SEX

Group Sex Party (ένα ερωτικό διήγημα)

Κάθε Πέμπτη, η Αλίκη υποδέχεται τους ερεθισμένους άνδρες και τις γυναίκες υπεράνω πάσης υποψίας που συμμετέχουν στο ομαδικό όργιο στη σουίτα του Kink Motel.

Στο ‘Kink Motel’, η Έλενα Φάκου αφηγείται την ιστορία της Αλίκης, ενός κοριτσιού που αναγκάζεται να φύγει από την Ελλάδα λόγω της οικονομικής κρίσης και να μεταναστεύσει στην Ολλανδία. Εκεί, πιάνει δουλειά στη ρεσεψιόν ενός κακόφημου ξενοδοχείου της red light district και γίνεται καθημερινά μάρτυρας περιστατικών και καταστάσεων που ακροβατούν ανάμεσα στον κίνδυνο και τη διαστροφή.

Το διήγημα που ακολουθεί προοριζόταν αρχικά για να αποτελέσει κεφάλαιο του βιβλίου, αλλά δεν δημοσιεύτηκε μαζί με το ‘Kink Motel’. Η συγγραφέας μας το παραχώρησε για να το απολαύσουμε με την άδεια και τις ευλογίες της.

Το ‘Kink Motel’ κυκλοφορεί από τη Brainfood Εκδοτική και θα το βρεις σε όλα τα κεντρικά βιβλιοπωλεία.

Group Sex Party

H Aλίκη από την πρώτη ημέρα που έπιασε δουλειά στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου, ήταν συνηθισμένη στην πολλή και στη σκληρή δουλειά: το motel είχε κίνηση νύχτα-μέρα και οι πελάτες εκτός από το ότι είχαν πάντα δίκιο όπως στις άλλες δουλειές, είχαν συνήθως και λερωμένο ποινικό μητρώο. Aυτό έκανε τα πράγματα ακόμη πιο δύσκολα.

Στο Kink Motel εκτός από τα παράνομα ζευγάρια που έρχονταν να κάνουν σεξ σε ένα δωμάτιο για μερικές ώρες, κάθε Πέμπτη βράδυ γινόταν και ένα πάρτυ οργίων.

Μέχρι η Αλίκη να δει πως ήταν ένα πάρτυ στο οποίο έκαναν σεξ πολλά άτομα ταυτόχρονα, είχε φανταστεί πως θα ήταν κάτι μυστηριακό όπως στην ταινία ‘Μάτια Ερμητικά Κλειστά’ στο οποίο συμμετείχαν πλούσιοι με μάσκες και μανδύες, πανέμορφες γυμνές γυναίκες με ψηλοτάκουνα και ένας πιανίστας σε μια άκρη έπαιζε ένα πρελούδιο με τα μάτια δεμένα.

Η πραγματικότητα ήταν πολύ διαφορετική στα group sex parties που γίνονταν στο ξενοδοχείο: Οι άντρες που συμμετείχαν στο όργιο ήταν όλων των ηλικιών και ανήκαν σε όλα τα κοινωνικά στρώματα. Η Αλίκη είχε δει φοιτητές, έναν πολιτικό, μέχρι και τον κύριο που είχε ένα οπωροπωλείο τρία τετράγωνα παρακάτω. Δε φορούσαν μάσκες και υπήρχε ένας διοργανωτής που κανόνιζε τις συναντήσεις που εμφανιζόταν συνεχώς με ένα γλυφιτζούρι κάνναβης στο στόμα.

Οι γυναίκες ήταν πραγματικά υπεράνω πάσης υποψίας: Έβλεπες την κοπέλα που θα μπορούσες να δεις στο ταμείο του σούπερ μάρκετ και την κυρία που θα τύλιγε τα μπικουτί στο κομμωτήριο. Κοινώς, απλός καθημερινός κόσμος συνωστιζόταν σε μία από τις σουίτες του motel και έκανε μια πολύωρη παρτούζα με σαφές αριθμητικό πλεονέκτημα των ανδρών.

Τις περισσότερες φορές οι άντρες ήταν τριπλάσιοι ή τετραπλάσιοι από τις γυναίκες

Αυτοί που έκαναν τη διαφορά σε αυτό το group sex πάρτυ, ήταν ένα ζευγάρι που ερχόταν κάθε φορά ανελλιπώς και το φετίχ τους ήταν το cuckolding. Tί είναι αυτό; Eίναι η κατάσταση που ο άντρας ερεθίζεται με το να βλέπει τη γυναίκα του να κάνει σεξ με κάποιον άλλο κι εκείνος τους υπηρετεί χωρίς να λαμβάνει καθόλου μέρος στην πράξη.

