Outnow.ch
SEX

O Mr Tinder σου δίνει 10 συμβουλές για ατελείωτο ματσάρισμα

Έχοντας περισσότερα από 15.000 matches στο Tinder, o Stefan-Pierre Tomlin θέλει να σε κάνει άσο στο παιχνίδι του διαδικτυακού φλερτ.

Ένας average άνδρας στο Tinder έχει ένα με δύο καλά ταιριάσματα την εβδομάδα. Στην περίπτωση του Stefan-Pierre Tomlin αυτός ο αριθμός ακούγεται σοκαριστικά αστείος, μιας και ο 29χρονος Άγγλος ‘γράφει’ ήδη στο βιογραφικό του περισσότερα από 15.000 matches στο δημοφιλές flirting app. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε και το γεγονός πως θεωρείται αυτή τη στιγμή ως ο recordman του συγκεκριμένου αθλήματος.

Για τον ίδιο, το Tinder και τα dates αποτελούν πλέον, εθισμό. H εφαρμογή τον στοίχιωσε σε τέτοιο σημείο, που μελέτησε ενδελεχώς κάθε τις λεπτομέρεια, προσπαθώντας να αγγίξει το τέλειο και να πάρει δικαιωματικά τον τίτλο του ‘Mr Tinder’. Είναι μοντέλο και παρουσιαστής, αρκετά ψηλός (1.87μ.), ωστόσο αυτά από μόνα τους δεν θα τον έκαναν τον πλέον περιζήτητο άνδρα της πλατφόρμας.

Όπως αποκάλυψε στο ‘Fabulous Digital’ υπάρχει ολόκληρος προγραμματισμός πίσω από την τεράστια απήχησή του. Αν θέλεις κι εσύ, λοιπόν, να γίνεις συνώνυμο με το ‘σέρνω δεξιά’ στο Tinder, δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τις δέκα συμβουλές του.

Στην κεντρική φωτογραφία σου το φόντο πρέπει να έχει έντονο χρώμα

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως η πρώτη σου φωτογραφία είναι αυτή που θα τραβήξει το πιθανό ταίρι σου. Επομένως πρέπει αμέσως να την κάνεις να σε προσέξει. “Σε ένα dating app έχεις περίπου μισό δευτερόλεπτο προκειμένου να αποφασίσεις αν ο άλλος σου αρέσει ή όχι. Πρέπει να κεντρίσεις το ενδιαφέρον του. Για να το πετύχεις βγάλε μία φωτογραφία σε ένα ανοιχτόχρωμο φόντο.

Βάλε τουλάχιστον μία καλοκαιρινή φωτογραφία

Έχεις δικαίωμα να ανεβάσεις στο προφίλ σου στο Tinder έξι φωτογραφία. Σύμφωνα με τον Stefan, λοιπόν, τουλάχιστον μία από αυτές πρέπει να είναι καλοκαιρινή, από παραλία, από θάλασσα, από κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Δεν χρειάζεται να είναι χωρίς μπλούζα, μπορείς και με ένα αεράτο πουκάμισο.

Σιγουρέψου ότι κάνεις κάτι διαφορετικό σε κάθε φωτογραφία σου

Μία selfie είναι αποδεκτή, έξι όμως selfies στη σειρά δεν έχουν καμία πιθανότητα επιτυχίας. Πρέπει να εμπλουτίσεις το προφίλ σου με κοντινές, μακρινές, καλοκαιρινές, fun φωτογραφίες που να σε δείχνουν διαφορετικό κάθε φορά. Έτσι μόνο θα έχει ενδιαφέρον. Παράλληλα, αν κάνεις κάποιο άθλημα, μια τέτοια φωτογραφία θα ήταν ιδανική.

