FITNESS

Οι runners της πόλης έχουν πλέον το δικό τους στέκι

Η adidas δημιούργησε το 'adidas Runbase' τη βάση των adidas Runners Athens, παρουσία του μεγαλύτερου δρομέα όλων των εποχών, Haile Gebrselassie.

Η adidas μας έχει συνηθίσει αρκετές φορές στο να αλλάζει τα δεδομένα του τρεξίματος, προσφέροντας ακόμη περισσότερα κίνητρα στους runners.

Τον περασμένο Ιούλιο, δημιουργήθηκε η πιο fun running παρέα της πόλης, με την ομάδα των adidas Runners Athens να γεμίζει τους δρόμους. Επόμενο βήμα, η δημιουργία του adidas Runbase, το οποίο προσφέρει στην ομάδα των runners ένα στέκι όλο δικό της.

Πρόκειται για ένα χώρο που αποτελεί το απόλυτο σημείο αναφοράς του running στην πόλη. Ένας πρωτοποριακός χώρος με μοναδικό design κι αισθητική στο κέντρο της Αθήνας, που προσεγγίζει ολιστικά το τρέξιμο κι είναι φτιαγμένος αποκλειστικά για runners.

Στο στέκι των runners, τα μέλη των adidas Runners Athens μπορούν να απολαύσουν μοναδικά προνόμια και υπηρεσίες, πάντα σε συνάρτηση με το τρέξιμο όπως strength, mobility και stretching workouts, συμβουλές διατροφής και υγείας, όλα προσαρμοσμένα στις εξατομικευμένες ανάγκες ενός runner. Στο adidas Runbase λειτουργεί επίσης διαμορφωμένος χώρος δοκιμής των τελευταίων, καινοτόμων συλλογών της adidas, ειδικοί χώροι φύλαξης προσωπικών αντικειμένων καθώς και αποδυτήρια με όλες τις απαραίτητες παροχές για τα μέλη (lockers, ντουζιέρες κτλ.).

 

Για να συμμετέχει κάποιος στους adidas Runners Athens μπορεί να κάνει την εγγραφή του στο επίσημο website www.adidas.gr/adidasrunners και να δηλώσει συμμετοχή στις προπονήσεις και τα events που πραγματοποιούνται, ενώ κάνοντας Join στο Facebook group των adidas Runners Athens μαθαίνεις άμεσα όλα τα νέα της ομάδας και βλέπεις πόσο καλά περνούν οι adidas Runners Athens τρέχοντας! Το adidas Runbase βρίσκεται Πετμεζά και Φαλήρου 16, Αθήνα.

 

Η adidas δημιούργησε μια νέα παγκόσμια κοινότητα η οποία ενώνει όσους αγαπούν το τρέξιμο και θέλουν να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους, κατακτώντας διαρκώς νέους στόχους. Μαζί με το Λονδίνο, το Βερολίνο, τη Μόσχα, το Παρίσι και άλλες μεγάλες πρωτεύουσες της Ευρώπης, οι adidas Runners δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την Αθήνα και μας συστήνουν την πιο ολοκληρωμένη προσέγγιση που έχουμε δει ποτέ στο τρέξιμο. Μια μεγάλη ομάδα από έμπειρους και καταξιωμένους coaches, εξειδικευμένους όχι μόνο στο τρέξιμο αλλά και στην ενδυνάμωση, τη διατροφή και την υγεία, είναι δίπλα στα μέλη των adidas Runners Athens και τους βοηθούν να βελτιώνονται κάθε φορά μέσα από διαφορετικών ειδών runs, ειδικά workouts για runners, διαλέξεις σχετικά με τη διατροφή και την υγεία και άλλα events που διοργανώνονται για όλη την παρέα.

Όλη η αυτή παρέα λοιπόν έχει πια τη βάση της και απ’ τα εγκαίναι δεν θα μπορούσε να λείπει ο μεγαλύτερος δρομέας όλων των εποχών και δύο φορές Ολυμπιονίκης, Haile Gebrselassie, ο οποίος τίμησε με την παρουσία του το επίσημο opening και ξεναγήθηκε στους χώρους του adidas Runbase. Ο Haile δήλωσε σχετικά: “Είναι μοναδικό όλο αυτό που έχει δημιουργήσει εδώ η adidas. Είναι πραγματικά η πρώτη φορά που βλέπω κάτι τόσο ολοκληρωμένο για το τρέξιμο, που καλύπτει σε τέτοιο βαθμό όλες τις ανάγκες ενός δρομέα. Το να είσαι μέλος των adidas Runners και να συμμετέχεις σε αυτή την παρέα από ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα και στόχους είναι επίσης πολύ σημαντικό. Αξίζουν συγχαρητήρια στην adidas για αυτή την πρωτοβουλία, και χαίρομαι ιδιαίτερα που βρίσκομαι εδώ στα εγκαίνια του adidas Runbase της Αθήνας, της πόλης που γέννησε τον Αυθεντικό Μαραθώνιο δρόμο“.

 

Η κ. Μαριάννα Ρεμπάπη, Marketing Director της adidas Hellas, δήλωσε: “Θέλουμε να είμαστε το brand που εμπνέει τους δρομείς και τους βοηθάει έμπρακτα να πετύχουν τους στόχους τους. Και πλέον δεν το πετυχαίνουμε αυτό μόνο μέσα από τεχνολογίες αιχμής και κορυφαίο εξοπλισμό running αλλά και μέσα από μια μοναδική κοινότητα που βάζει την τεχνογνωσία της adidas και πάνω απ’ όλα θετική ενέργεια μέσα στη ζωή και την καθημερινότητα κάθε runner. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς το γεγονός ότι έχουμε δημιουργήσει μια παρέα γεμάτη κέφι και πείσμα να βελτιώνεται διαρκώς, γιατί όπως λέμε χαρακτηριστικά στους adidas Runners Athens: ‘Εδώ παίρνουμε τη διασκέδαση στα σοβαρά’”.

 

#whyIRunAthens

#adidasRunnersAthens