HOW TO

Οι καλύτερες ανακαινίσεις γίνονται καλοκαίρι

Υπάρχουν λόγοι σοβαροί που οι ανακαινίσεις είναι σαφώς προτιμότερο να γίνονται αυτήν την εποχή του χρόνου. Έχουμε επιχειρήματα.

Η ανακαίνιση είναι κάτι κατεξοχήν ευχάριστο, είναι χαρά θεού. Κατ' αρχήν, είναι επιλογή σου. Βαρέθηκες τον ξεβαμμένο τοίχο; Ενοχλείται το τσι σου με τα χρώματα που έγιναν μουντά; Τις προάλλες σκόνταψες πάνω στο πλακάκι που έχει πεταχτεί από την υγρασία και σου χάλασε η διάθεση; Ανακαίνιση. Ανακαίνιση τώρα!

Διαβάστε περισσότερα

Τα ταξίδια με πυξίδα το φαγητό είναι πιο γευστικά από τα άλλα

Δοκίμασε να κάνεις τον γύρο του κόσμου για να δοκιμάσεις όσο περισσότερες κουζίνες μπορείς και δεν θα χάσεις.

Πόσες φορές έχεις ονειρευτεί να κάνεις τον γύρο του κόσμου; Πόσες φορές έχεις επιθυμήσει να γίνεις ένας σύγχρονος Phileas Fogg και να καταφέρεις να πας σε μέρη εξωτικά, σε μέρη ζηλευτά.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης για ένα καλοκαίρι χωρίς τύψεις

Βάζουμε στην ίδια λίστα τρεις από τις πιο κοινές καλοκαιρινές τύψεις και σου δείχνουμε πώς θα τις εξαφανίσεις απ' τον χάρτη.

Καλοκαίρι. Σε πρώτη ανάγνωση η λέξη σε παραπέμπει σε ξεγνοιασιά και χαλάρωση. Με μια δεύτερη και πιο ρεαλιστική ματιά, το καλοκαίρι αποδεικνύεται αδίστακτο και σαφώς πιο απαιτητικό σε σχέση με τις αναμνήσεις που έχουν κατοχυρωθεί στον σκληρό δίσκο της ανέμελης παιδικής μας ηλικίας. Και πώς μπορεί άλλωστε να είναι διαφορετικά, όταν το επίσημα ένδυμα της εποχής είναι λιγοστά εκατοστά υφάσματος, που φανερώνουν σε δεκάδες γνωστούς και αγνώστους αυστηρώς προσωπικά δεδομένα, όπως τη σχέση σου με το φαγητό και το γυμναστήριο.

Διαβάστε περισσότερα

Ήξερες ότι μπορείς ανοίξεις μια μπύρα με ένα κομμάτι χαρτί; (Εμείς πάντως όχι)

Υπάρχει ένα βίντεο στο Youtube που διεκδικεί τον τίτλο του καταλληλότερου βίντεο για το καλοκαίρι κάθε άντρα. Ανοιχτήρι is overrated.

Πάνε μήνες που παραδεχτήκαμε για πρώτη και τελευταία φορά ότι οι κατσαρίδες, μάλιστα οι κατσαρίδες, είναι ο νούμερο ένα εχθρός ακόμη και για τους άντρες. Ξέρεις ποιος είναι ο νούμερο δύο εχθρός; Θα σου πούμε εμείς. Ο νούμερο δύο εχθρός είναι τα ανοιχτήρια που εξαφανίζονται.

Διαβάστε περισσότερα

9 πράγματα που κάνεις (λάθος) όταν οδηγείς

Και ένα σοβαρό συμπέρασμα: Τις κακές συνήθειες δεν πρέπει να τις κάνουμε λατρεία, αλλά πέρα.

Όταν είσαι ενήλικος και δεν έχεις το φοβερό ελάττωμα να το παίζεις ξερόλας, γνωρίζεις ότι η ώρα της οδήγησης είναι μία ιερή ώρα.

Διαβάστε περισσότερα

Το καλοκαιρινό 24ωρο ενός espresso για τον άνδρα

Βάζουμε μια τάξη στο πώς απολαμβάνουμε τον espresso μας, σε ζεστή ή παγωμένη εκδοχή μέσα στο καλοκαίρι. Να οργανωθούμε παιδιά.

Σε αυτή τη ζωή είναι σχετικά λίγα εκείνα τα πράγματα τα οποία μπορούμε να αποκαλούμε 'απολαύσεις'. Και δεν θα πέσω στην παγίδα να επεκταθώ και να μιλήσω για πολλές από αυτές γιατί εδώ με αφορά μία πολύ συγκεκριμένη. Η απόλαυση του καφέ και πώς αυτή εκφράζεται μέσα σε μία καλοκαιρινή ημέρα.

Διαβάστε περισσότερα

Το BBQ είναι πολύ πιο απλό από ό,τι νομίζεις

Μερικές χρήσιμες συμβουλές ώστε το μπάρμπεκιου στο σπίτι να είναι αυτό που είναι πραγματικά. Μία εύκολη και υπέροχη διαδικασία.

Δεν είμαι σίγουρος γιατί το είχε φοβηθεί παλαιότερα η γενιά μου το μπάρμπεκιου. Για την ακρίβεια, έχω μια θεωρία που λέει ότι ο τρόπος με τον οποίο έψηναν οι πατεράδες μας, οι θείοι μας και οι λοιποί συγγενείς, παραήταν δύσκολος για να τον εντάξουμε στην καθημερινότητά μας και απαιτούσε και πολύ συγκεκριμένες υποδομές. Παλιά ήθελες μία χτιστή ψησταριά, λάκους, κάρβουνα και άλλα που μετέτρεπαν τη διαδικασία αυτή σε ένα απόγευμα κούρασης, κλέβοντας από τη μαγεία της διαδικασίας του να ψήνεις για τον εαυτό σου, για την κοπέλα σου, για την παρέα σου. Ευτυχώς όμως είμαστε στο 2016 και αυτή η γενιά φαίνεται να τα πηγαίνει πολύ καλύτερα.

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3 4 5 6 7
PROMO
Social Man