OUTNOW.CH
FITNESS

Η σκληρή προπόνηση του Will Smith για το Bad Boys For Life

Για να παίξεις το κακό παιδί πρέπει να έχεις και το κατάλληλο σώμα.

Αν ανήκεις στη γενιά των ’90s, τότε έχεις πετύχει τον Will Smith στο ξεκίνημα αλλά και στο απόγειο της καριέρας του. Μας συστήθηκε με μια πετυχημένη τηλεοπτική σειρά, συγχρόνως πούλησε εκατομμύρια δίσκους και φυσικά πρωταγωνίστησε σε πασίγνωστες ταινίες κερδίζοντας μέχρι και υποψηφιότητα για Όσκαρ, για τον ομώνυμο ρόλο στο Άλι.

Τα τελευταία χρόνια η καριέρα του περνούσε μια κάμψη, όμως πριν 3 χρόνια έκανε επιτυχία με το Suicide Squad καθώς και με το αμφιλεγόμενο Aladdin. Επόμενο λογικό βήμα για το Χόλιγουντ ήταν να γυρίσει ένα ακόμα sequel του Bad Boys, την ταινία που έκανε σούπερ σταρ τον Smith.

Για τις ανάγκες της ταινίας στην οποία υποδύεται ένα action star αστυνομικό, έπρεπε να αποκτήσει μια καλή φυσική κατάσταση. Στα νιάτα του θεωρείτο ένα από τα πιο ωραία σώματα στο Χόλιγουντ, σαφώς όμως και είναι δύσκολο πλέον στα 51 του χρόνια να έχει το κορμί του 1997. Με σκληρή προπόνηση και προγραμματισμό, έφτασε πολύ κοντά και πλέον είναι σε άριστη κατάσταση. Τσέκαρε το πρόγραμμα της προπόνησης του και πάρε ιδέες για το δικό σου.

Το πρόγραμμά του

Έκανε πρόγραμμα με βάρη 5 ημέρες την εβδομάδα. Κάθε μέρα δούλευε διαφορετικές μυικές ομάδες. Συνήθως, την πρώτη μέρα την αφιέρωνε σε πλειομετρικές ασκήσεις έκρηξης. Την έκτη ημέρα έκανε αερόβιο πρόγραμμα όπως τρέξιμο ή ποδήλατο. Παρακάτω σου παρουσιάζουμε κάποιες από τις αγαπημένες του ασκήσεις.

Πιέσεις στήθους σε επικλινή πάγκο

Upright Cable Flys

Air Punch

Barbell Bent Over Row

Chin Ups

Cable Pushdown

Hammer Curl

Box Jumps

<Αν θες να μάθεις καινούργιες ασκήσεις και να αναβαθμίσεις την προπόνησή σου, ακολούθησε τον Βαγγέλη Πολυμερόπουλο στο Ιnstagram (@vpolimero)