Ο άνθρωπος που τον τσίμπησε αράχνη στο πέος (2 φορές)

Ένας Αυστραλός στάθηκε σούπερ γκαντέμης δύο φορές σε ένα χρόνο. Παρόλα αυτά, δεν έγινε ο Spiderman.
SHARES

Αν ο Μέρφι -αυτός με τους νόμους ντε- διάβαζε αυτό το κείμενο, θα έσκιζε τα διπλώματά του και θα άρχιζε να πλέκει ζιπουνάκια. Πώς αλλιώς θα μπορούσε να αντιμετωπίσει το γεγονός πως ο Jordan, ένας 22χρονος Αυστραλός, δαγκώθηκε για δεύτερη φόρα μέσα στο 2016, από αράχνη στο πέος του;

Την πρώτη φορά, τον δάγκωσε σε μια φορητή τουαλέτα, σε ένα εργοτάξιο, στο Σίδνεϊ. Για το δηλητήριο της αράχνης, η οποία προέρχεται από συγγενικό είδος με αυτό της 'Μαύρης Χήρας',  που δάγκωσε τον Jordan έχει βρεθεί αντίδοτο από το 1956, οπότε ο φίλος μας γλίτωσε τα χειρότερα. Μπορεί, πλέον, το συγκεκριμένο δηλητήριο να μην είναι θανατηφόρο, αλλά προκαλεί ισχυρούς πόνους, εφίδρωση και ναυτία, συμπτώματα τα οποία αντιμετωπίστηκαν επιτυχώς από το γιατρούς γειτονικού νοσοκομείου στο οποίο διεκομίσθη ο Jordan.

 

Αν και παθών, δεν έμαθε από το λάθος του και χρησιμοποίησε ξανά την ίδια τουαλέτα στο εργοτάξιο. ''Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έγινε ξανά'', σκέφτηκε ο Jordan όταν είδε τα πόδια της αράχνης να ξεχωρίζουν από το καπάκι της τουαλέτας. Δεν πρόλαβε να καταλάβει αν επρόκειτο για το ίδιο είδος αράχνης, πάντως πήγε σε γειτονικό νοσοκομείο για να τον περιθάλψουν.

"Είμαι ο πιο άτυχος άνθρωπος στη χώρα'', δήλωσε στο BBC και το διεθνές μέσο για να δει αν όντως ισχύει η συγκεκριμένη ατάκα του Jordan, μίλησε με τον Michael Smith απόφοιτο του Cornell University, για να μάθει ποιο είναι το χειρότερο, από άποψη πόνου, σημείο για να σε τσιμπήσει ένα έντομο.

Η επιλογή του Smith, δεν ήταν τυχαία, αφού με αφορμή ένα τσίμπημα μέλισσας στα γεννητικά του όργανα -τ' ακούς Μέρφι;- έκανε ένα πείραμα. Πήρε ένα κεντρί μέλισσας και 'τσίμπησε' τον εαυτό του -ΓΙΑΤΙ;- σε διάφορα σημεία του σώματός του, βαθμολογώντας τον πόνο με μέγιστο βαθμό το '10'.

Τα μέρη που πόνεσε λιγότερο ήταν το μπράτσο, το κεφάλι και το μεσαίο δάχτυλο του ποδιού του με μέσο όρο σκορ πόνου '2,3'. Από την άλλη πλευρά τα πιο επίπονα σημεία ήταν τα ρουθούνια (9,0), το πάνω χείλος (8,7) και το πέος (7,3).

Οπότε, Jordan, μην τρελαίνεσαι, υπάρχουν και χειρότερα.

Share
 

24Media Network

Αρέσει πολύ ο Πασαλίδης

Το "σκανάρισμα" στην εγχώρια αγορά συνεχίζεται και ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης του Αστερα Τρίπολης είναι ποδοσφαιριστής που ενδιαφέρει πολύ την ΑΕΚ.

Σαν... θηρίο στο κλουβί ο Σπανούλης

Οι πιθανότητες να προλάβει τον αγώνα με την Ζάλγκιρις (29/3, 21:30) δεν είναι πολλές, αλλά ο Βασίλης Σπανούλης κάνει τα πάντα για να διαψεύσει τις ιατρικές γνωματεύσεις.

 
POP για τις δύσκολες ώρες

PODCAST

Από το φαινόμενο 'Lost' στο φαινόμενο 'GoT'

Καθώς η πρεμιέρα της τελευταίας σεζόν 'Game of Thrones' πλησιάζει, το POP για τις Δύσκολες Ώρες εξετάζει τη θέση της σειράς στην τηλεοπτική ιστορία και το πώς ακολούθησε το 'Lost' ως το απόλυτο τηλεοπτικό φαινόμενο.

PROMO
Social Man