Να είσαι ενεργός στις δυο το μεσημέρι της Κυριακής

Σύμφωνα με τον Mr Tinder, η καλύτερη ώρα για να ανοίξεις την dating πλατφόρμα είναι στις 2 το μεσημέρι της Κυριακής. Κι αυτό γιατί (ειδικά τον χειμώνα) όλοι είναι σπίτι τους, χαλαρώνουν στον καναπέ τους και έχεις αυξημένες πιθανότητες να πετύχεις το πιθανό σου ταίρι online και να μιλήσετε απευθείας για να κανονίσετε κάποιο ραντεβού μέσα στην εβδομάδα.

Να κάνεις swipe κάθε βράδυ μετά τις δέκα

Πότε, όμως, είναι η καλύτερη στιγμή να κάνεις εσύ swipe αριστερά και δεξιά; Ο Mr Tinder τονίζει πως η ιδανική ώρα είναι κάθε βράδυ μετά τις δέκα. “Είναι η ώρα που όσοι δούλευαν όλη μέρα, θέλουν να ξαπλώσουν και να χαλαρώσουν. Θα ανοίξουν πρώτα το Instagram και στη συνέχεια θα κάνουν μια βόλτα κι από το Tinder”.

Χρησιμοποίησε τον αλγόριθμο του Facebook υπέρ σου

Κάτι που πολλοί μπορεί να μην έχουν προσέξει είναι πως το Tinder, χρησιμοποιεί στοιχεία από το προφίλ τους στο Facebook. Έτσι αν έχεις συνδεθεί μέσω του Facebook, η dating πλατφόρμα θα προσπαθήσει να βρει άτομα που μένουν γύρω σου και έχουν ένα ή περισσότερα κοινά ενδιαφέροντα μαζί σου, λαμβάνοντας υπόψη τα likes που έχεις κάνει σε διάφορες σελίδες. Όσο περισσότερα likes, τόσο περισσότερος κόσμος θα σε βλέπει, αλλά και θα βλέπεις.

Αναβάθμισε το προφίλ σου

Τη συγκεκριμένη συμβουλή την ξέραμε, δεν χρειαζόμασταν τον Stefan για να την ανακαλύψουμε. Αν κάνεις το λογαριασμό σου premium τότε μπορείς να επιλέξεις να δεις γυναίκες σε οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη θες κι όχι μόνο δίπλα σου. “Μια φίλη μου ήθελε να γνωρίσει πιλότο. Έτσι έκανε το προφίλ της premium και έβαλε την πινέζα στο αεροδρόμιο του Heathrow. Σε λιγότερο από μία ώρα είχα κάνει match με ένα πιλότο!”, λέει ο Mr Tinder.

Γράψε κάτι έξυπνο στο bio

Μια απλή χιουμοριστική ατάκα μπορεί να κάνει όλη τη δουλειά και να φέρει απανωτά likes, σύμφωνα με τον ειδικό. Δεν χρειάζεται να γράψεις την ιστορία της ζωής σου. Αρκούν μερικές λέξεις, για να κάνουν την άλλη να σε προσέξει και να πατήσει να μάθει περισσότερα για σένα.

Μην δίνεις πολλές πληροφορίες

Σε συνέχεια του προηγούμενου tip, ο Mr Tinder υποστηρίζει πως δεν χρειάζονται πολλά πολλά για αρχή. Όσο λιγότερα γράψεις, τόσο περισσότερο θα κάνεις τον άλλο να θέλει να σου μιλήσει για να γνωριστείτε. Καλό θα ήταν να συμπεριλάβεις τα χόμπι σου ή τα ταξίδια που έχεις κάνει, δίνοντας έτσι μια έξτρα πληροφορία, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε κουβέντα.

Δεν χρειάζονται ομαδικές φωτογραφίες

Μπορεί να λατρεύεις τα κολλητάρια σου, αλλά τέτοιες φωτογραφίες δεν χρειάζονται στο Instagram. Υπάρχει ενδεχόμενο να μπερδευτεί η άλλη, να μην ξέρει ποιος από όλους είσαι, ή ακόμα χειρότερα να προτιμήσει κάποιον φίλο σου αντί για εσένα

(Κεντρική φωτογραφία: Outnow.ch)