LIFE

Πρώτη φορά φοιτητής: Ξεκούραστος μπροστά από το PC

Τώρα που οι εργασίες και το διαδικτυακό διάβασμα μπαίνουν στην καθημερινότητά σου, πρέπει να είσαι προετοιμασμένος.

Έγινες φοιτητής. Επιτέλους. Τα ωράρια σου από μέρα σε μέρα θα τα δεις να αλλάζουν τόσο εσένα όσο και την καθημερινότητά σου. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στα εντονότερα ξενύχτια. Με τον καιρό θα καταλάβεις.

Μέχρι τότε, σκοπεύουμε να φροντίσουμε ώστε η μετάβασή σου από το νεανικό στο φοιτητικό σου σπίτι να γίνει όσο πιο ομαλά γίνεται.

Και ξεκινάμε με τη σημαντικότερη αλλαγή:  Στη σχέση σου με τον υπολογιστή.

Σκέψου ότι πέραν του browsing ή του gaming, πλέον τα περισσότερα μαθήματα και σημειώσεις βρίσκονται στις ηλεκτρονικές γραμματείες, που σημαίνει ότι το περισσότερο καιρό θα διαβάζεις μέσω Ηλεκτρονικού Υπολογιστή! Γι’ αυτό και πρέπει να μελετήσεις πολύ προσεκτικά τις 2 αυτές αγορές, καθώς το διάβασμα σου θα γίνει σε αυτά τα δύο έπιπλα.

Δες λοιπόν τι πρέπει να προσέξεις για ξεκούραστες ώρες μπροστά από το PC του γραφείου σου.

 

Μία μικρή υποσημείωση: Μπήκες επιτέλους στο club των φοιτητών. Τέρμα σχολείο, τέρμα γονείς από το δωμάτιο ή τέρμα γονείς γενικώς αν έχεις περάσει εκτός.

 

Μην περάσεις στο ντούκου επομένως τη σημαντικότητα του να έχεις μία σωστή αναπαυτική καρέκλα και ένα βολικό γραφείο. Καλό θα ήταν την αγορά σου να την κάνεις έπειτα από ψάξιμο και όχι ελαφρά τη καρδία.