ap images
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα κουρέματα του φετινού Μουντιάλ

Αυτά είναι τα looks που θα κάνουν τη διαφορά στα γήπεδα της Ρωσίας.

Δεν είναι μόνο τα γκολ ή οι ντρίμπλες που ενθουσιάζουν τους φιλάθλους και γίνονται αντικείμενα συζήτησης σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν είναι μόνο οι φίλαθλοι στις κερκίδες και τα τρελά συνθήματα. Είναι και τα περίεργα κουρέματα, τα ακραία look των ποδοσφαιριστών, τα οποία αφήνουν το στίγμα τους σε κάθε μεγάλη διοργάνωση και πολλές φορές πρωταγωνιστούν περισσότερο κι από τους ίδιους.

Όπως κάθε Μουντιάλ που σέβεται τον εαυτό του, λοιπόν, έτσι κι αυτό της Ρωσίας έχει τα κουρέματα που ξεχωρίζουν, άλλα για την τρέλα τους κι άλλα για την φινέτσα τους. Κι επειδή σε λίγο καιρό θα αρχίσουν αρκετοί εκεί έξω να τα μιμούνται, μπορείς να τους προλάβεις όλους και να δοκιμάσεις να κάνεις κάποιο από τα δέκα καλύτερα look του φετινού Μουντιάλ με τη βοήθεια μια κουρευτικής ή ξυριστικής μηχανής της Philips.

Κριστιάνο Ρονάλντο

(AP Photo/Sergei Grits)

Ο Πορτογάλος αλλάζει κουρέματα σαν τα πουκάμισα και δεν θα μπορούσε να μην πρωταγωνιστεί σε μια τέτοια λίστα. Πριν λίγες ημέρες στον τελικό του Champions League τον είχαμε δει ξυρισμένο με μερικές μπούκλες στο πάνω μέρος του κεφαλιού. Τώρα, ο σταρ της ομάδας του Φερνάντο Σάντος αποφάσισε να τα ξυρίσει σχεδόν όλα, κάνοντας και μια χαρακτηριστική γραμμή στο δεξιό μέρος του κεφαλιού του. Αν θες να του μοιάσεις, δεν χρειάζεται κόπος. Αρκεί μία κουρευτική Μηχανή Philips (HC5100/15).

Μοχάμεντ Σαλάχ

(AP Photo/Nariman El-Mofty)

Αν ξεχωρίζει για κάτι ο Σαλάχ, εκτός από την ταχύτητα και τις ντρίμπλες του, αυτό είναι σίγουρα το μαλλί του. Η χαρακτηριστική μπουκλέ αφάνα του Αιγύπτιου είναι το σήμα κατατεθέν του και αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις στη Ρωσία.

Νταβίντ Ντε Χέα

(AP Photo/Paul White)

Ο Ισπανός τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσέχει πάρα πολύ το μαλλί του. Τις περισσότερες φορές ξυρίζει το πλαϊνό μέρος του κεφαλιού του και τα μούσια του, όμως σε αυτό το Μουντιάλ αποφάσισε να αφήσει μακρύ μαλλί, αλλά και μούσι. Ένα πιο brutal style έτοιμο να διεκδικήσει τον τίτλο. Βέβαια, χρειάζεται μια έξτρα προσοχή στις λεπτομέρειες, την οποία θα σου χαρίσει το Multigroom Philips (MG5730/15).

Πάουλο Ντιμπάλα

(AP Photo/Themba Hadebe)

Μέσα στη μόδα ο Πάουλο Ντιμπάλα, είτε βρίσκεται στο γήπεδο, είτε έξω από αυτό. Αν θέλεις το τέλειο ξύρισμα, όπως ο συμπαίκτης του Λιονέλ Μέσι στην εθνική Αργεντινή, τότε δεν έχεις παρά να εμπιστευτείς το OneBlade της Philips. Όσο για το μαλλί, ο Ντιμπάλα επιλέγει συνήθως να αφήνει περισσότερο μαλλί στο κέντρο του κεφαλιού και λιγότερο στα πλάγια. Πολύ καλή η επιλογή του.

Νεϊμάρ

AP Images

(AP Photo/Themba Hadebe)

Τι να πεις και τι να γράψεις γι’ αυτό το fashion icon; Ο Νεϊμάρ, ο οποίος στο προηγούμενο Μουντιάλ εμφανίστηκε με ένα ξανθό εκκεντρικό μαλλί, τώρα πηγαίνει με ένα παρόμοιο λουκ, μόνο που το έχει εμπλουτίσει. Το κεφάλι του είναι ξυρισμένο πίσω και στο πλάι, ενώ στο πάνω μέρος έχει αφήσει περισσότερο μαλλί, το οποίο αφήνει να κυματίζει. Θα ξεχώρισε όπως και να ‘χει ο σταρ της Βραζιλίας.

Μαρουάν Φελαϊνί

(Nico Vereecken, Pool Photo via AP)

Τον Φελαϊνί δεν γίνεται να τον μπερδέψεις με κανέναν άνθρωπο εκεί έξω. Εκτός φυσικά από τον δίδυμο αδερφό του. Το μαλλί του Βέλγου είναι τόσο χαρακτηριστικό που όταν το κούρεψε πριν τέσσερα χρόνια είχε απογοητεύσει τους χιλιάδες φανς του. Φέτος, πάντως, πηγαίνει στη Ρωσία μαζί με την αφάνα του.

Τζόελ Όμπι

(AP Photo/Czarek Sokolowski)

Ένα από τα πιο εξτρίμ λουκ του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου ανήκει στον Τζόελ Όμπι της Νιγηρίας. Ο 27χρονος μέσος της αφρικανικής ομάδας λατρεύει να κάνει τα μαλλιά του ράστα κι εμείς λατρεύουμε να τον βλέπουμε με αυτά.

Ολιβιέ Ζιρού

(AP Photo/Thibault Camus)

Αν προσέχεις την παραμικρή λεπτομέρεια και αγαπάς μέχρι και την τελευταία τρίχα της κεφαλής σου, τότε ο Ζιρού είναι ο άνθρωπός σου. Ο Γάλλος επιθετικός έχει εμμονή με το λουκ και το αλλάζει συχνά πυκνά, προσέχοντας μόνο ένα πράγμα, να είναι τέλειο. Για να αποκτήσεις ανάλογη αρμονία στο μούσι και το μαλλί σου, όπως ακριβώς ο Ζιρού, θα χρειαστείς απλώς ένα Multigroom Philips (MG7720/15) και θα είσαι έτοιμος.

Βαλόν Μπεχράμι

(AP Photo/Christophe Ena)

Τον γνωρίζουμε χρόνια τώρα για τα πειράγματα που κάνει στο λουκ του. Ο άσος της Ελβετίας δεν αφήνει σε ησυχία το μαλλί του, αφού πότε το βάφει, πότε το ξυρίζει, πότε το αφήνει να μακρύνει, ανάλογα με τα κέφια του. Στα γήπεδα της Ρωσίας, πάντως, ψηφίζει σταθερά το ξανθό.

Σαντιό Μανέ

(AP Photo/Francois Mori)

Το αστέρι της Σενεγάλης μπορεί να μην έχει πολύ μαλλί στο κεφάλι του, όμως ξέρει να το προσέχει καλά αυτό που διαθέτει. Μέγας φαν της μοϊκάνας, ενώ επιλέγει να βάφει και μια λωρίδα ξανθιά, έτσι για να κάνει εφέ. Ποιος θα του φέρει αντίρρηση;

(Κεντρική Φωτογραφία: AP Photo/Thibault Camus)