Ο Federer θα γίνει το πρώτο εν ζωή πρόσωπο που θα απεικονιστεί σε ελβετικό νόμισμα

Τα 50 ελβετικά φράγκα θα έχουν πια ως απεικόνιση έναν κύριο που λίγο-πολύ όλοι ξέρουμε.
SHARES

Τι συμβαίνει όταν 2 από τα 3 πιο ελβετικά πράγματα του πλανήτη ενωθούν; Μάλλον προκύπτει αυτή η είδηση. Οκ, σας πήρα από τα μούτρα και πρέπει να εξηγήσω πρώτα από όλα ποια είναι τα πιο ελβετικά πράγματα αυτού του πλανήτη: α) τα χρήματα, β) τα ρολόγια και γ) ο Ρότζερ Φέντερερ. Οκ, ίσως να είναι λίγο προκατειλημμένο αυτό το concept.

H είδηση σε κάθε περίπτωση είναι ότι ο ένας εκ των κορυφαίων τενιστών όλων των εποχών θα μπει, εκείνος και η ρακέτα του, πρώτα στο αργυρό νόμισμα των 20 ελβετικών φράγκων τον Ιανούαριο. Τον Μάιο η τιμή θα αυξηθεί λίγο καθώς θα μπει στο χρυσό νόμισμα των 50 ελβετικών φράγκων.

Ο ίδιος ο 38 χρόνος τενίστας και πρωταθλητής σε 20 Grand Slam δηλώνει ότι πρόκειται για μια αδιανόητη τιμή και ένα σπουδαίο προνόμιο και εδώ που τα λέμε, όταν βάζουν τη μούρη σου στο εθνικό νόμισμα της χώρας σου, ε, είναι από εκείνες τις φορές που το να μιλάς για 'αδιανόητη τιμή' έχει νόημα.

Εμείς κάνουμε στην άκρη τα (ελβετικά) φράγκα και ευχόμαστε το πενηντάφραγκο να έχει για πολύ καιρό ακόμα έναν εν ενεργεία και όχι μόνο έναν εν ζωή αθλητή. Και εδώ που τα λέμε, δεν τα πάει και άσχημα ο Federer.

Share
 

24Media Network

Don't t-Rice this at home!

Ο Γιώργος Οικονόμου γράφει για το σόου του Ταϊρίς Ράις που έλυσε το πρόβλημα του Παναθηναϊκού και τα μηνύματα του Ρικ Πιτίνο για να πάει ψηλότερα.

Μια ήττα με πολλά κέρδη

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος γράφει για τον Ολυμπιακό που λύγισε στο τέλος από τον συγκλονιστικό Ράις, την… ιστορική κουλαμάρα των βολών και των δυο κακών αποφάσεων ενός "πεινασμένου" μπασκετμπολίστα.

 
POP για τις δύσκολες ώρες
Social Man
PROMO