HOW TO

5 λόγοι για να μην κάνεις leasing

Η υπόθεση είναι συγκεκριμένη και αληθής. Το συμπέρασμα μάς βγήκε λίγο διαφορετικό πάνω στην μελέτη.

Η λέξη leasing είναι μία που την ακούμε τα τελευταία 20 χρόνια σε αυτή τη χώρα αλλά σαν λαός έχουμε μάθει να μην την εξερευνούμε και πολύ λες και είναι κάποιος χημικός όρος που θα έπρεπε να έχουμε διδαχθεί στο σχολείο αλλά αφού δεν τον μάθαμε, άσ' τον. Για την ακρίβεια, ο όρος leasing είναι ένας από τους πολλούς όρους της αγοράς που πραγματικά θα έπρεπε να μαθαίνουμε στην Γ' Λυκείου, λίγο πριν βγούμε στη ζωή και την αγορά εργασίας. Αλλά αυτή είναι μια συζήτηση για κάποια άλλη στιγμή, σε κάποιο μπαλκόνι ξενοδοχείου των Κυκλάδων το καλοκαίρι που κοντοζυγώνει.

Διαβάστε περισσότερα

Πώς θα ανανεώσεις τον κήπο σου

Εύκολα, γρήγορα και το κυριότερο σχεδόν ανέξοδα. Γιατί ο καλός καιρός θέλει και καλό κήπο.

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, είσαι στην ίδια ακριβώς φάση. Όπου σταθείς και όπου βρεθείς δηλώνεις ότι φέτος, θα ασχοληθείς με τον κήπο σου.

Διαβάστε περισσότερα

Πώς θα κάνεις μπάρμπεκιου στον κήπο σου

Ένας πλήρης οδηγός ώστε μαζί με το βραβείο ψήστη, να πάρεις και το Όσκαρ οικοδεσπότη. Γιατί αυτός είσαι.

Σε περίπτωση που δεν είσαι από άλλο πλανήτη ώστε να μην ξέρεις τι εστί κυριακάτικο τραπεζιού με φίλους, στοιχηματίζω ότι από τότε που άνοιξε επιτέλους ο καιρός, η ιδέα του μπάρμπεκιου τριβελίζει στο μυαλό σου.

Διαβάστε περισσότερα

Πώς θα φτιάξεις τον δικό σου κήπο

Ένας εύκολος οδηγός οργάνωσης, ώστε να μπορείς να πεις δίχως ντροπή στο κορίτσι που θες, 'Έχω και κήπο, πάμε μια βόλτα;'

Η ατάκα με το ενυδρείο πάλιωσε και ο θερμοσίφωνας έγινε πλέον ηλιακός. Τουλάχιστον για τους ερασιτέχνες 'πεσιματίες', μόνο το μάτι της κουζίνας έχει μείνει στο φλερτ για να το κρατάει ζωντανό.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Idris Elba με αυτό το βίντεο θα σε κάνει να ονειρευτείς, ίσως και να δακρύσεις

Τι θα γίνεις όταν μεγαλώσεις; Το έχεις σκεφτεί ποτέ;

Αν σε ρωτούσε κάποιος άσχετος στο δρόμο τι θα ήθελες να κάνεις όταν μεγαλώσεις, θα τον περνούσες για τρελό, ίσως και να του έλεγες ότι έχεις ήδη μεγαλώσει. Όταν όμως σε ρωτά ενδεχομένως ο καλύτερος ηθοποιός της γενιάς του, θα σταθείς να το σκεφτείς λιγάκι παραπάνω. Και μάλλον θα σου βγει και σε καλό.

Διαβάστε περισσότερα

Πώς να μείνεις ζωντανός στο Westeros

Ένας οδηγός επιβίωσης με τεράστιο βαθμό δυσκολίας, αλλά και χρησιμότητας.

Μέτα από 6 σεζόν και 51 επεισόδια όλοι μας έχουμε αισθανθεί στο πετσί μας πόσο φθηνή είναι η ζωή στον γαλαξία του George R.R. Martin. Και πόσο γρήγορα μπορείς να βρεθείς από λουσάτος βασιλιάς, ξεροψημένος δρακομεζές. Γιατί ο κίνδυνος παραμονεύει παντού.

Διαβάστε περισσότερα

Don't text and drive: 7 Oneman λόγοι

Καμιά φορά είναι ανάγκη να επαναλαμβάνουμε ακόμα και τα αυτονόητα για να γίνει ο κόσμος μας λιγάκι καλύτερος.

Ανήκω στο 54% των ανθρώπων που δηλώνει ότι ενώ γνωρίζει πόσο επικύνδυνο είναι το να γράφεις στο κινητό σου όσο οδηγείς, εξακολουθεί και το κάνει. Ή τουλάχιστον σε αυτό το ποσοστό ένιωθα ότι ανήκω μέχρι πριν από λίγο καιρό. Το ευτυχές στην περίπτωσή μου είναι ότι δεν χρειάστηκε να τρακάρω ή ακόμα χειρότερα να χτυπήσω κάποιον συνάνθρωπό μου για να αντιληφθώ πόσο λάθος είναι αυτό που κάνω. Χρειάστηκε απλά να τρομάξω πάρα πολύ. Για τη ζωή μου, για τη ζωή των άλλων, για όλα όσα σκηνοθετικά έπλασα στο κεφάλι μου να συμβαίνουν αφού είχα βέβαια αποφύγει τον κίνδυνο.

Διαβάστε περισσότερα
2 3 4 5 6 7 8
PROMO
Social Man