Πώς γράμμωσε τόσο εντυπωσιακά το σώμα του ο Zac Efron

Η προπόνηση που έκανε τους πάντες να τα χάσουν στη θέα των κοιλιακών του.
SHARES

Όταν μιλάμε για κλασική μετάλλαξη νέου ηθοποιού από φλωρόπαιδο σε ηθοποιό που δεν φοβάται να τσαλακώσει τον εαυτό του, ο Zac Efron είναι από τους πρώτους στη λίστα. Ξεκίνησε την καριέρα του με τηλεοπτικές ταινίες για 12χρονα κοριτσάκια οι οποίες έκαναν τεράστια επιτυχία στην Αμερική. Το όμορφο παρουσιαστικό του του άνοιξε ρόλους για ρομαντικές κωμωδίες με τις οποίες έγινε γνωστός στο ευρύτερο κοινό.

(κεντρική φωτογραφία: AP Images / Matt Sayles)

Κάπου εκεί όμως έκανε ένα u-turn με κόντρα ρόλους, όπως του κακού παιδιού ή του αλήτη, σε πιο δραματικές ταινίες όπως το 'Parkland', το 'Charlie St. Cloud' και το 'Paperboy', αλλά και σε κάφρικες κωμωδίες όπου πραγματικά δε δίσταζε να σαρκάζει το baby παρουσιαστικό του και το ωραίο σώμα του. Σε ταινίες όπως το 'Neighbors' και το 'Dirty Grandpa' μας έδειξε πόσο ακομπλεξάριστος είναι, καταφέρνοντας να γίνει γρήγορα το δυνατό χαρτί του αμερικάνικου box office.

Για την καινούργια του ταινία, τη μεταφορά του 'Baywatch' στη μεγάλη οθόνη που βγαίνει στις αίθουσε σε δύο εβδομάδες, χρειάστηκε να κάνει έντονη προπόνηση για να πάρει όγκο και να τελειοποιήσει το ήδη γυμνασμένο κορμί του. Σύμφωνα με τον γυμναστή του, Patrick Murphy, o Efron κατάφερε να ρίξει το σωματικό του λίπος στο 5% μετά από δώδεκα εβδομάδες προπόνηση.

Το πρόγραμμά του

Ο γυμναστής του χώρισε την προπόνηση του σε τρία μέρη. Την πρώτη ημέρα έκανε πλάτη και δικέφαλα, τη δεύτερη ημέρα έκανε πόδια και την τρίτη ημέρα έκανε στήθος, πλάτη και χέρια. Τους κοιλιακούς τους γύμναζε κάθε μέρα. Ακολούθησε την μέθοδο των σούπερσετ δηλαδή 2 ασκήσεις μαζί σαν ζευγάρι όπου εκτελείς τη μία μετά την άλλη χωρίς ξεκούραση. Με αυτό τον τρόπο κατάφερε να βελτιώσει και την αντοχή του και να πετύχει το μέγιστο κάψιμο του λίπους σε συνδυασμό με υπερτροφία.

ΣΟΥΠΕΡΣΕΤ 1

(3 σετ των 8-12 επαναλήψεων)

Α. Καθιστή κωπηλατική σε τροχαλία

 

B. Κωπηλατική σε TRX

 

ΣΟΥΠΕΡΣΕΤ 2

(3 σετ των 8-12 επαναλήψεων)

Α. Πρέσα τετρακεφάλων

 

Β. Κάθισμα και άλμα στο TRX

 

ΣΟΥΠΕΡΣΕΤ 3

(3 σετ των 8-12 επαναλήψεων)

Α. Εκτάσεις τρικεφάλο με ένα χέρι σε τροχαλία

 

Β. Κάμψεις δικεφάλου με ένα χέρι

 

ΣΟΥΠΕΡΣΕΤ 4

(3 σετ των 8-12 επαναλήψεων)

Α. Πιέσεις στήθους με αλτήρες σε επικλινή πάγκο

 

Β. Πιέσεις ώμων

 

Share
 

24Media Network

Κότσια για τα "αστέρια"

Ο Κώστας Τσίλης γράφει για τον χαρακτήρα και το μέταλλο αυτής της ΑΕΚ, που φανερώνει ετοιμότητα για την επιστροφή στους ομίλους του Champions League.

Μη σταματάς, Δικέφαλε

Ο Σάββας Τζιομπάνογλου γράφει για τη νοοτροπία νικητή που δείχνει ο ΠΑΟΚ, για τις δυο υπερβάσεις και το… άλμα που απομένει για τους ομίλους του Champions League.

 
PROMO
Social Man