ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συγγνώμη Zach LaVine, αλλά το κάρφωμα της βραδιάς ανήκει στον Aaron Gordon

Τι θα 'λεγες για ένα τέτοιο lead; Τι έκανε ο Gordon; Τι έκανε ο Gordon; Τι έκανε ο Gordon; Τι έκανε ο Gordon; Τι έκανε ο Gordon; Τι έκανε ο Gordon;

Είναι λεπτή η θέση μου. Η τελευταία αγωνιστική της regular season του Fantasy είναι καθ’ οδόν και δεν πρέπει να πικράνω τον Zach LaVine που έχω στο ρόστερ μου και απ’ τον οποίο περιμένω να υπερβάλλει εαυτόν μπας και περάσω στα πλέι-οφ. Αλλά η αλήθεια να λέγεται.

Ο άσος των Timberwolves κέρδισε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον διαγωνισμό καρφωμάτων στο All-Star Weekend, αλλά το πιο απερίγραπτο κάρφωμα της βραδιάς ανήκει στον Aaron Gordon, που με κάποιο τρόπο σκαρφίστηκε αυτό, ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ:

Δεν θα δώσω εγώ λύση στο σαθρό και ημιβαρετό σύστημα διεξαγωγής του διαγωνισμού καρφωμάτων. (Μια καλή ιδέα είναι να βαθμολογούνται οι αθλητές με άριστα το 100, ώστε να γλιτώνουμε τις άβολες ισοβαθμίες. Όχι για να μη λέτε ότι δεν προτείνουμε λύσεις). Κατά τη γνώμη μου, είναι αμήχανο να μην κερδίζει τον διαγωνισμό ένας τύπος που έκανε αυτό που μόλις είδες.

Τέλος πάντων, αν έχεις μισή ώρα, αφιέρωσε σε έναν από τους καλύτερους διαγωνισμούς που είδαμε τα τελευταία πολλά χρόνια.