HOW TO

Οδηγίες χρήσης για ένα καλοκαίρι χωρίς τύψεις

Βάζουμε στην ίδια λίστα τρεις από τις πιο κοινές καλοκαιρινές τύψεις και σου δείχνουμε πώς θα τις εξαφανίσεις απ' τον χάρτη.

Καλοκαίρι. Σε πρώτη ανάγνωση η λέξη σε παραπέμπει σε ξεγνοιασιά και χαλάρωση. Με μια δεύτερη και πιο ρεαλιστική ματιά, το καλοκαίρι αποδεικνύεται αδίστακτο και σαφώς πιο απαιτητικό σε σχέση με τις αναμνήσεις που έχουν κατοχυρωθεί στον σκληρό δίσκο της ανέμελης παιδικής μας ηλικίας. Και πώς μπορεί άλλωστε να είναι διαφορετικά, όταν το επίσημα ένδυμα της εποχής είναι λιγοστά εκατοστά υφάσματος, που φανερώνουν σε δεκάδες γνωστούς και αγνώστους αυστηρώς προσωπικά δεδομένα, όπως τη σχέση σου με το φαγητό και το γυμναστήριο.

Διαβάστε περισσότερα

Ήξερες ότι μπορείς ανοίξεις μια μπύρα με ένα κομμάτι χαρτί; (Εμείς πάντως όχι)

Υπάρχει ένα βίντεο στο Youtube που διεκδικεί τον τίτλο του καταλληλότερου βίντεο για το καλοκαίρι κάθε άντρα. Ανοιχτήρι is overrated.

Πάνε μήνες που παραδεχτήκαμε για πρώτη και τελευταία φορά ότι οι κατσαρίδες, μάλιστα οι κατσαρίδες, είναι ο νούμερο ένα εχθρός ακόμη και για τους άντρες. Ξέρεις ποιος είναι ο νούμερο δύο εχθρός; Θα σου πούμε εμείς. Ο νούμερο δύο εχθρός είναι τα ανοιχτήρια που εξαφανίζονται.

Διαβάστε περισσότερα

9 πράγματα που κάνεις (λάθος) όταν οδηγείς

Και ένα σοβαρό συμπέρασμα: Τις κακές συνήθειες δεν πρέπει να τις κάνουμε λατρεία, αλλά πέρα.

Όταν είσαι ενήλικος και δεν έχεις το φοβερό ελάττωμα να το παίζεις ξερόλας, γνωρίζεις ότι η ώρα της οδήγησης είναι μία ιερή ώρα.

Διαβάστε περισσότερα

Το καλοκαιρινό 24ωρο ενός espresso για τον άνδρα

Βάζουμε μια τάξη στο πώς απολαμβάνουμε τον espresso μας, σε ζεστή ή παγωμένη εκδοχή μέσα στο καλοκαίρι. Να οργανωθούμε παιδιά.

Σε αυτή τη ζωή είναι σχετικά λίγα εκείνα τα πράγματα τα οποία μπορούμε να αποκαλούμε 'απολαύσεις'. Και δεν θα πέσω στην παγίδα να επεκταθώ και να μιλήσω για πολλές από αυτές γιατί εδώ με αφορά μία πολύ συγκεκριμένη. Η απόλαυση του καφέ και πώς αυτή εκφράζεται μέσα σε μία καλοκαιρινή ημέρα.

Διαβάστε περισσότερα

Το BBQ είναι πολύ πιο απλό από ό,τι νομίζεις

Μερικές χρήσιμες συμβουλές ώστε το μπάρμπεκιου στο σπίτι να είναι αυτό που είναι πραγματικά. Μία εύκολη και υπέροχη διαδικασία.

Δεν είμαι σίγουρος γιατί το είχε φοβηθεί παλαιότερα η γενιά μου το μπάρμπεκιου. Για την ακρίβεια, έχω μια θεωρία που λέει ότι ο τρόπος με τον οποίο έψηναν οι πατεράδες μας, οι θείοι μας και οι λοιποί συγγενείς, παραήταν δύσκολος για να τον εντάξουμε στην καθημερινότητά μας και απαιτούσε και πολύ συγκεκριμένες υποδομές. Παλιά ήθελες μία χτιστή ψησταριά, λάκους, κάρβουνα και άλλα που μετέτρεπαν τη διαδικασία αυτή σε ένα απόγευμα κούρασης, κλέβοντας από τη μαγεία της διαδικασίας του να ψήνεις για τον εαυτό σου, για την κοπέλα σου, για την παρέα σου. Ευτυχώς όμως είμαστε στο 2016 και αυτή η γενιά φαίνεται να τα πηγαίνει πολύ καλύτερα.

Διαβάστε περισσότερα

5 λόγοι για να μην κάνεις leasing

Η υπόθεση είναι συγκεκριμένη και αληθής. Το συμπέρασμα μάς βγήκε λίγο διαφορετικό πάνω στην μελέτη.

Η λέξη leasing είναι μία που την ακούμε τα τελευταία 20 χρόνια σε αυτή τη χώρα αλλά σαν λαός έχουμε μάθει να μην την εξερευνούμε και πολύ λες και είναι κάποιος χημικός όρος που θα έπρεπε να έχουμε διδαχθεί στο σχολείο αλλά αφού δεν τον μάθαμε, άσ' τον. Για την ακρίβεια, ο όρος leasing είναι ένας από τους πολλούς όρους της αγοράς που πραγματικά θα έπρεπε να μαθαίνουμε στην Γ' Λυκείου, λίγο πριν βγούμε στη ζωή και την αγορά εργασίας. Αλλά αυτή είναι μια συζήτηση για κάποια άλλη στιγμή, σε κάποιο μπαλκόνι ξενοδοχείου των Κυκλάδων το καλοκαίρι που κοντοζυγώνει.

Διαβάστε περισσότερα

Πώς θα ανανεώσεις τον κήπο σου

Εύκολα, γρήγορα και το κυριότερο σχεδόν ανέξοδα. Γιατί ο καλός καιρός θέλει και καλό κήπο.

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, είσαι στην ίδια ακριβώς φάση. Όπου σταθείς και όπου βρεθείς δηλώνεις ότι φέτος, θα ασχοληθείς με τον κήπο σου.

Διαβάστε περισσότερα
2 3 4 5 6 7 8
POP για τις δύσκολες ώρες
Social Man
PROMO