SEX

Γιατί οι πρώην της θα στοιχειώνουν για πάντα τη σχέση σας

Ο κανόνας του 'δεν συζητάμε ποτέ για πρώην' δεν είναι αρκετός για να σας εξασφαλίσει την ηρεμία.

Στο παγκόσμιο best seller ‘Σχέσεις for Dummies’ υπάρχει ένα κεφάλαιο με τον τίτλο ‘Όλα όσα δεν πρέπει να συζητήσεις με τη νέα σου σχέση’. Παραθέτω ένα απόσπασμα για όσους δεν το έχουν διαβάσει:

”Δεν συζητάμε ΠΟΤΕ για πρώην με τη νέα μας σχέση. Δεν συζητάμε ΠΟΤΕ για πρώην με τη νέα μας σχέση. Δεν συζητάμε ΠΟΤΕ για πρώην με τη νέα μας σχέση. Δεν συζητάμε ΠΟΤΕ για πρώην με τη νέα μας σχέση. Δεν συζητάμε ΠΟΤΕ για πρώην με τη νέα μας σχέση. Δεν συζητάμε ΠΟΤΕ για πρώην με τη νέα μας σχέση. Δεν συζητάμε ΠΟΤΕ για πρώην με τη νέα μας σχέση. Δεν συζητάμε ΠΟΤΕ για πρώην με τη νέα μας σχέση”.

Θρυλείται πως όταν ο Σιντάρτα τα έφτιαξε με την Άννα Βίσση συζήτησαν για τους πρώην τους. Αφού τελείωσαν τις εξιστορήσεις τους, έζησαν αγαπημένοι ως τα βαθιά γεράματα, τρεφόμενοι μόνο με κοσμική ενέργεια. Οποιοδήποτε άλλο, λιγότερο ζεν, ζευγάρι της σύγχρονης ιστορίας άνοιξε μια τέτοια συζήτηση είτε χώρισε είτε φυλακίστηκε. Ο ένας από τους δύο.

Λιτό. Περιεκτικό. Κατανοητό.

Παρ’ όλα αυτά, είμαι έτοιμος να κάνω μήνυση στον συγγραφέα του συγκεκριμένου βιβλίου γιατί γράφει την μισή αλήθεια. Δηλαδή λέει ψέματα. Προφανώς για να προστατεύσουμε τη νέα μας σχέση δεν μιλάμε ΠΟΤΕ για τις/ τους πρώην μας. Αυτή, όμως, η ‘προστασία’ δεν είναι αρκετή, αφού οι πρώην βρίσκονται παντού. Από το Facebook μέχρι το σέξι εσώρουχο που φόρεσε (αλλά δεν αγόρασε) το νέο σου κορίτσι για εσένα. Με όλα αυτά αγαπητέ συγγραφέα μου, τι κάνουμε;

Έχουμε γράψει πως στον έρωτα είσαι μόνος. Δεν το αναιρούμε. Στη σχέση σου με τους πρώην της νυν να δεις πόσο μόνος είσαι. Ακόμα και αν έχετε τηρήσει τον βασικό κανόνα του ‘Σχέσεις for Dummies’, υπάρχουν αρκετοί διαφορετικοί τρόποι για να έρθεις εγκεφαλικά αντιμέτωπος με όλους τους πρώην της νέας σου κοπέλας. Στους παρουσιάζουμε (τους τρόπους. Τους πρώην θα τους ανακαλύψεις μόνος σου) για να μην πεις πως δεν σε προετοιμάσαμε.

(O μοναδικός τρόπος για να γλιτώσεις από όλο αυτό είναι να εφαρμόσεις μια αντίστοιχη τεχνική με αυτή του Joel και της Clementine στο Αιώνια Λιακάδα ενός Καθαρού Μυαλού, τουλάχιστον όσων αφορά το ερωτικό σας παρελθόν)

Το Facebook

Οι πρώην της έχουν Facebook, αλλά δεν μπορείς να τους βρεις γιατί δεν συζητήσατε για αυτούς, άρα δεν ξέρεις το όνομά τους. ΜΠΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. Προφανώς και θα τους βρεις, αφού δεν υπάρχει τίποτα πιο επίπονα ιντριγκαδόρικο από το να προσπαθείς σαν άλλος Επιθεωρητής Κλουζώ να εντοπίσεις πρώην.