Ο συγκεκριμένος τύπος ντυνόταν μπάτλερ, στεκόταν σε μια γωνία του δωματίου με το σμόκιν του και τη λευκή του πετσέτα στα χέρια, κοιτούσε τη σύζυγό του που έκανε σεξ με κάθε άλλο άντρα στο δωμάτιο και ερχόταν στο λόμπι να πάρει τα ποτά, άλλαζε τα τασάκια, έβαζε νερό στα ποτήρια. Οι καμαριέρες της Αλίκης είχαν ένα γερό χέρι βοήθειας γιατί με τριάντα πέντε άτομα σε μια σουίτα όσο να ναι είχε τρέξιμο.

Η Αλίκη συμπαθούσε τον μπάτλερ – κερατά. Του είχε πιάσει την κουβέντα μια φορά που στάθηκε στο γκισέ της με τη σαμπανιέρα περιμένοντας το ασανσέρ και της είχε πει αυθόρμητα πως δεν ήταν ανίκανος σεξουαλικά, απλώς του άρεσε η ταπείνωση, ενώ παράλληλα θέλει η σύντροφός του να έχει το πάνω χέρι και να είναι πλήρως απελευθερωμένη σεξουαλικά.

Άλλωστε αυτό το lifestyle δεν αφορούσε τα αισθήματα: Εκείνη έκανε μόνο σεξ μπροστά του και όχι σχέση με άλλους άντρες

Ήταν κατά τα άλλα απόλυτα αφοσιωμένοι ο ένας στον άλλον. Είχαν δυο παιδιά κι ένα σκύλο Pomeranian.

Άλλος ένας αλλόκοτος τύπος τον οποίο είχε κάνει φίλο της η Αλίκη, ήταν ένας τεχνικός υπολογιστών που ερχόταν στα πάρτυ ομαδικού σεξ αποκλειστικά και μόνο για να κοιτάει και να αυνανίζεται. Δε λάμβανε ποτέ μέρος ενεργά: επέλεγε την απέναντι συνήθως γωνία από τον cuckolder μπάτλερ και ερεθιζόταν με το να βλέπει τους άλλους να κάνουν σεξ. Ο κόσμος που λάμβανε μέρος στο όργιο ήταν πολύ cool και είχε αγκαλιάσει και τους δυο τους αν και δεν έπαιρναν μέρος στην πράξη αλλά ήταν παρόντες στο χώρο.

Ο συγκεκριμένος πελάτης έμαθε για αυτά τα πάρτυ όταν είχε έρθει στο ξενοδοχείο για να επισκευάσει τον υπολογιστή στη ρεσεψιόν και όταν είδε τι συμβαίνει ενδιαφέρθηκε να λαμβάνει μέρος. Η Αλίκη τον ρώτησε γιατί αφού βρίσκεται μέσα στο χώρο δεν μπαίνει και στο παιχνίδι κι εκείνος της είπε ότι δε μπορεί να κάνει σεξ, έχει φόβο με την επαφή και χάνει τη στύση του, αντιθέτως τα πήγαινε θαυμάσια με το να αυνανίζεται, επομένως για εκείνον δεν είναι καθόλου ‘πεταμένα λεφτά’ αυτή η υπόθεση.

Της είχε πει επίσης ότι όσοι έπαιρναν μέρος στο group sex πάρτυ έκαναν χρήση ενός αερίου που όταν το εισέπνεαν τους προκαλούσε αχαλίνωτο γέλιο ταυτόχρονα με μια μέτρια ζαλάδα, ενώ σχολίαζε συχνά στην Αλίκη το πόσο πραγματικά εξυπηρετικός είναι ο μπάτλερ: Άνοιγε ακόμη και τα προφυλακτικά στους κυρίους που έκαναν σεξ με τη γυναίκα του. Η Αλίκη σκέφτηκε πως μέχρι τώρα το μόνο που είχε δει να ανοίγουν άλλοι άντρες στους κυρίους που έκαναν σεξ με τις γυναίκες τους ήταν τα κεφάλια τους.

Info: Kink Motel. Συγγραφέας: Έλενα Φάκου. Εκδόσεις: Brainfood Εκδοτική.