική πλειοψηφία του δείγματος μοιάζει πολύ ικανοποιημένο από τη σεξουαλική του ζωή, με το 79% να δηλώνει «χαρούμενο» και το 44% να ονομάζει το 2019 «την καλύτερη χρονιά τους σε σχέση με το σεξ» ως τώρα.

Διαβάστε περισσότερα

Πώς θα προπονηθείς όπως ο Adam Driver για τα Star Wars

Δεν εξουσιάζεις έτσι απλά τον γαλαξία.

Το Star Wars: Rise of the Skywalker έχει βγει στις αίθουσες εδώ και μία εβδομάδα και όπως είναι λογικό έχει σαρώσει τα εισιτήρια σε όλο το κόσμο. Οι κριτικές δεν είναι και τόσο καλές και το κοινό έχει διχαστεί. Ένα από τα μυστικά της επιτυχίας της συγκεκριμένης σειράς, ωστόσο, είναι το casting.

Διαβάστε περισσότερα

Το app που θα καθαρίσει μυαλό σου μέσα σε τρία λεπτά

'Ένα meditation app το άγχος κάνει παραπέρα'. Ή, τουλάχιστον, αυτό συνέβη στη δική μου περίπτωση.

'Πάρε μια βαθιά ανάσα. Χαλάρωσε το σώμα σου. Άσε τα χέρια σου να πέσουν κάτω. Δες τις σκέψεις να περνούν από μπροστά σου λες και είναι αυτοκίνητα και εσύ παρατηρητής στην άκρη της λεωφόρου. Και συγκεντρώσου αποκλειστικά και μόνο στο μπες βγες'.

Διαβάστε περισσότερα

Η περίοδος των γιορτών κρύβει μια πολύ επικίνδυνη μορφή dating

Λέγεται snowglobing και μπορεί να το έχεις κάνει κι εσύ.

Μετά το paperclipping, ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε με ακόμη μία μάστιγα του καιρού μας σε ό,τι αφορά το -κακό- dating. Πρόκειται για το snowglobing και γνωρίζει άνθηση την περίοδο των εορτών.

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί οι vegan περνάνε χειρότερο hangover όταν μεθάνε

Κι όμως, είναι αλήθεια και υπάρχει επιστημονική εξήγηση.

Χρονιάρες μέρες, θα φας, θα βγεις, θα πιεις, θα έχεις χανγκόβερ. Ο κύκλος της ζωής. Αν ανήκεις ωστόσο σε μια συγκεκριμένη διατροφική ομάδα, τότε θα υποφέρεις από χειρότερο χανγκόβερ και υπάρχει λόγος.

Διαβάστε περισσότερα

Πως να βελτιώσετε δυναμικά το σχήμα του προσώπου σας

Ένα πρόσωπο με σωστές αναλογίες και καλοσχηματισμένο περίγραμμα είναι γοητευτικό και ελκυστικό για λόγους που συχνά μοιάζουν απροσδιόριστοι.

1 2 3 4 5 6 7
Μάθε τα πάντα για φετινά βραβεία
POP για τις δύσκολες ώρες
Social Man
PROMO