SEX

Στάση Καλόγρια, ίσως η πιο αμαρτωλή στάση που υπάρχει

Συνουσία και προσευχή.

Είναι απόλυτα λογικό, οι στάσεις του σεξ που παραπέμπουν σε οτιδήποτε θρησκευτικό, να μοιάζουν καταδικασμένες να αποτελούν συνώνυμο της βαρεμάρας. Η πιο συνηθισμένη και γνωστή στάση άλλωστε, το ιεραποστολικό(™), αποτελεί τον ορισμό της απλότητας και δεν θεωρείται τυχαία η στάση των παντρεμένων, στα χαρτιά ή στην ψυχή. Για να την εγκρίνει ο θεός ο ίδιος, αποκλείεται να αποτελέσει ποτέ το φετίχ των φανατικών της πορνοβιομηχανίας και των ’50 αποχρώσεων του γκρι’.

Η στάση ‘καλόγρια’ όμως, έρχεται να ανατρέψει όλα τα στερεότυπα, να μας κάνει να ξεχάσουμε αυτά που ξέραμε και να γεμίσει τον Μίλο Μανάρα υπερηφάνεια, αφού σίγουρα δεν είναι μια συμβατική και αποστειρωμένη στάση, αντίθετα απευθύνεται σε όλους τους μερακλήδες αυτού του κόσμου, με τη γυναίκα να δίνει στο σώμα της στάση προσευχής. Πιο συγκεκριμένα, για να εκτελεστεί η στάση ‘καλόγρια’, ο άνδρας πρέπει να ξαπλώσει ανάσκελα, τοποθετώντας το κεφάλι του όρθιο σε ένα μαξιλάρι. Η γυναίκα, γυρίζει την πλάτη της στον παρτενέρ της και κάθεται γονατιστή, τοποθετώντας τα πόδια της κάτω από τα δικά του, ενώ στη συνέχεια σκύβει το κεφάλι της προς τα μπροστά, σαν να προσεύχεται. Το αν λέει το ‘Πιστεύω’ ή το ‘Πάτερ Ημών’ δεν διευκρινίζεται.

Η στάση ‘καλόγρια’, εκτός από κόκκινα μάγουλα ντροπής σε όλα τα μέλη του κλήρου, προσφέρει και την ικανοποίηση της βαθιάς διείσδυσης με την ελάχιστη προσπάθεια. Η στολή της καλόγριας πάντως, είναι προαιρετική. Αν αισθάνεσαι λοιπόν πως η σχέση σου με την εκκλησία είχε διαταραχθεί, ήρθε η ώρα να επιστρέψεις στη φτερούγα της. Εκτός των άλλων, η συγκεκριμένη στάση είναι σαφώς πιο ασφαλής από την ιεραποστολική, η οποία αποτελεί την δεύτερη πιο πιθανή στάση να προκαλέσει τραυματισμό, πίσω μόνο από το doggy style.

Το σκέφτεσαι ακόμα τέκνον μου;