ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η κίνηση του Στέφανου Τσιτσιπά είναι το μυστικό της επιτυχίας του

Ο σπουδαίος Έλληνας τενίστας μαζί με το Rexona μας πείθουν να αλλάξουμε τρόπο ζωής.

Αν μας ζητούσαν να σκεφτούμε ένα άτομο που το τελευταίο διάστημα δεν σταματάει να κινείται τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων, τότε σίγουρα το όνομα του Στέφανου Τσιτσιπά θα ερχόταν κατευθείαν στο μυαλό. Ο νεαρός Έλληνας τενίστας, ο οποίος βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης, έχει καταφέρει με τις επιδόσεις του να κερδίσει το σεβασμό όλο του κόσμου του τένις. Δεν είναι και λίγο άλλωστε στα 20 σου να έχεις νικήσει σε επίσημους αγώνες τον Νόβακ Τζόκοβιτς και τον Ρότζερ Φέντερερ.

Αυτό κάνει τον Στέφανο την ιδανική επιλογή, για να είναι ο πρωταγωνιστής της νέας καμπάνιας του Rexona που έχει στόχο να θυμίσει, να ενθαρρύνει και να εμπνεύσει τον καθένα από εμάς να βάλει περισσότερη κίνηση στην ζωή του, ξεκινώντας από σήμερα.

Με μότο το ‘όσο κινείσαι, ζεις περισσότερα’, το νέο video της καμπάνιας της εταιρείας, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Έλληνας τενίστας, θέλει να ξεσηκώσει ακόμη κι αυτούς που είναι απορροφημένοι από το σύγχρονο τρόπο ζωής, με σκοπό να βάλουν την κίνηση στη ζωή τους. Ακόμη κι αν το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που περίμεναν.

Όπως ακριβώς ο Στέφανος χάνει ένα πόντο, έτσι και τα πράγματα στη ζωή δεν έρχονται πάντα βάσει σχεδίου. Η απογοήτευση και η αποτυχία είναι μέσα στο παιχνίδι. Η κίνηση, όμως, είναι ένα βήμα προς μια νέα κατεύθυνση, ένα νέο τρόπο ζωής. Μιας ζωής με δράση, ενδιαφέρον και περισσότερες εμπειρίες.

“Όσο κινείσαι, ζεις περισσότερα”, λέει ο Τσιτσιπάς. Σε αυτή την συνεχή κίνηση, ωστόσο, χρειάζεσαι τον κατάλληλο σύμμαχο για να σε προστατεύει. Κι εδώ έρχεται το Rexona, με την νέα τεχνολογία Motionsense που όσο κινείσαι, σε προστατεύει, στηρίζοντας την κίνηση στην πράξη. Ξεκινώντας από ένα προϊόν, η καμπάνια αγγίζει κάτι πολύ μεγαλύτερο που πρεσβεύει η μάρκα Rexona. Μιλάει για την κίνηση και προτρέπει όλους να ζήσουν πιο έντονα, ξεκινώντας από τώρα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, το ιδανικό role model της εποχής μας, ο επιτυχημένος νέος με τον άψογο χαρακτήρα και την συμπεριφορά εντός και εκτός γηπέδων, είναι ο άνθρωπος που επέλεξε το Rexona για να περάσει αυτό το μήνυμα κίνησης και αλλαγής. Το επίπεδο ήθους και η νοοτροπία που αναδεικνύει με τις δηλώσεις του μετά από κάθε παιχνίδι, άλλωστε, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, δείχνουν έναν άνθρωπο μαχητικό αλλά και ταπεινό που εστιάζει στην εμπειρία και προχωρά πάντα μπροστά, που συνεχίζει να κινείται. Κι αυτό είναι ένας από τους βασικούς λόγους που τον έκανε αγαπητό στον κόσμο.

Δεν μπορούμε, λοιπόν, παρά να εμπιστευτούμε τον Στέφανο και να βάλουμε την κίνηση στη ζωή μας από σήμερα κιόλας. Δεν έχουμε πλέον να φοβηθούμε τίποτα.