ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν έχεις ιδέα τι έκανε πριν 3 χρόνια ο Gabriel Jesus

Ο νεαρός Βραζιλιάνος επιθετικός της City ήταν κυριολεκτικά στο δρόμο.

Τις τελευταίες ημέρες, το ποδόσφαιρο κάνει ό,τι μπορεί για να αποκαταστήσει τη σχέση μας με την ανθρωπότητα και τα όνειρα και φροντίζει να μας γεμίζει διαρκώς χαμόγελα και ελπίδα.

Μετά τον 17χρονο Angel Gomes, ο οποίος από εκεί που φωτογραφιζόταν ως παιδάκι με τον Rooney βρέθηκε να μπαίνει αλλαγή στη θέση του σε αγώνα της Premier League 10 χρόνια αργότερα,  έρχεται ακόμη ένας νεαρός ποδοσφαιριστής που βλέπει τα πιο τρελά του όνειρα να γίνονται πραγματικότητα.

10 yrs later , anything is possible@manchesterunited #Godswill #mondaymotivation

A post shared by Angel Gomes (@angel.gomes10) on

Ο 20χρονος Gabriel Jesus, ο οποίος τους τελευταίους μήνες μας συστήθηκε για τα καλά με την φανέλα της Manchester City και ήδη θεωρείται το βασικό ‘9’ της εθνικής Βραζιλίας, ούτε που θα τολμούσε να τα φανταστεί όλα αυτά, μόλις 3 καλοκαίρια πίσω.

Όταν, λερωμένος με μπογιές, βρέθηκε να ζωγραφίζει τους δρόμους με πράσινο και κίτρινο χρώμα, για να γιορτάσει την έλευση του Μουντιάλ στη χώρα του.

Ένα Μουντιάλ το οποίο θα ζούσε φυσικά ως θεατής, σε αντίθεση με αυτό της Ρωσίας, το οποίο καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα το βιώσει ως ο βασικός σέντερ φορ της σελεσάο.

Τι να μας πουν κι οι ταινίες μπροστά στην αληθινή ζωή.

Κεντρική Φωτογραφία: Martin Rickett/PA via AP