SPORTS FITNESS

Ο Έλληνας πρωταθλητής του SUP ξέρει πώς θα γυμναστείς στις διακοπές

Ένα κουπί και μία σανίδα θα αντικαταστήσουν τις σανίδες και όλους τους άλλους κοιλιακούς. Επιπλέον, θα σε κάνουν να διασκεδάσεις με την ψυχή σου.

Το SUP (Stand Up Paddlleboard) είναι ένα από τα ταχύτατα αναπτυσσόμενα αθλήματα στο κόσμο. Χρειάζεται ένα κουπί και την σανίδα και μπορεί να γίνει παντού - σε ποτάμια, λίμνες, στη θάλασσα με κύμα αλλά και με φλατ νερό.

Διαβάστε περισσότερα

Οι φυσικοί τρόποι για να ενισχύσεις τις προπονήσεις σου

Θέλεις να βγάζεις περισσότερη ενέργεια στη γυμναστική; Χρησιμοποίησε τη δύναμη που βρίσκεται στην κουζίνα σου.

Ο καλύτερος τρόπος για να προστατεύσεις και να ενισχύσεις τον οργανισμό σου κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε προπόνησης, είναι να τον τροφοδοτείς σωστά.

Διαβάστε περισσότερα

Πάντα (μα πάντα) θα μπορείς να γίνεις αθλητής

Το Spetsathlon μας απέδειξε για μία πέμπτη συνεχή χρονιά ότι η θέληση δεν έχει ηλικία.

Αν σε κάτι είμαστε πρώτοι, τότε αυτό είναι με διαφορά οι δικαιολογίες. Κάθε φορά που βαριόμαστε να κάνουμε κάτι ή όταν πιστεύουμε ότι πρέπει να καταβάλουμε αρκετή προσπάθεια ώστε να το φέρουμε εις πέρας, η φαντασία είναι εκείνη που αναλαμβάνει.

Διαβάστε περισσότερα

Θεσσαλονίκη, ο τέλειος προορισμός για τρέξιμο

Αν ψάχνεις δικαιολογία για να επισκεφτείς τη Θεσσαλονίκη, τότε αυτό το Σ/Κ σου προσφέρει την καλύτερη αφορμή.

Γιατί όμως το τρέξιμο στη Θεσσαλονίκη θεωρείται από επαγγελματίες και μη ως μία τόσο ξεχωριστή εμπειρία; Καταρχάς προσφέρει μεγάλη ποικιλία επιλογών, σε μικρή σχετικά απόσταση μεταξύ τους.

Διαβάστε περισσότερα

Πώς θα αλλάξεις επίπεδο στο τρέξιμο σε 2 μήνες

Ένας συνοπτικός οδηγός για όσους τρέχουν και σκέφτονται σοβαρά να αρχίσουν να τρέχουν και σε αγώνες.

Οι Έλληνες που έχουν εντάξει πλέον το τρέξιμο στην καθημερινότητά τους είναι πάρα πολλοί. Το πόση ανάπτυξη γνωρίζει το δρομικό κίνημα στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια αντικατοπτρίζεται και στον αριθμό των αγώνων δρόμου που διοργανώνονται κάθε χρόνο.

Διαβάστε περισσότερα

Τι θα συνέβαινε αν ο Φειδιππίδης έτρεχε σήμερα τον Μαραθώνιο

Μια πρωθύστερη αναδρομή στην πιο διάσημη διαδρομή στην παγκόσμια Ιστορία.

Ο Φειδιππίδης ή όποιος δρομέας μετέφερε στους Αθηναίους τα νέα της νίκης του Μαραθώνα αποτελεί εμβληματική φιγούρα για τους απανταχού δρομείς και ακρογωνιαίο λίθο αυτού που σήμερα ονομάζουμε δρομικό κίνημα.

Διαβάστε περισσότερα

Στο Navarino Challenge εσύ τρέχεις και ο χρόνος σταματά

Ο Μάνος Μίχαλος γύρισε από την Costa Navarino και γράφει για το Navarino Challenge που μυρίζει ιδρώτα, χλώριο και μεσσηνιακή φύση.

Το Navarino Challenge δεν το καταλαβαίνεις στο απόλυτο μέγεθος του όταν είσαι εκεί και ετοιμάζεσαι να κολυμπήσεις στα μεσσηνιακά νερά, να δοκιμάσεις την αντοχή σου στους δρόμους της Πύλου και να τεστάρεις τις γευστικές σου γνώσεις στους εξαιρετικούς μπουφέδες του The Westin Resort, του ξενοδοχείου που τα τελευταία χρόνια ανοίγει τις πόρτες του και στρώνει τα αφράτα κρεβάτια του για να υποδεχθεί τους φανατικούς του τρεξίματος αλλά και τους οπαδούς της πολυάστερης φιλοξενίας που μπορεί να σου προσφέρει το ξενοδοχειακό κόσμημα της Costa Navarino.

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3 4
equalizer
POP για τις δύσκολες ώρες

Ο δρόμος έχει τη δική του μουσική

Συναντήσαμε τους ανθρώπους που δίνουν ήχο στην καλοκαιρινή Αθήνα.

Social Man
PROMO