Γιατί οι παντρεμένες δυσκολεύονται να έρθουν σε οργασμό

Μια νέα έρευνα λέει την αλήθεια για τις προσποιήσεις στην κρεβατοκάμαρα.
SHARES

Όταν βρίσκεσαι σε μία σταθερή και μακροχρόνια σχέση, θεωρείς (και με το δίκιο σου) ότι η εμπιστοσύνη και η ειλικρίνεια είναι έννοιες δεδομένες και απαραβίαστες. Ο συλλογισμός σου δεν απέχει πολύ από την αλήθεια, ίσα-ίσα κινείσαι προς τη σωστή κατεύθυνση. Είσαι σίγουρος;

Καλύτερα να κρατάς μικρό καλάθι, ειδικά μετά τα όσα αποκάλυψε η πρόσφατη έρευνα του Πανεπιστημίου του Bringham. Αν λοιπόν επιμένεις να νομίζεις ότι κάθε φορά που κάνεις σεξ με τη σύντροφο ή τη γυναίκα σου, εκείνη φτάνει πάντα σε οργασμό, τότε απλούστατα κάνεις ένα ολέθριο λάθος, ένα σφάλμα ασυγχώρητο.

Γιατί σύμφωνα με τα αξιόπιστα στοιχεία της έρευνας, μόνο το 49% των παντρεμένων γυναικών υποστηρίζει ότι τελειώνει με σταθερή συνέπεια, την ίδια στιγμή που το αντίστοιχο ποσοστό στους άνδρες αγγίζει το εξωφρενικό 87%.

Για να μην υπάρξουν στην πορεία παρεξηγήσεις, το δείγμα της έρευνας είναι τουλάχιστον επαρκές αφού τουλάχιστον 1.600 ετεροφυλόφιλα ζευγάρια δέχθηκαν να μοιραστούν τις εμπειρίες τους. Μεταξύ άλλων, ρωτήθηκαν και απάντησαν κατά σειρά στο πόσο συχνά έχουν οργασμό κατά τη διάρκεια του sex, στο πόσο τακτικά έρχονται σε σεξουαλική ικανοποίηση και φυσικά στο εάν αντιλαμβάνονται την κορύφωση του δεσμού τους.

Τα αποτελέσματα κρύβουν πολλές και μεγάλες συγκινήσεις. Το 43% των ανδρών δεν μπορεί να ξεχωρίσει πότε η γυναίκα του ολοκληρώνει, με αποτέλεσμα να φουσκώνει υπερβολικά πολύ τα νούμερα. Πάντως, είναι ακόμα ασαφές εάν η ψευδαίσθηση αυτή οφείλεται στους οργασμούς που προσποιούνται οι γυναίκες στη διάρκεια του sex ή απλώς στην αδυναμία μας να αναγνωρίσουμε τις ενδείξεις που μαρτυρούν οργασμό, όπως είναι η δυσκολία στην αναπνοή και η αφύσικη ταχυπαλμία.

Σε κάθε περίπτωση, καταλαβαίνεις και καταλαβαίνουμε ότι ειδικά οι παντρεμένες γυναίκες δεν ολοκληρώνουν με τη συχνότητα που σύσσωμος ο ανδρικός πληθυσμός πιστεύει. Σίγουρα αυτή η εξέλιξη δεν έχει καθόλου πλάκα για τη σύντροφο σου και σίγουρα δεν είναι τα πιο ευχάριστα νέα που έχεις ακούσει σήμερα. Αυτομάτως αναρωτιέσαι και λογικό είναι, μήπως δεν την καλύπτεις ούτε στο σεξουαλικό ή ακόμη χειρότερα ούτε στο συναισθηματικό κομμάτι. Μην σε παίρνει από κάτω.

Δεν χρειάζεται να την ρωτάς κάθε τρεις και λίγο εάν είσαι κακός, μέτριος ή απλώς πολύ καλός στο κρεβάτι. Μην κυνηγάς τη σεξουαλική επιβεβαίωση κάθε μέρα και σε κάθε ευκαιρία, χαλάρωσε. Η λύση στο ανύπαρκτο πρόβλημά σου είναι πιο προσιτή απ' όσο φαντάζεσαι. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δοκιμάσεις καινούριες τεχνικές χρησιμοποιώντας τη γλώσσα σου αλλά και προκλητικά sex toys. Παίξε βρώμικα, εάν θέλεις πραγματικά να ικανοποιήσεις τη γυναίκα σου. Ή τώρα ή ποτέ.

Share
 

24Media Network

Ο Ολυμπιακός προς την Α2: Οκτώ απόψεις για την απόφαση των Αγγελόπουλων

Οι Αγγελόπουλοι δεν έκαναν πίσω, ο Ολυμπιακός δεν κατέβηκε στα play-off απέναντι στον Παναθηναϊκό και πλέον οι ερυθρόλευκοι οδεύουν προς την Α2. Ο Μάνος Μίχαλος, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης, ο Παντελής Διαμαντόπουλος, ο Παντελής Βλαχόπουλος, ο Σπύρος Καβαλιεράτος, ο Γιάννης Φιλέρης, ο Θέμης Καίσαρης και ο Χάρης Σταύρου παίρνουν θέση για την απόφαση του Ολυμπιακού.

Η ασπίδα του Φορτούνη

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται στοχευμένη ενίσχυση και επιτέλους έναν κεντρικό αμυντικό να δίνει ασφάλεια. Το χάρισμα του Βαλμπουενά και η θωράκιση του Φορτούνη. Ο Τσάρλυ αναλύει.

 
POP για τις δύσκολες ώρες

Το τέλος της εποχής των torrents

Η πειρατική σημαία στο διαδίκτυο κυματίζει μεσίστια. Θα ζήσουμε τη στιγμή που θα αποσυρθεί για πάντα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας;

Social Man
PROMO