SPORTS FITNESS

Το τρίαθλο είναι το πιο σκληρό δώρο που θα κάνεις στο σώμα σου

Ο Έλληνας πρωταθλητής Χρήστος Γαρέφης πιστεύει ότι σύντομα θα αρχίσεις κι εσύ να τρέχεις, να κολυμπάς και να ποδηλατείς σε αγωνιστικό επίπεδο.

Είναι ένας αθλητής - πρότυπο, που ξεκίνησε να ασχολείται με το άθλημα του τριάθλου μετά τα 50 του. Σήμερα, στα 62, του έχει στο βιογραφικό τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης κι αρκετές νίκες σε παγκόσμιους αγώνες.

Διαβάστε περισσότερα

Το surf και πώς θα το κάνεις σαν πρωταθλητής

Συμβουλές από τον Έλληνα πρωταθλητή, Στέλιο Διονυσόπουλο και ασκήσεις για να δαμάζεις ακόμα μεγαλύτερα κύματα.

Είναι αυτή η εποχή που τα μελτέμια κυριαρχούν στη χώρα μας. Η εποχή είσαι στην παραλία και βλέπεις μεγάλα κύματα και – είτε είσαι σχετικός είτε άσχετος με το άθλημα – σκέφτεσαι “Να είχα τώρα μια σανίδα, να έκανα λίγο σερφ”.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Έλληνας πρωταθλητής του SUP ξέρει πώς θα γυμναστείς στις διακοπές

Ένα κουπί και μία σανίδα θα αντικαταστήσουν τις σανίδες και όλους τους άλλους κοιλιακούς. Επιπλέον, θα σε κάνουν να διασκεδάσεις με την ψυχή σου.

Το SUP (Stand Up Paddlleboard) είναι ένα από τα ταχύτατα αναπτυσσόμενα αθλήματα στο κόσμο. Χρειάζεται ένα κουπί και την σανίδα και μπορεί να γίνει παντού - σε ποτάμια, λίμνες, στη θάλασσα με κύμα αλλά και με φλατ νερό.

Διαβάστε περισσότερα

Οι φυσικοί τρόποι για να ενισχύσεις τις προπονήσεις σου

Θέλεις να βγάζεις περισσότερη ενέργεια στη γυμναστική; Χρησιμοποίησε τη δύναμη που βρίσκεται στην κουζίνα σου.

Ο καλύτερος τρόπος για να προστατεύσεις και να ενισχύσεις τον οργανισμό σου κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε προπόνησης, είναι να τον τροφοδοτείς σωστά.

Διαβάστε περισσότερα

Πάντα (μα πάντα) θα μπορείς να γίνεις αθλητής

Το Spetsathlon μας απέδειξε για μία πέμπτη συνεχή χρονιά ότι η θέληση δεν έχει ηλικία.

Αν σε κάτι είμαστε πρώτοι, τότε αυτό είναι με διαφορά οι δικαιολογίες. Κάθε φορά που βαριόμαστε να κάνουμε κάτι ή όταν πιστεύουμε ότι πρέπει να καταβάλουμε αρκετή προσπάθεια ώστε να το φέρουμε εις πέρας, η φαντασία είναι εκείνη που αναλαμβάνει.

Διαβάστε περισσότερα

Θεσσαλονίκη, ο τέλειος προορισμός για τρέξιμο

Αν ψάχνεις δικαιολογία για να επισκεφτείς τη Θεσσαλονίκη, τότε αυτό το Σ/Κ σου προσφέρει την καλύτερη αφορμή.

Γιατί όμως το τρέξιμο στη Θεσσαλονίκη θεωρείται από επαγγελματίες και μη ως μία τόσο ξεχωριστή εμπειρία; Καταρχάς προσφέρει μεγάλη ποικιλία επιλογών, σε μικρή σχετικά απόσταση μεταξύ τους.

Διαβάστε περισσότερα

Πώς θα αλλάξεις επίπεδο στο τρέξιμο σε 2 μήνες

Ένας συνοπτικός οδηγός για όσους τρέχουν και σκέφτονται σοβαρά να αρχίσουν να τρέχουν και σε αγώνες.

Οι Έλληνες που έχουν εντάξει πλέον το τρέξιμο στην καθημερινότητά τους είναι πάρα πολλοί. Το πόση ανάπτυξη γνωρίζει το δρομικό κίνημα στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια αντικατοπτρίζεται και στον αριθμό των αγώνων δρόμου που διοργανώνονται κάθε χρόνο.

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3 4

Photos

Γνώρισε τα 'Birds of Prey' της Harley Quinn

Στο Gotham της Harley Quinn, οι badasses είναι πολύχρωμοι. Δίπλα στη Margot Robbie θα δούμε τον Ewan McGregor, τη Mary Elizabeth Winstead και τον Chris Messina. Το 'Birds of Prey' θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

POP για τις δύσκολες ώρες
Social Man
PROMO