MEN'S ONLY

Η χειρότερη μορφή dating ξυπνάει άσχημες μνήμες από το παρελθόν

Μήπως έχεις γίνει κι εσύ θύτης του ενοχλητικού paperclipping φλερτ;

Ένα (όχι και τόσο νέο) είδος φλερτ που φαίνεται πως έχει ξεπεταχτεί τους τελευταίους μήνες, λοιπόν, είναι το paperclipping. Τι σημαίνει η ονομασία του; Η λέξη paperclip για όσους δεν γνωρίζουν, στα ελληνικά σημαίνει συνδετήρας και ο πιο διάσημος συνδετήρας του κόσμου ήταν ο clippy, o προσωπικός βοηθός που είχε δημιουργήσει πριν μερικά χρόνια η Microsoft και όλοι οι millennials των θυμούνται να πετάγεται σε ανύποπτες στιγμές στο Microsoft Word των Windows, προσπαθώντας (μάταια τις περισσότερες φορές) να μας βοηθήσει με διάφορα tasks.

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί δεν κάνει να αφήνεις τη θέρμανση ανοιχτή όλο το βράδυ

Καλή η ζέστη, αλλά έχει και το τίμημά της.

Είτε ανήκεις στους προνομιούχους που βάζουν πετρέλαιο, είτε ζεσταίνεσαι με εναλλακτικά μέσα θέρμανσης, αν τα βράδια προτιμάς να αφήνεις την πηγή αυτής της θέρμανσης ανοιχτή για να ξυπνάς μέσα σε μια ωραία αίσθηση ζεστασιάς, ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις.

Διαβάστε περισσότερα

5 τρόποι να σταματήσετε να αισθάνεστε κουρασμένοι όλη την ώρα

Κάνοντας εκείνα που περνάνε από το χέρι σου, μπορείς να νιώσεις καλύτερα.

Αν νιώθετε συνεχώς εξαντλημένοι και είναι δύσκολο να εντοπίσετε την αιτία, υπάρχουν πέντε εύκολοι τρόποι να νιώσετε περισσότερη ευεξία κάνοντας αυτό που περνάει από το χέρι σας. Πράγματι δεν είναι εύκολο να ελέγξει κανείς όλους τους παράγοντες που του προκαλούν κόπωση, ξεκινώντας όμως από τα απλά, μπορείς να βελτιώσεις εκείνα που μπορείς να ελέγξεις. Ο ύπνος, η συνεχής πρόσβαση στις οθόνες, η διατροφή είναι μερικά από αυτά που μπορείς να προσέξεις, για να νιώσεις καλύτερα.

Διαβάστε περισσότερα

15 πράγματα που σίγουρα έχεις κάνει κι εσύ στο γυμναστήριο

Ήρθε η ώρα να παραδεχθούμε μερικές αλήθειες.

Το γυμναστήριο δεν είναι για όλους. Ή τουλάχιστον δεν το βλέπουν όλοι το ίδιο σοβαρά κι αυτό δεν είναι καθόλου, μα καθόλου κακό. Δεν μπορούμε να είμαστε όλοι gym freaks και να κάνουμε σωστά κάθε άσκηση, χωρίς να μας αποσπά τίποτα και κανένας την προσοχή.

Διαβάστε περισσότερα

Η επιστήμη μίλησε, σήμερα είναι η πιο πιθανή ημέρα να χωρίσεις

Αν σου είπε ότι το βράδυ θέλει να μιλήσετε, καλό θα είναι να προετοιμαστείς.

Προφανώς, όταν μιλάμε για σοβαρές και σημαντικές σχέσεις στη ζωή σου, καμία ημέρα δεν είναι εύκολη για να χωρίσεις. ΟΚ, υπάρχουν κάποιες που συνήθως όλοι τις αποφεύγουμε, όπως τα γενέθλια του συντρόφου μας, η επέτειος ή οι γιορτές, όμως κατά τα άλλα, δεν υπάρχει κάποια μέρα που ενδείκνυται για κάτι τόσο δυσάρεστο.

Διαβάστε περισσότερα

Πες 'αντίο' στο σωσίβιό σου με τη δύναμη του κρύου

Με την Κρυολιπόλυση μπορείς να αντιμετωπίσεις το επίμονο τοπικό λίπος στην κοιλιά ή όπου αλλού εμφανίζεται σε μία συνεδρία.

Αν είσαι ένας από μας, ένας από εκείνους τους άντρες που δεν μπορούν με τίποτα να ξεφορτωθούν το περιττό λίπος στην κοιλιά, στα μπράτσα και τους γλουτούς τότε σου έχουμε τη λύση. Μία μέθοδος χωρίς νυστέρι που μπορεί να διώξει το 'σωσίβιο' που επιμένει παρά την άσκηση και τη διατροφή και να σου χαρίσει το κορμί που πάντα επιθυμούσες. Και όλα αυτά με μία μόνο συνεδρία.

Διαβάστε περισσότερα

Τι είναι η Πλανητική Διατροφή που θέλει να σώσει τον κόσμο

Την προτείνουν 37 παγκοσμίου φήμης ειδικοί και μπορεί να αντιμετωπίσει την καταστροφή του περιβάλλοντος, τον υποσιτισμό και την παχυσαρκία.

Ως άλλοι κατασκευαστές πλυντηρίων, 37 παγκοσμίου φήμης ειδικοί στη διατροφή, τη γεωργία και την κλιματική αλλαγή δημιούργησαν την Πλανητική Υγιεινή Διατροφή και κυκλοφόρησαν τα ευρήματά τους σε σχετική αναφορά, στο πλαίσιο της επιτροπής EAT-Lancet.

Διαβάστε περισσότερα
2 3 4 5 6 7 8
POP για τις δύσκολες ώρες
Social Man
PROMO