MEN'S ONLY

Η εξάρτησή σου από τα ψώνια ίσως είναι δείγμα ψυχικής διαταραχής

Τουλάχιστον έτσι ισχυρίζονται ερευνητές από την Ιατρική Σχολή του Ανόβερου.

Μπολιάζεται σε διάφορα αστεία, ως η ακραία πτυχή της καταναλωτικής κουλτούρας. Τις προηγούμενες δεκαετίες μάλιστα είχε βρει και όνομα, προκειμένου να φανούν οι ευεργετικές συνέπειες που έχουν τα ψώνια ως προς την ξεκούραση και την απαλλαγή από το άγχος: shopping therapy. Είναι όμως έτσι;

Διαβάστε περισσότερα

Πέντε tips για να budgetάρεις τον μήνα σου

Ή αλλιώς πώς θα καταφέρεις να μη μείνεις με άδειο πορτοφόλι στο τέλος του μήνα.

Κάθε τέλος του μήνα το ίδιο. Το πορτοφόλι (και αντίστοιχα ο τραπεζικός λογαριασμός) αδειάζει κι εσύ μένεις να αναρωτιέσαι τι πήγε τόσο στραβά και πού ξόδεψες - πάλι - όλο τον μισθό σου. Αν ταυτίζεσαι με αυτή την κατάσταση, τότε ανήκεις σε αυτούς τους ανθρώπους που θεωρούν εξαιρετικά δύσκολη διαδικασία τη σωστή διαχείριση του μηνιαίου εισοδήματός τους. Και για να είμαστε ειλικρινείς, δεν είναι λίγοι.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η αξία του να ωριμάζεις

Ο θρίαμβος του Λονδίνου δεν είναι ο βασικός λόγος που μας γεμίζει με αισιοδοξία για το μέλλον του Έλληνα τενίστα.

Η Ελλάδα είναι η χώρα των άκρων, δεν χρειάζεται να το λέμε συνέχεια. Όσο ο Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδιζε και ανέβαινε θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη, η αποθέωση που γνώριζε ήταν μεν δικαιολογημένη, αλλά ως συνήθως, άγγιζε τα όρια της υπερβολής.

Διαβάστε περισσότερα

Οι 10 τροφές που προτιμάνε οι σταρ του Χόλιγουντ

Φασόλια, αβοκάντο και μερικά ακόμα μυστικά για ενέργεια, ευεξία και γράμμωση.

Το Χόλιγουντ θεωρείται η 'Μέκκα' του wellness. Όλες οι νέες τάσεις του fitness και της διατροφής ξεκινάνε από εκεί. Είναι άπειρα τα παραδείγματα σωματικής αλλαγής ηθοποιών προκειμένου να υποδυθούν ένα ρόλο. Γι αυτό το λόγο η πλειοψηφία των σταρ του Χόλιγουντ προσέχει την διατροφή του και απευθύνεται σε εξειδικευμένους επιστήμονες οι οποίοι μετά από σωματομετρικές μετρήσεις και αναλύσεις δημιουργούν εξειδικευμένο διαιτολόγιο, το οποίο τους προσφέρει ενέργεια, ευεξία και φυσικά χαμηλό λίπος ώστε να υπάρχει η ανάλογη γράμμωση.

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί η νέα γενιά γίνεται όλο και περισσότερο anxiousexual

Όταν είσαι τόσο στρεσαρισμένος που δεν σκέφτεσαι καν το σεξ, τότε ίσως υπάρχει ένα πιο βαθύ πρόβλημα.

Το σεξ συχνά κάνει το άγχος, τα προβλήματα και το στρες της καθημερινότητας να φύγουν μακριά. Το στρες επίσης, μπορεί να μεγαλώσει την ερωτική επιθυμία σε κάποιους. Από την άλλη, υπάρχει μια εξαιρετικά μεγάλη πιθανότητα να δημιουργήσει πρόβλημα σε μερικά άτομα, να τα κάνει πιο μοναχικά, σε τέτοιο βαθμό που τα αναγκάζει να βγάλουν τελείως από το μυαλό τους το σεξ. Αυτή η κατάσταση, λοιπόν, που συναντάται όλο και πιο συχνά στις μέρες μας έχει πάρει το όνομα 'anxiousexuality'.

Διαβάστε περισσότερα

Το μεγαλύτερο πλήγμα του Pornhub ήρθε από το PayPal

Η πλατφόρμα δεν θα υποστηρίζει πλέον πληρωμές στο δημοφιλές σάιτ.

Tην Τετάρτη το Pornhub ανακοίνωσε στο blog του ότι το PayPal σταμάτησε να υποστηρίζει τις πληρωμές στο Pornhub. Αυτό θα έχει άμεσες επιπτώσεις στις εργάτριες και στους εργάτες του σεξ, υποστηρίζει το Pornhub.

Διαβάστε περισσότερα

Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα Fifa, τιμή διαστημική

Δεν φαντάζεσαι πόσα χρήματα βγάζει την ώρα ένας Gamer Coach. Μήπως να κάνεις στροφή στην καριέρα σου;

Θυμάσαι που όταν ήμασταν μικροί και περνούσαμε ώρες αμέτρητες μπροστά από μια οθόνη ή μια κονσόλα, η μάνα μας συνεχώς φώναζε "κλείσ’ το επιτέλους. Διάβασε κανένα βιβλίο μπας και βρεις στο μέλλον καμιά δουλειά"; Πού να ξέραμε τότε ότι θα ερχόταν η ημέρα που θα μπορούσαμε να παίζουμε Fifa (ή κάποιο άλλο αγαπημένο μας παιχνίδι) και θα πληρωνόμασταν γι' αυτό.

Διαβάστε περισσότερα
6 7 8 9 10 11 12
POP για τις δύσκολες ώρες
Social Man
PROMO