ΚΑΡΙΕΡΑ

Το Oneman αναζητά τον επόμενο συντάκτη του

Τι θα έλεγες να κάνουμε καθημερινά παρέα, αλλά αυτή τη φορά από κοντά; Αυτή είναι η ευκαιρία σου να γίνεις σταθερό μέλος της συντακτικής μας ομάδας.

Λίγο πριν κλείσει τα έξι του χρόνια και λίγο αφού κατάφερε να σπάσει το φράγμα των 2.000.000 unique browsers το μήνα, το No 1 ανδρικό site της χώρας σηκώνει στιγμιαία τα μάτια από το πληκτρολόγιο και ψάχνει τον επόμενο συντάκτη του.

Αν σου αρέσει το Oneman, αν αγαπάς το γράψιμο και αν θες να κάνει τη (συνήθως) λιγότερη βαρετή δουλειά στον κόσμο, έχεις την ευκαιρία να γίνεις μέλος της συντακτικής ομάδας ενός site με εμμονή στο πρωτογενές, καλό περιεχόμενο.

Οι προϋποθέσεις για τη θέση του συντάκτη:

– Να είναι άνω των 18 ετών

– Να είναι ενεργός στα social media

– Να μπορεί να αφιερώσει την καθημερινότητά του στο site

– Να γράψει και να μας στείλει ένα κείμενο 600-1000 λέξεων , βασισμένο σε μία από τις εξής τέσσερις θεματικές:

1) Βιωματικό κείμενο συγγενές θεματικά με τα βιωματικά κείμενα της κατηγορίας Homme Alone

2) Μια ελεύθερη λίστα 10 πραγμάτων (προφανώς, με ανάλυση του καθενός)

3) Κείμενο-προφίλ συγγενές θεματικά με τα προφίλ που έχουμε δημοσιεύσει στην κατηγορία Malebox

4) Ένα κείμενο γνώμης σχετικά με τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις στη Γερμανία και την είσοδο ενός ακροδεξιού κόμματος στη γερμανική Βουλή, για πρώτη φορά μετά τον Β’ Παγκόσμιο.

 

Μαζί με το κείμενο, οι ενδιαφερόμενοι/ες θα χρειαστεί να στείλουν στο [email protected]:

– Ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα

– Links για τα social media profiles του ή κάποιο blog, αν έχουν

Να σημειωθεί ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό να διαβάσουμε ένα κείμενο γραμμένο αποκλειστικά για εμάς πάνω σε μία από τις τέσσερις κατευθύνσεις. Αιτήσεις που δεν θα συμπεριλαμβάνουν ένα τέτοιο κείμενο, αλλά κείμενα που ο ενδιαφερόμενος έχει γράψει κατά το παρελθόν δυστυχώς δεν θα γίνονται αποδεκτές.

Περιμένουμε με χαρά τα κείμενά σας. Περιμένουμε να σας γνωρίσουμε από κοντά και να γιορτάσουμε μαζί τα 6α γενέθλια του Oneman!