ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πόσο καλά ξέρεις τον Γιάννη Αντετοκούνμπο;

Ο ήρωας των Milwaukee Bucks περιμένει να τον ανακαλύψεις.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν γεννήθηκε Ήρωας. Μέχρι τα 18 του ήταν ένα απλό παιδί μεταναστών από τη Νιγηρία που έτυχε να μεγαλώσει στην Ελλάδα και να έχει ταλέντο στο μπάσκετ. Από τη στιγμή που πήρε μεταγραφή στον Φιλαθλητικό, άρχισε ν’ αγωνίζεται με την Εθνική Ελπίδων και με αποκορύφωμα την επιλογή του στα ντραφτ του ΝΒΑ, ο Γιάννης μετατράπηκε σε Ήρωα.

Μετατράπηκε στον Ήρωα που η καμπάνια του αρώματος STR8 Hero, υπενθυμίζει ότι όλοι κρύβουμε μέσα μας. Για να γίνεις Ήρωας πρέπει να είσαι ο εαυτός σου, να είσαι έτοιμος να αγωνιστείς, αλλά και έτοιμος να πέσεις. Να μην παρατάς το όνειρό σου και να κυνηγάς με πάθος το στόχο σου. Να είσαι σαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Το STR8 HERO, αντλώντας έμπνευση από τον απόλυτο Ήρωα, Γιάννη Αντετοκούνμπο, και με σύνθημα ‘Be the Hero you are‘, σε προσκαλεί να αναδείξεις τον ήρωα που κρύβεις μέσα σου και να ξεπεράσεις τα όρια σου, παίζοντας στην online πλατφόρμα του STR8 ‘Be the Hero You are’ έως τις 21 Ιουνίου. Δύο μεγάλοι νικητές θα γνωρίσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο από κοντά,  και θα παίξουν μαζί του μπάσκετ μπροστά σε 20.000 κόσμου, στο event που διοργανώνει το Eurohoops.net.

Πριν, όμως, βρεθείς στο παρκέ με τον Γιάννη, τσέκαρε πόσο καλά τον ξέρεις ήδη:

Αν πιστεύεις και εσύ πως ήρθε η ώρα να βγάλεις τον Ήρωα που κρύβεις μέσα σου, δήλωσε συμμετοχή στο str8betheheroyouare. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε προ(σ)καλεί.

Κεντρική Φωτογραφία: (AP Photo/Chris Szagola)