SEX

Έπιπλα φτιαγμένα για σεξ: Αυτό που χρειάζεσαι και δεν το ξέρεις

Δεν αγοράζεις καναπέ. Αγοράζεις 40 νέες στάσεις.

Πέθαναν τα sex shops. Κάθε φορά που σκέφτεσαι πως το σεξ που κάνεις με τη Μαίρη είναι πιο ρουτινιάρικο από το δρομολόγιο Αγία Μαρίνα-Δουκίσης Πλακεντίας του Μετρό, δεν χρειάζεται ν’ αγοράζεις sex toys. Την τονωτική ένεση στη σεξουαλική σου ζωή την ξέρουν πλέον οι 120 κατασκευαστές επίπλων. Έστω αν όχι οι συγκεκριμένοι 120, κάποιοι άνθρωποι των οποίων η βασική δουλειά είναι να σχεδιάζουν έπιπλα. Έπιπλα για σεξ.

Βολικό το κρεβάτι, μανιτζέβελη η πολυθρόνα, βωμός του σεξ το πλυντήριο, αλλά σαν τα έπιπλα που είναι κατασκευασμένα μόνο για σεξ, δεν έχει. Δεν είναι καινούργιο φαινόμενο, αφού ακόμα και σε αρχαίους Αιγυπτιακούς παπύρους που χρονολογούνται από το 1150 πΧ., γίνονται αναφορές σε έπιπλα κατασκευασμένα αποκλειστικά για σεξ, ωστόσο τα σύγχρονα έπιπλα του σεξ αποτελούν μια μορφή τέχνης.

Με μια πρώτη ματιά μοιάζει με ίππο-νάνο που χρησιμοποιούν οι αθλητές της ενόργανης. Με μια δεύτερη όμως;

Ε;

Η Liberator πέρα από τον παραπάνω ίππο-νάνο έχει φτιάξει και το παρακάτω ανάκλιντρο:

Οι εταιρείες που κατασκευάζουν τα συγκεκριμένα έπιπλα τα συνοδεύουν με μίνι κάμα σούτρα οδηγούς, οι οποίοι περιλαμβάνουν μια σειρά από σεξουαλικές στάσεις με τις οποίες μπορεί ν’ αξιοποιηθεί στο μέγιστο βαθμό κάθε ένα από αυτά.

Παρά τις παραπάνω φωτογραφίες-πειστήρια μπορεί να σκέφτεσαι ακόμα πως οποιαδήποτε καρέκλα μπορεί ν’ αποτελέσει καρέκλα ιδανική για σεξ. Ωστόσο, δεν ισχύει κάτι τέτοιο, αφού τα συγκεκριμένα έπιπλα είναι κατασκευασμένα με τέτοιο τρόπο, ώστε να μεγιστοποιούν το εύρος της κίνησης και να διευκολύνουν την ευθυγράμμιση των σωμάτων σε στάσεις που αν πραγματοποιούνταν σε άλλα έπιπλα θα προκαλούσαν μυϊκούς τραυματισμούς. Και μιας και μιλάμε για καρέκλες, ιδού η Tantra Chair:

Σε πρόσφατη συνέντευξη του, ο σχεδιαστής της, AJ Vitaro, επεσήμανε ότι ”δεν πρόκειται για μία καρέκλα που απευθύνεται σ’ εργένηδες, αλλά για ένα σχεσιακό βοήθημα. Ήθελα να δημιουργήσω κάτι το οποίο βοηθά στην εξέλιξη μιας σχέσης, κάτι που θα κάλυπτε ένα υπάρχον κενό”. Να σημειώσουμε πως αν θες να κάνεις ένα τέτοιο δώρο στη σχέση σου θα χρειαστεί να βγάλεις 1.125 ευρώ από την τσέπη.

Ακόμα καλύτερες σεξουαλικές επιδόσεις υπόσχεται η Archer Bowchair, η οποία κοστίζει γύρω στα 3.500 ευρώ. Την σχεδίασε ο Robert Kaczmarek αρχικά για τη γυναίκα του, η οποία έπασχε από πόνο στις αρθρώσεις και σιγά σιγά αποφάσισε να την μοιραστεί με τον κόσμο.

Τόσο για τους κατασκευαστές των παραπάνω, όσο κι άλλων επίπλων για σεξ, το σχέδιο του επίπλου παίζει καθοριστικό ρόλο. Κάθε κομμάτι έχει τη δική του αισθητική όπως κάθε έργο τέχνης. ”Η Adela δεν αποτελεί μια απλά καρέκλα, αλλά ένα έργο τέχνης για να κάνεις έρωτα”, δηλώνουν οι σχεδιαστές της.

Την ώρα, λοιπόν, που το cyber sex κι οι πλαστικές κούκλες γίνονται όλο και πιο ρεαλιστικές, υπάρχει μια νέα τάση που βελτιώνει το παραδοσιακό σεξ, επενδύοντας σε έπιπλα. Όποια κι από τις δύο τάσεις και αν υποστηρίζεις, το σίγουρο είναι πως η σεξουαλική βιομηχανία όχι μόνο δεν έχει τελματώσει, αλλά διευρύνεται συνεχώς, προσφέροντας ταυτόχρονα στον κόσμο περισσότερη απόλαυση. Το επόμενο βήμα είναι τα παραπάνω έπιπλα να συνδυαστούν με την εμπειρία του cyber sex και να πάνε το σεξ, όπως το γνωρίζουμε μέχρι σήμερα, σ’ άλλο επίπεδο.

(Κεντρική Φωτογραφία: 123rf.com)