MEN'S ONLY

Μήπως κάνεις bullying στους άλλους χωρίς να το ξέρεις;

6 τρόποι για να το καταλάβεις.

Το bullying δεν ξεκινάει ούτε σταματάει στο σχολείο. Αν νομίζεις πώς επειδή είσαι ενήλικος, έχεις ξεφύγει από τον 'κίνδυνο', θα πρέπει να το σκεφτείς καλύτερα. Όπως θα πρέπει να σκεφτείς καλύτερα μήπως είσαι εσύ αυτός που έχει περάσει στην απέναντι όχθη, αυτός που ασκεί bullying στους άλλους, και είναι ανίκανος έστω και να το αναγνωρίσει.

Διαβάστε περισσότερα

Ο ράφτης Mamadoo γεννήθηκε στο Ντακάρ, αλλά ράβει (σ)την Αθήνα

Βρεθήκαμε στο ατελιέ του ράφτη που παντρεύει την αφρικανική με την ευρωπαϊκή κουλτούρα.

Κάπου σε ένα στενάκι πίσω από τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, μια πολύχρωμη κουρτίνα στο μπαλκόνι σε οδηγεί στο ατελιέ του Mamadoo. Αυτός ο φανταστικός τύπος με τα ράστα μαλλιά και το χαμόγελο που δεν φεύγει ποτέ από το πρόσωπό του, μας άνοιξε την πόρτα και μας υποδέχθηκε στο χώρο εργασίας του, που αποτελεί και το δεύτερο σπίτι του.

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί σε χαιρετούν οι αεροσυνοδοί όταν μπαίνεις στο αεροπλάνο

Όχι, δεν βρίσκονται εκεί απλά για να σε καλωσορίσουν. Ο πραγματικός λόγος είναι άλλος.

Συμβαίνει σε κάθε πτήση. Με το που πατήσεις το πόδι σου στο εσωτερικού του αεροπλάνου, στα δεξιά σου βρίσκεται μια αεροσυνοδός με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της, η οποία σε καλωσορίζει στην πτήση ή σου δείχνει με το χέρι της το δρόμο για τα καθίσματα.

Διαβάστε περισσότερα

Η προπόνηση του Henry Cavill για το Witcher

Για να γίνεις κυνηγός τεράτων πρέπει πρώτα να χτίσεις το κορμί σου κατάλληλα.

Είναι ίσως η πιο πολύ-αναμενόμενη σειρά στην Αμερική. Χωρίς να έχει παιχτεί ακόμα ούτε ένα επεισόδιο, έχει ήδη εγκριθεί ο δεύτερος κύκλος. Στις 20 Δεκεμβρίου κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α το 'The Witcher', μια σειρά φαντασίας με πρωταγωνιστή έναν κυνηγό τεράτων που τον υποδύεται ο 'Superman' Henry Cavill.

Διαβάστε περισσότερα

5 απλά βήματα για να γίνεις ο καλύτερος wingman εκεί έξω

Ή αλλιώς πώς θα βοηθήσεις τον κολλητό σου να γίνει ο μεγάλος πρωταγωνιστής της βραδιάς.

Η πρώτη χρήση της λέξης wingman ήταν για να περιγράψει τον πιλότο ενός μαχητικού αεροπλάνου, ο οποίος βρίσκεται ακριβώς πίσω και στο πλάι από το αεροσκάφος που οδηγεί έναν σχηματισμό. Είναι αυτός που στηρίζει τον αρχηγό που βρίσκεται μπροστά του. Σήμερα, χρησιμοποιείται και για να περιγράψει τον φίλο (συνήθως κολλητό, κάποιον που γνωρίζεις πάρα πολύ καλά), ο οποίος θα σε βοηθήσει να γνωρίσεις και να μιλήσεις σε νέα άτομα στις εξόδους σας.

Διαβάστε περισσότερα

Πρωινό σεξ: 7 φανταστικά οφέλη του για τον οργανισμό σου

Από το ενισχυμένο ανοσοποιητικό μέχρι την παραγωγικότητα στη δουλειά, το σεξ είναι η καλύτερη πρωινή γυμναστική.

Ο φρέσκος πρωινός καφές μπορεί να είναι ο αγαπημένος σου, ή έστω ο πιο αποδοτικός, τρόπος για να ξυπνάς, αλλά το πρωινό σεξ έχει ακόμη περισσότερα οφέλη. Από το ενισχυμένο ανοσοποιητικό μέχρι την παραγωγικότητα στη δουλειά, το σεξ μπορεί να γίνει η καλύτερη πρωινή γυμναστική σου και έχουμε τους επιστημονικούς λόγους για να στο αποδείξουμε.

Διαβάστε περισσότερα

Tι σημαίνει να είσαι zero waste

Όλο και περισσότερος κόσμος προσπαθεί να υιοθετήσει αυτό το lifestyle.

Το zero waste ή όπως το συναντούμε λιγότερο συχνά στα ελληνικά "μηδενικά απορρίμματα", όπως το ορίζει η Zero Waste International Alliance (ZWIA) είναι η διατήρηση όλων των πόρων με μέσον την υπεύθυνη παραγωγή, κατανάλωση, και επαναχρησιμοποίηση και την ανάκτηση όλων των προϊόντων, συσκευασιών και υλικών, χωρίς τη καύση τους, και χωρίς να απορριφθούν στη γη, στο νερό ή στον αέρα με τρόπο που μπορεί να απειλήσουν το περιβάλλον ή την ανθρώπινη υγεία.

Διαβάστε περισσότερα
5 6 7 8 9 10 11
POP για τις δύσκολες ώρες
Social Man
PROMO