Και όχι μόνο να τους εντοπίσεις, αλλά να προσπαθείς να καταλάβεις ποιος υπήρξε πιο σημαντικός στη ζωή της. Εκείνος που έχει ταγκαριστεί μαζί της σε κάθε εκδήλωση που έκανε attend, από την ορκομωσία της μέχρι τους Αγανακτισμένους ή εκείνος που δεν της έχει κάνει πάνω από 2-3 likes, αλλά έχει ποστάρει μαζί του μια φωτογραφία όπως η παρακάτω;

(η ανύπακρτη σωματική επαφή και το νάζι -ελαφρό στρίψιμο του δεξιού ποδιού της προς τα αριστερά- χειροτερεύουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση)

Τα έπιπλα (της)

Στις αρχές της σχέσης βρίσκεσαι στη φάση που θες να κάνετε σεξ πάνω σε κάθε έπιπλο/αντικείμενο του σπιτιού της. Από τον μπιντέ μέχρι εκείνη την πολυθρόνα που έχει στη γωνία του σαλονιού και χωράς, ακόμα και μόνος, μετά βίας. 

Όταν αρχίζεις να φαντασιώνεσαι το τι θα μπορούσατε να κάνετε πάνω στην συγκεκριμένη πολυθρόνα υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να περάσουν μπροστά από τα μάτια σου όλες οι σκηνές που έχουν παιχτεί πάνω της με το κορίτσι σου πρωταγωνίστρια κι εσένα ούτε καν κομπάρσο.

Μόλις καταφέρεις να το ξεπεράσεις είναι θέμα χρόνου ν’ ασχοληθείς με τα του μπιντέ.

Τα εσώρουχα της

Μπορεί να είστε ακόμα στα μέλια, ωστόσο επειδή δεν μπορεί να ντύνεται κάθε βράδυ σαν να ετοιμάζεται για φωτογράφιση στο Playboy, υπάρχουν κι εκείνες οι μέρες που φορά πιο casual εσώρουχα.

Ώσπου έρχεται η πρώτη σας επέτειος και βάζει τα πιο σέξι εσώρουχα που έχει βάλει όσο καιρό είστε μαζί. Μόνο που συνειδητοποιείς ότι δεν τα έχει αγοράσει την προηγούμενη μέρα. Ούτε την προηγούμενη εβδομάδα. Υπήρχαν για χρόνια στην ντουλάπα της. Τα είχε αγοράσει για κάποιον άλλο. Και τα φόρεσε και με εσένα. ΤΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ.

Τα σχόλια της για την σχέση σας

Εκείνη: ”Δεν έχω ξανανιώσει ποτέ έτσι για κάποιον από τον πρώτο μήνα”.

Εσύ:

                    *****Στο μυαλό σου ένα λεπτό αργότερα*****

”Άρα έχει νιώσει έτσι για κάποιον μετά από το πρώτο 45ήμερο;”, ”και μετά από δύο μήνες ένιωσε ακόμη περισσότερα;;”, ”τι συνέβη άραγε με τον συγκεκριμένο τύπο;;;”, ”πόσα ένιωσε στο peak της σχέσης της μαζί του;;;”, ”μιλάνε ακόμα;;;;”, ”ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ;;;;;”.

Το ταλέντο της σε συγκεκριμένο σεξουαλικό τομέα

Την θέλεις. Σε θέλει. Έχετε κοινό χιούμορ. Μιλάτε με τις ώρες. Συμπαθεί τους φίλους σου. Συμπαθείς τις φίλες της. Και κάνετε τέλειο σεξ. Ειδικά όταν σου κάνει εκείνο που σου αρέσει πολύ, καίγεται ο εγκέφαλος σου. Τις 2-3 πρώτες φορές από απόλαυση. Από εκεί και έπειτα καίγεται γιατί το κάνει πολύ καλά. Τόσο καλά, που αποκλείεται να το κάνει πρώτη φορά μαζί σου. Τόσο καλά που αποκλείεται να το έκανε πρώτη φορά με τον αμέσως πρώην. Τόσο καλά που…Αντίο ζωή.

ΥΓ: Θα αναρωτιέσαι, δικαίως, ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να μην σε απασχολούν οι πρώην της (εκτός τον προαναφερθέντα κινηματογραφικό). Να ρωτάς για αυτούς ή να κάνεις πως αγνοείς την ύπαρξή τους; Σόρι, αλλά η σωστή απάντηση δεν βρίσκεται σε αυτό το δίλημμα αλλά στο ‘να μην έχει πρώην ή να μην έχεις νυν’.