LIFE

Πώς θα ανανεώσεις τον κήπο σου

Εύκολα, γρήγορα και το κυριότερο σχεδόν ανέξοδα. Γιατί ο καλός καιρός θέλει και καλό κήπο.

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, είσαι στην ίδια ακριβώς φάση. Όπου σταθείς και όπου βρεθείς δηλώνεις ότι φέτος, θα ασχοληθείς με τον κήπο σου. Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες, ξεκινάς με μεγάλη προθυμία να φτιάξεις επιτέλους εκείνα τα δύο τρία μερεμέτια που θα σου επιτρέψουν να δεις τον κήπο σου περιποιημένο και το κυριότερο, εκμεταλλεύσιμο. Για ένα πάρτι, για μία μάζωξη με την παρέα, για ένα μπάρμπεκιου, για να λιώσεις το κορμί σου στην αιώρα και να παριστάνεις τον Πάολο Κοέλιο στο Στις Όχθες του Ποταμού Πιέδρα Έκατσα και Έκλαψα.

Χωρίς σπόιλερ, κάθε χρόνο αποφεύγεις μετά βδελυγμίας να βρεθείς εκεί έξω και να ‘κάνεις αυτό που πρέπει’.

Το πιθανότερο είναι ότι και φέτος, η ιστορία του κήπου σου δεν θα είχε καλύτερη εξέλιξη αν, ΑΝ, δεν υπήρχε το παρόν κείμενο. Που έρχεται να σου δώσει ένα σπρώξιμο ώστε η φετινή, να μην είναι μία συνηθισμένη χρονιά.

Με το ένα, με το δύο, με το τρία, λοιπόν μπαίνουμε στο κόνσεπτ ανανέωση τώρα!

ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ, ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ

Κήπος χωρίς διακοσμητικό, προκοπή δεν κάνει. Ούτε ρίμα αλλά τέλος πάντων, ας μην κολλάμε σε τέτοιες λεπτομέρειες. Ανανέωση δεν σημαίνει απαραιτήτως ότι πρέπει να γυρνάς με τον γκασμά στο χέρι και να φυτεύεις τριανταφυλλιές. Όχι ότι θα ήταν άσχημη ιδέα βέβαια. Αλλά τέλος πάντων.

 

Το πιο εύκολο που μπορείς να κάνεις είναι να πάρεις δύο τρία διακοσμητικά χώρου και να τα μοιράσεις σε αυτόν έτσι, ώστε να δείξει πιο φωτεινός και χαρούμενος.

Δες μεγάλη ποικιλία σε διακοσμητικά κήπου εδώ.

ΗΛΙΑΚΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ, ΤΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ

Συνεχίζουμε το εύκολο πρόγραμμά μας με κάτι εξαιρετικά χρήσιμο και φιλικό προς το περιβάλλον.

Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις εσύ είναι να τα πάρεις και να τα τοποθετήσεις σε κάποιο σημείο του χώρου. Από εκεί και πέρα, δεν χρειάζεσαι πουθενά. Εντάξει, ψέμματα. Μπορείς πού και πού να τα ξεσκονίζεις. Αλλά μέχρι εκεί.

Δες μεγάλη ποικιλία σε φωτιστικά χώρου εδώ.

‘ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΦΑΝΑΡΑΚΙΑ’

 

Είτε είσαι ρομαντικός είτε όχι. Είτε είσαι ο Μπόγκαρτ είτε όχι, το φαναράκι για μία ‘ιδιαίτερη στιγμή’, θα το χρειαστείς. Να το ξέρεις.

Δες μεγάλη ποικιλία σε φωτιστικά εξωτερικού χώρου εδώ.

ΕΠΙΠΛΑ ΚΗΠΟΥ, ΤΑ ΒΟΛΙΚΑ

Έχεις έναν κήπο χάρμα οφθαλμών. Με τα φωτιστικά του, τα διακοσμητικά του, τα λουλούδια του. Αίφνης κοιτάς τριγύρω και τι να δεις; Δεν έχεις πού να καθίσεις για να μπορείς να τον απολαύσεις.

Λάθος μέγα. Που όμως διορθώνεται.

Δες μεγάλη ποικιλία σε έπιπλα κήπου εδώ.

ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ, Η ΧΡΗΣΙΜΗ

Όλα τα καλά σπίτια στις ταινίες έχουν περίφραξη. Το θεωρείς τυχαίο; Ορθώς, δεν το θεωρείς γιατί δεν είναι. Η περίφραξη πέρα από στυλ, δίνει στον κήπο σου και προστασία.

Άσε που μπορείς να την βάλεις πανεύκολα και ύστερα να το παίζεις στους φίλους σου ο κηπουρός της χρονιάς.

Δες μεγάλη ποικιλία σε περιφράξεις εδώ.