SEX

Σε αυτές τις χώρες οι γυναίκες χαίρονται περισσότερο το σεξ

Μια έρευνα που λειτουργεί και ως παγκόσμιος χάρτης ικανοποίησης.

Σε κάθε ανδρική έξοδο ή συνάντηση, τα θέματα που αφορούν το sex παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη συζήτηση. Πολλές φορές (προς τιμήν μας) έχουμε το σθένος να παραδεχτούμε ανοιχτά στους κολλητούς μας τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζουμε με τη σύντροφο μας στο κρεβάτι.

Διαβάστε περισσότερα

Είναι επίσημο: Το να είσαι σε σχέση παχαίνει

Εργένηδες όλου του κόσμου, μπορείτε να αρχίσετε τα πανηγύρια.

Θυμάσαι αυτόν τον μύθο, ότι όταν κάποιος είναι σε σχέση, αφήνεται, χαλαρώνει και αρχίζει σιγά-σιγά να παίρνει κιλά; Ε, τελικά φαίνεται πως δεν είναι απλά μύθος, αλλά οικουμενική αλήθεια με σφραγίδα πανεπιστημίου.

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί οι παντρεμένες δυσκολεύονται να έρθουν σε οργασμό

Μια νέα έρευνα λέει την αλήθεια για τις προσποιήσεις στην κρεβατοκάμαρα.

Όταν βρίσκεσαι σε μία σταθερή και μακροχρόνια σχέση, θεωρείς (και με το δίκιο σου) ότι η εμπιστοσύνη και η ειλικρίνεια είναι έννοιες δεδομένες και απαραβίαστες. Ο συλλογισμός σου δεν απέχει πολύ από την αλήθεια, ίσα-ίσα κινείσαι προς τη σωστή κατεύθυνση. Είσαι σίγουρος;

Διαβάστε περισσότερα

Έπιπλα φτιαγμένα για σεξ: Αυτό που χρειάζεσαι και δεν το ξέρεις

Δεν αγοράζεις καναπέ. Αγοράζεις 40 νέες στάσεις.

Βολικό το κρεβάτι, μανιτζέβελη η πολυθρόνα, βωμός του σεξ το πλυντήριο, αλλά σαν τα έπιπλα που είναι κατασκευασμένα μόνο για σεξ, δεν έχει. Δεν είναι καινούργιο φαινόμενο, αφού ακόμα και σε αρχαίους Αιγυπτιακούς παπύρους που χρονολογούνται από το 1150 πΧ., γίνονται αναφορές σε έπιπλα κατασκευασμένα αποκλειστικά για σεξ, ωστόσο τα σύγχρονα έπιπλα του σεξ αποτελούν μια μορφή τέχνης.

Διαβάστε περισσότερα

Στα Insta Stories το φλερτ γίνεται από μόνο του

Ένα (εύκολο) ερωτικό παιχνίδι στα χρόνια του Instagram.

Μια εικόνα λένε πως ισούται με 1000 λέξεις. Δεν χρειάζονται, όμως, τόσες πολλές για να σχολιάσεις την εικόνα που θα ανεβάσει μια κοπέλα ως ιστορία στο προφίλ της στο Instagram. To φλερτ άλλωστε εκεί, έχει γίνει τόσο απλό που δεν υπάρχει άνδρας χρήστης του, ο οποίος να μην μπήκε ποτέ του στο τριπάκι να το κάνει. Εδώ που τα λέμε και όσοι (ελάχιστοι) δεν το έχουν κάνει μέχρι σήμερα, αργά η γρήγορα θα το τολμήσουν. Κυρίως, γιατί δεν έχουν κάτι να χάσουν.

Διαβάστε περισσότερα

Τι πραγματικά αρέσει στις γυναίκες στο σεξ σήμερα

H νέα έρευνα που μας ανοίγει τα μάτια (μέχρι την επόμενη).

Εδώ και αρκετά χρόνια, έχουμε μάθει να περιμένουμε τα στοιχεία που παρουσιάζει σε τακτά χρονικά διαστήματα η πιο δημοφιλής ιστοσελίδα πορνό, το Pornhub, με μεγαλύτερη αγωνία απ' ό,τι τις αξιολογήσεις των δανειστών μας. Αυτό, γιατί μας δίνουν μια καλή ιδέα και λειτουργούν ως ικανοποιητικός μπούσουλας για το αρέσει στις γυναίκες στο κρεβάτι.

Διαβάστε περισσότερα

Τελικά οι άλλοι κάνουν περισσότερο σεξ από σένα;

Μία νέα έρευνα βάζει τα πράγματα στην θέση τους.

Ένας από τους μεγάλους μύθους που κάνουν άνω - κάτω την ζωή μας είναι το κατά πόσο οι άλλοι κάνουν περισσότερο σεξ από εμάς. Λίγο – πολύ οι περισσότεροι θέλουμε να πιστεύουμε πως ο αιώνιος προβληματισμός μας δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Διαβάστε περισσότερα
2 3 4 5 6 7 8
equalizer
POP για τις δύσκολες ώρες

Ο δρόμος έχει τη δική του μουσική

Συναντήσαμε τους ανθρώπους που δίνουν ήχο στην καλοκαιρινή Αθήνα.

Social Man
PROMO