FITNESS

Οι κοιλιακοί του εξηντάρη Bourdain μάς δίνουν ελπίδα

Ο τρόπος να τους αποκτήσεις βέβαια, μόνο απλός δεν είναι.

Κάθε άνδρας έχει αρκετούς καλούς λόγους για να ζηλεύει θαυμάζει τον Anthony Bourdain. Ο διάσημος σεφ και παρουσιαστής, είναι για αρχή διάσημος σεφ και παρουσιαστής, όμως έχει κι άλλα χαρίσματα.

Ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, βγάζει πολλά λεφτά και έχει σχέση με την Asia Argento. Όχι κι άσχημα. Υπάρχει όμως και κάτι ακόμα που θαυμάζουμε πάνω του και ταυτόχρονα μας κάνει να ελπίζουμε: τους απίστευτους κοιλιακούς του, αν αναλογιστούμε ότι μιλάμε για έναν άνδρα που έχει κλείσει πια τα 62 του χρόνια.

Ποιο είναι το μυστικό του; Δύο λέξεις: Ζίου ζίτσου. Η πολεμική τέχνη που δίνει έμφαση στη δύναμη, την ευλυγισία και την αντοχή. Όπως έχει αποκαλύψει ο σεφ, γυμνάζεται κάθε μέρα, όπου κι αν βρίσκεται στον πλανήτη. Όταν βρίσκεται πάντως στην έδρα του, τη Νέα Υόρκη, εξασκεί το ζίου ζίτσου για μία ώρα μόνος του και μετά για άλλη μία και μισή με άλλους αθλητές, κάτι που όπως είπε ο ίδιος μοιάζει αρκετά με Fight Club.

Η γυμναστική του δεν περιλαμβάνει καθόλου βάρη ή μηχανήματα, αλλά πολύ-πολύ ξύλο. “Με έχουν δείρει σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Είμαι ένας εξηντάρης με μπλε ζώνη που δεν πιστεύει ότι θα κατακτήσει ποτέ τη μαύρη όσο ζει“, τονίζει, ενώ συμπληρώνει πως από το 2015 έχει περιορίσει αρκετά και το αλκοόλ.

Δεν μπορείς να πεις, το αποτέλεσμα μιλάει από μόνο του.

Πηγή: Esquire.