SEX

Είσαι καλός στο κρεβάτι και ιδού οι (8) αποδείξεις

Γιατί δεν είναι κάθε μέρα του Αγιαννιού, να σου δίνουν όλες οι παρτενέρ τα εύσημα που δικαιωματικά αξίζεις σε αυτόν τον τομέα.

Όποια και αν είναι η σχέση σου με τα κορίτσια που κυκλοφορούν πανέμορφα και διαθέσιμα εκεί έξω (και για να πιάσουμε τις πιο ακραίες εκδοχές σου, είτε είσαι ο τύπος του one night stand είτε είσαι αυτός που αγοράζει δαχτυλίδι στο δεύτερο ραντεβού) το μόνο σίγουρο είναι ότι όταν σηκώνεσαι από το κρεβάτι που έπεσες μαζί τους θα ήθελες να ξέρεις την αλήθεια. Ιδανικά, και για να μην παιδεύεσαι με περιττές δήθεν τυχαίες ερωτήσεις του στυλ ‘μου φαίνεσαι λίγο κουρασμένη‘ ή ‘χαμογελάς ή είναι η ιδέα μου;‘ που εννοείται ότι σε ρίχνουν στα μάτια της στα Τάρταρα της ανασφάλειας, θα προτιμούσες την ώρα που εκείνη ντύνεται, καθώς φοράει το καλτσόν της για το πιο ερεθιστικό του πράγματος, να σου πει ένα ‘ήσουν πολύ καλός‘ ή ένα ‘το έχεις το άθλημα ε;‘.

Ένα ακόμη καλύτερο σενάριο του όλο ζητήματος, ένα που κυριολεκτικά θα έσπαγε ταμεία θα ήταν να μπορείς να ακούσεις τις σκέψεις τις την ώρα της συνουσίας ή και λίγο αργότερα, όταν θα έχετε πάρει την πρώτη ανάσα. Σε αυτήν την περίπτωση, γλιτώνεις από την αμφιβολία του ‘μωρέ μήπως μου το λέει έτσι;‘ και είσαι ο

στο Αυτό που Θέλουν οι Γυναίκες.

Και, false alarm. Μην τρομάζεις. Για να μάθεις τις δυνατότητές σου στο κρεβάτι δεν χρειάζεται να κάνεις αποτρίχωση. Ούτε είσαι αναγκασμένος να κάνεις τον Κλουζώ και να συλλέγεις στοιχεία πριν, μετά και κατά τη διάρκεια του συμβάντος μήπως και βγάλεις καμιά άκρη σχετικά με το ‘θύμα’ σου.

Χαλάρωσε. Υπάρχουν και απτά στοιχεία που μπορούν να σε διαβεβαιώσουν ότι το κρεβάτι είναι ο τομέας σου. Και δεν εννοούμε το έπιπλο. Κάπου εδώ θα έβαζα κανονικά και εκείνο το φατσάκι που κλείνει το μάτι αλλά ας μην το ισοπεδώσουμε τόσο. Πάμε λοιπόν, πάρε μολύβι και ξεκίνα να τσεκάρεις αυτά που έχεις και να δοκιμάζεις αυτά που δεν έχεις.

Φαντασία εσύ σούπερ σταρ!

Το έχει τραγουδήσει και η Μαριάντα Πιερίδη (δεν θυμάμαι με πόση επιτυχία). Το βασικότερο συστατικό για να εκτοξευθεί ένα σεξ από ‘καλό’ στο ‘απόλυτο’ είναι το να αφήνεις τη φαντασία να οργιάζει. Κυριολεκτικά εν προκειμένω. Άσε τα ταμπού στην άκρη και μοιράσου με το κορίτσι που βρίσκεται απέναντί σου αυτό ακριβώς που σου έρχεται στο μυαλό. Μην της το πεις, κάντης το. Εξέπληξέ την και δεν θα βγεις χαμένος στη βαθμολογία.

 

Στα εκτός έδρας μπαίνουν τα καλύτερα γκολ

Το να είσαι εσύ αυτός που θα τη φέρει σε οργασμό δεν είναι εύκολο αλλά δεν είναι και ακατόρθωτο. Το να είσαι εσύ αυτός που θα το καταφέρει αυτό στο πιο άκυρο σημείο του κόσμου, αυτό σου δίνει το βραβείο. Τα έχουμε ξαναπεί αυτά. Άρα αν είσαι από τους τύπους που εξαφανίζονται με ένα κορίτσι στα καλά του καθουμένου, τότε δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα ως προς τις επιδώσεις σου.

