Η υποτιμημένη γοητεία του ακουστικού πορνό

Αλήθεια, δεν υπάρχει τίποτα πιο ερεθιστικό από μια ερεθιστική αφήγηση.
SHARES

Το είδος του πορνό το οποίο αρέσει στον καθένα μας, είναι υπόθεση αυστηρά προσωπική, δίχως ταμπού, προκαταλήψεις και ντροπές. Αλίμονο, μεγάλα παιδιά είμαστε. Είμαι βέβαιος ωστόσο, πως όλες οι κατηγορίες έχουν ένα κοινό στοιχείο: απαιτούν οπτική επαφή. Ό,τι κι αν είναι αυτό που σε εξιτάρει και σε ενθουσιάζει, θέλεις να το βλέπεις, σου αρέσει να παρακολουθείς δύο (ή και περισσότερους) (ή και έναν τώρα που το ξανασκέφτομαι) ανθρώπους σε στιγμές ηδονής και καλοπέρασης.

Πώς θα σου φαινόταν όμως, αν όλη την πονηρή δράση που εκτυλίσσεται πάνω στα σεντόνια, απλά την άκουγες, και άφηνες την φαντασία σου να κάνει τα υπόλοιπα; Και τι θα έλεγες, αν μάθαινες πως η εμπειρία του ακουστικού πορνό μπορεί να αποδειχθεί πολύ πιο έντονη από αυτήν του παραδοσιακού; Όπως εξηγεί και η sex coach Myisha Battle, "Όταν μια αίσθηση αδρανοποιείται, τότε το μυαλό επιτρέπει στις υπόλοιπες να βιώσουν μια εμπειρία με πολύ πιο έντονο τρόπο. Όπως στο σεξ, όταν ένας από τους παρτενέρ δέσει τα μάτια του και τότε νιώθει το άγγιγμα ή την γεύση του συντρόφου του σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό, έτσι και όταν ακούς τους ήχους του σεξ η εμπειρία μπορεί να είναι πολύ πιο έντονη".

Η παραπάνω τάση, έχει ήδη αρχίσει να εξαπλώνεται και να βρίσκει τον χώρο της σε παραδοσιακές δυνάμεις του πορνό, όπως το Pornhub, το οποίο σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις ηχητικά βίντεο μόνο με βογγητά ή οργασμούς αλλά και σε κολοσσούς όπως το Reddit και το YouTube. Αν πάλι είσαι λίγο πιο μερακλής, μπορείς να βρεις και θεματικά σάιτ όπως το Literotica ή το Aural Honey, τα οποία είναι γεμάτα με σεξουαλικές ιστορίες.

Δυστυχώς, δυνατότητα ακουστικού πορνό στα ελληνικά δεν έχει φτάσει ακόμα στα αυτιά μας (είδες τι κάναμε εδώ ε), όμως είμαστε βέβαιοι ότι η νέα αυτή μόδα στο πορνό θα επισκεφτεί σύντομα τη χώρα μας.

Κεντρική φωτογραφία: 123RF

Share
 

24Media Network

Η αλήθεια του Μαρινάκη

Ο Σταύρος Γεωργακόπουλος διαβάζει πίσω από τις λέξεις της συνέντευξης Βαγγέλη Μαρινάκη για τον... δανεικό Θωμά Μητρόπουλο, το "no politika", τις σχέσεις με τις διάφορες Κυβερνήσεις, την οικογένεια Κόκκαλη και το "αύριο" του Ολυμπιακού.

Πρόταση 1,4 εκατ. ευρώ για Μπεργκ

To 24o Eυαγγέλιο αποκαλύπτει την προσφορά Μπιγκφοράτης ομάδας στον Μάρκους Μπέργκ. Πού υπάρχει διαφορά καθώς και τις 3 ανταγωνίστριες του Ολυμπιακού για Ραβανέλι.

 
POP για τις δύσκολες ώρες
PROMO
Social Man