SPORTS FITNESS

Τι θα συμβεί στο σώμα σου αν κάνεις 120 χιλιόμετρα ποδήλατο

Μαθήματα αντοχής και δύναμης με αφορμή έναν μαραθώνιο Indoor Cycling.

Την Κυριακή 31 Μαρτίου στη μία το μεσημέρι, έξι αθλητές θα ανέβουν σε έξι στατικά ποδήλατα τελευταίας τεχνολογίας με στόχο να διανύσουν απόσταση 120 χιλιομέτρων ο καθένας.

Διαβάστε περισσότερα

To Crosswim θα αλλάξει μια για πάντα τη γνώμη σου για την κολύμβηση

Ο συνδυασμός πισίνας και crossfiit είναι, ίσως, ό,τι πιο δυναμικό θα κάνεις φέτος.

Για να καταλάβεις ακριβώς τι σημαίνει crosswim, σκέψου κάτι σαν cross training σε πισίνα. Είναι, δηλαδή, μια κυκλική προπόνηση η οποία αποτελείται από διάφορες ασκήσεις όπως πχ άρσεις, σχοινιά, ασκήσεις με kettlebell, αλλά μέσα σε αυτό το κύκλο εντάσσεται και η κολύμβηση.

Διαβάστε περισσότερα

Στο spinning θα κάψεις άπειρο λίπος και όλη σου την αρνητική ενέργεια

Η προπόνηση με ποδήλατο είναι το απόλυτο λιώσιμο και το πιο δυνατό αντικαταθλιπτικό.

Το indoor cycling, γνωστό και ως spinning, είναι στην εποχή μας ένα από τα δημοφιλέστερα ομαδικά προγράμματα στα γυμναστήρια. Στις ΗΠΑ οι προπονητές το εμπιστεύονται από το 1995, αλλά εδώ και κάποια χρόνια έχει αποκτήσει και στην Ελλάδα φανατικό κοινό, με αποτέλεσμα τη δημιουργία events και χώρων εξειδικευμένων στο ποδήλατο.

Διαβάστε περισσότερα

Ο πιο light τρόπος για να γυμναστείς μέχρι το καλοκαίρι

Τέσσερις ασκήσεις για να κάψεις θερμίδες και να δεις τη φυσική σου κατάσταση να αλλάζει.

Το να έχει κάποιος καλή υγεία και ένα δυνατό γυμνασμένο σώμα είναι συνδυασμός πολλών παραγόντων. Η γυμναστική ή κάποια δραστηριότητα, η σωστή διατροφή και φυσικά η ενυδάτωση είναι οι πιο σημαντικοί παράγοντες. Το να αφιερώνεις 40 λεπτά τρεις φορές την εβδομάδα για να κάνεις γυμναστική είναι εύκολο. Φυσικά η κλασική δικαιολογία που θα περάσει από το μυαλό σου είναι "μα δεν έχω χρόνο". Με σωστό προγραμματισμό πάντα υπάρχει χρόνος. Μπορείς να κάνεις γυμναστική στο σπίτι εξίσου αποτελεσματική με την άσκηση στο γυμναστήριο.

Διαβάστε περισσότερα

Τέσσερα καλοκαιρινά fitness smoothies

Συνταγές για δροσερά, δυναμωτικά φρουτοποτά που θα σε βοηθήσουν να γυμναστείς στη ζέστη.

Τώρα που οι υψηλές θερμοκρασίες έχουν αρχίσει και γίνονται ανυπόφορες, η γυμναστική σαφώς και γίνεται πιο δύσκολη. Επιπλέον, οι συνθήκες δεν ευνοούν να έχεις μαζί σου τα περισσότερα υγιεινά σνακ.

Διαβάστε περισσότερα

Προλαβαίνεις ακόμα να φτιάξεις σώμα παραλίας;

Ένας γυμναστής κι ένας διατροφολόγος καταρρίπτουν τους μύθους και επιβεβαιώνουν τις πραγματικότητες για τις αντοχές του αντρικού σώματος.

Όσο πλησιάζει το καλοκαίρι η ανάγκη μας για ένα γερό και γραμμωμένο κορμί μεγαλώνει. Εννοείται ότι αυτή η ανάγκη δεν θα έπρεπε να είναι 'εποχική' – ένα υγιές και δυνατό σώμα δεν είναι εύκολο να χτιστεί μέσα δύο μήνες.

Διαβάστε περισσότερα

Λάσπες, τρέλα και ιδρώτας: Το Legion Run επιστρέφει

Η μεγαλύτερη και διασκεδαστικότερη δοκιμασία αντοχής έρχεται και πάλι στην Αθήνα στις 6 Μαΐου 2018.

Ακόμη ένα εμπόδιο βρίσκεται μπροστά σου. Αυτή τη φορά είναι ψηλότερο από τα προηγούμενα. 'Παγώνεις'. Αν και αρχικά σκέφτεσαι πως δεν θα τα καταφέρεις, ένα χέρι σε πιάνει και σου δίνει την ώθηση που χρειαζόσουν. Μπορείς να τα καταφέρεις.

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3 4
equalizer
POP για τις δύσκολες ώρες

Ο δρόμος έχει τη δική του μουσική

Συναντήσαμε τους ανθρώπους που δίνουν ήχο στην καλοκαιρινή Αθήνα.

Social Man
PROMO