Bonus: Αν αυτό το κορίτσι παραπάνω είναι και το κορίτσι σου (τα έχετε ένα εύλογο χρονικό διάστημα), τότε είσαι αυτό ακριβώς που θέλει μία γυναίκα.

Κρεβάτι μόνο, δεν!

Σαν συμπλήρωση των δύο προηγούμενων, αν είσαι από αυτούς που προτιμούν το σπίτι τους (κρίμα αλλά, δεκτόν) τουλάχιστον φρόντισε να μην αφήσεις παραπονεμένα τα υπόλοιπα έπιπλα. Και άστο το ρημάδι το κρεβάτι επιτέλους!

‘Μίλα μου βρώμικα’

Δώστης λόγια. Όχι τα ψεύτικα, τα μεγάλα, τα άλλα. Εκείνα που θέλει να ακούσει εκείνη την ώρα και που σίγουρα θα την ‘ξεκλειδώσουν’ σε περίπτωση που είναι λίγο πιο ντροπαλή ή θέλει το χρόνο της μέχρι να αποκτήσει οικειότητα. Άσε που, τώρα μεταξύ μας και εσύ ο ίδιος δεν φτιάχνεσαι περισσότερο με αυτό το ‘μίλα μου βρώμικα’ duty όταν το αναλαμβάνεις;

>Αν ναι, τότε πάρε άλλον ένα βαθμό χαριστικά από μένα γιατί το παραδέχτηκες.

‘Τι γίνεται; Ακούς τίποτα;’

Μία από τις πιο ευρέως διαδεδομένες μεθόδους για να ανακαλύψεις αν το έχεις στο σεξ είναι να παρακολουθήσεις τις αυξομειώσεις στο θόρυβό της. Φωνάζει; Βαριανασαίνει; Βγάζεις κραυγές; Είναι αμίλητη; Τι κάνει τέλος πάντων;

Από την άλλη, δεν θέλω να χαλάσω το όνειρο αλλά όλος αυτός ο μύθος του ψεύτικου οργασμού δεν μπορεί να σου δώσει το σκήπτρο σε καμία περίπτωση. Θες και κάτι ακόμα. Παρόλα αυτά, αν την ακούνε και οι γείτονες έχεις κάποιες ελπίδες. Σε αντίθεση με τους γείτονες για λίγη ηρεμία.

‘Μαααα το σημάδι στο λαιμό μου’

Ο άντρας που είναι καλός στο σεξ είθισται να αφήνει σημάδια. Με το στόμα, με το χέρι, με κάποιο αξεσουάρ, με όλα μαζί; Το θέμα είναι ότι τα αφήνει. Τέλος.

fyi: Στο λαιμό είναι κάπως πασέ. Εκτός αν είσαι βαμπίρ. Δοκίμασε κάτι άλλο.

 

‘Πιάσαμε καλή συχνότητα’

Όλα ωραία και όλα καλά αλλά αν τη μία μέρα είσαι ο Harvey Specter και την άλλη ο Θανάσης Βέγγος που της υπόσχεται να την κάνει βασίλισσα, πνίχτα. Δεν βγαίνει έτσι. Μία συμβουλή έχω να σου δώσω: Μην την φοβάσαι την επανάληψη. Τόσοι και τόσοι ηθοποιοί βγάζουν το ζην τους από τις επαναλήψεις. Μην είσαι χαζός.

Το roleplay, ποτέ δεν πεθαίνει

Υπάρχουν φορές που οι μάσκες δεν χρειάζεται να πέσουν κατευθείαν. Το αντίθετο θα λέγαμε. Το να την πείσεις να υποδυθεί κάτι που την ερεθίζει είναι ένας ακόμη (αχρησιμοποίητος;) άσσος στο μανίκι σου.

Bonus ‘τικ’ για διπλούς πόντους: Α-προ-βλε-πτος αυτό (να) είσαι

Όσο δεν ξέρει τι να περιμένει από σένα, η λίμπιντός της είναι τέτοια που θα ξεχάσει τα ταχύρρυθμα μαθήματα ψεύτικων οργασμών που είχε πάρει για ώρα ανάγκης.