Outnow.ch
SEX

Η περίοδος των γιορτών κρύβει μια πολύ επικίνδυνη μορφή dating

Λέγεται snowglobing και μπορεί να το έχεις κάνει κι εσύ.

Μετά το paperclipping, ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε με ακόμη μία μάστιγα του καιρού μας σε ό,τι αφορά το -κακό- dating. Πρόκειται για το snowglobing και γνωρίζει άνθηση την περίοδο των εορτών.

Συγκεκριμένα, snowglobing είναι όταν ένα πρόσωπο χρησιμοποιεί την περίοδο των γιορτών για να παρασύρει το ταίρι του να νομίσει πως αυτό που έχουν, είναι πιο σοβαρό απ’ ό,τι στην πραγματικότητα είναι. Το πρόσωπο αυτό, μπορεί να περάσει ακόμη και ολόκληρο τον Δεκέμβρη με τον άλλο και μόλις έρθει ο Γενάρης και οι γιορτές τελειώσουν, τότε παρατάει το ταίρι του σαν στυμμένη λεμονόκουπα. Σκληρό.

Προφανώς, η μορφή αυτή dating έχει πάρει το όνομά της από τις εορταστικές χιονόμπαλες και πρόκειται για αρκετά συνηθισμένη παγίδα, αφού μια φρέσκια σχέση στην περίοδο των Χριστουγέννων, βρίσκεται να περνάει ξαφνικά περισσότερο χρόνο μαζί, να γνωρίζει ο ένας τους φίλους του άλλου και να ανταλλάσσει δώρα, λόγω του κλίματος των ημερών.

Λίγη προσοχή λοιπόν, αν έχεις παρασυρθεί κι εσύ από το κλίμα των ημερών. Δεν θα είναι όμορφο, ούτε να πέσεις θύμα, ούτε να υπάρξεις θύτης του snowglobing.