123RF
SEX

Η υποτιμημένη γοητεία του ακουστικού πορνό

Αλήθεια, δεν υπάρχει τίποτα πιο ερεθιστικό από μια ερεθιστική αφήγηση.

Το είδος του πορνό το οποίο αρέσει στον καθένα μας, είναι υπόθεση αυστηρά προσωπική, δίχως ταμπού, προκαταλήψεις και ντροπές. Αλίμονο, μεγάλα παιδιά είμαστε. Είμαι βέβαιος ωστόσο, πως όλες οι κατηγορίες έχουν ένα κοινό στοιχείο: απαιτούν οπτική επαφή. Ό,τι κι αν είναι αυτό που σε εξιτάρει και σε ενθουσιάζει, θέλεις να το βλέπεις, σου αρέσει να παρακολουθείς δύο (ή και περισσότερους) (ή και έναν τώρα που το ξανασκέφτομαι) ανθρώπους σε στιγμές ηδονής και καλοπέρασης.

Πώς θα σου φαινόταν όμως, αν όλη την πονηρή δράση που εκτυλίσσεται πάνω στα σεντόνια, απλά την άκουγες, και άφηνες την φαντασία σου να κάνει τα υπόλοιπα; Και τι θα έλεγες, αν μάθαινες πως η εμπειρία του ακουστικού πορνό μπορεί να αποδειχθεί πολύ πιο έντονη από αυτήν του παραδοσιακού; Όπως εξηγεί και η sex coach Myisha Battle, “Όταν μια αίσθηση αδρανοποιείται, τότε το μυαλό επιτρέπει στις υπόλοιπες να βιώσουν μια εμπειρία με πολύ πιο έντονο τρόπο. Όπως στο σεξ, όταν ένας από τους παρτενέρ δέσει τα μάτια του και τότε νιώθει το άγγιγμα ή την γεύση του συντρόφου του σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό, έτσι και όταν ακούς τους ήχους του σεξ η εμπειρία μπορεί να είναι πολύ πιο έντονη”.

Η παραπάνω τάση, έχει ήδη αρχίσει να εξαπλώνεται και να βρίσκει τον χώρο της σε παραδοσιακές δυνάμεις του πορνό, όπως το Pornhub, το οποίο σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις ηχητικά βίντεο μόνο με βογγητά ή οργασμούς αλλά και σε κολοσσούς όπως το Reddit και το YouTube. Αν πάλι είσαι λίγο πιο μερακλής, μπορείς να βρεις και θεματικά σάιτ όπως το Literotica ή το Aural Honey, τα οποία είναι γεμάτα με σεξουαλικές ιστορίες.

Δυστυχώς, δυνατότητα ακουστικού πορνό στα ελληνικά δεν έχει φτάσει ακόμα στα αυτιά μας (είδες τι κάναμε εδώ ε), όμως είμαστε βέβαιοι ότι η νέα αυτή μόδα στο πορνό θα επισκεφτεί σύντομα τη χώρα μας.

Κεντρική φωτογραφία: 123RF