ΤΑΤΟΥΑΖ

Τα 5 τατουάζ που έχουν βαρεθεί να κάνουν ακόμα και οι τατουατζήδες

Ένας tattoo artist μάς εξηγεί ποια σχέδια δεν πρέπει πλέον να επιλέγεις.

Η μόδα όσον αφορά τα τατουάζ αλλάζει συνεχώς. Υπάρχουν όμως μερικά σχέδια τόσο διαχρονικά, που οι tattoo artists έχουν κάνει δεκάδες φορές σε κόσμο, σε σημείο που τα έχουν βαρεθεί.

Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε ασχοληθεί με τα πέντε σημεία στο σώμα μας που το τατουάζ πονάει περισσότερο. Πήραμε τις απαντήσεις που θέλαμε, ρωτώντας τον Ανδρέα Παπανδρέου, tattoo artist και χρόνια στο χώρο των tattoos.

Αυτή τη φορά, αποφασίσαμε να τον ρωτήσουμε για τα πέντε τατουάζ, που πραγματικά έχει κουραστεί να κάνει. Σχέδια, μονογράμματα ή φράσεις τις οποίες δεν θέλει με τίποτα να επιλέγουν οι πελάτες του και είτε τις κάνει με βαριά καρδιά, είτε προσπαθεί να τους βοηθήσει να επιλέξουν κάποιο άλλο, πιο πρωτότυπο τατουάζ.

Αστεράκια

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Екатерина Рабцевич (@ekaterinadanilkovich) στις

Κάποιος αστικός μύθος λέει πως ένας στους δύο ανθρώπους που έχουν τατουάζ σίγουρα έχουν κάπου στο σώμα τους και μερικά αστεράκια. Κάπου ώπα.

Καρδιά

Ένα από τα πιο classic σχέδια εκεί έξω. Μια καρδιά-τατού μπορεί να υποδηλώνει πάρα πολλά πράγματα για τον κάτοχο της, ωστόσο έχουμε βαρεθεί πλέον να τη βλέπουμε.

Άπειρο

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 위티버튼 (@wittybutton_tattoo) στις

Όπως μας είπε και ο Ανδρέας, το σχέδιο του απείρου το επιλέγουν αρκετά άτομα, συνήθως για πιο μικρά τατουάζ στο σώμα τους.

Μονογράμματα

Συνήθως είναι το αρχικό γράμμα του ονόματος κάποιου αγαπημένου μας προσώπου, φίλου, αδελφού, γονιού. Από τα πιο κοινότυπα σχέδια.

Κλισέ φράσεις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roymer Velandia (@roymervelandiad) στις

Μπορεί να είναι μια ατάκα, ένας στίχος ενός αγαπημένου τραγουδιού ή απλά μια κλισέ φράση στα ελληνικά, τα αγγλικά, τα λατινικά ή τα ισπανικά. Κανένας τατουατζής δεν χαίρεται όταν πέφτει μια τέτοια ιδέα στο τραπέζι.

(Κεντρική φωτογραφία από τον λογαριασμό του Tattoo Artist, Ανδρέα Παπανδρέου, στο Instagram)