SEX

Ποιοι είναι αυτοί οι τύποι που τα φτιάχνουν με supermodels

Μελετήσαμε τα προφίλ αυτών που έχουν σχέση με τα κορίτσια της Victoria's Secret για να δούμε τι παραπάνω έχουν από εμάς.

Πόσες μα πόσες φορές έχεις πιάσει τον εαυτό σου να χτενίζει το προφίλ ενός μοντέλου στο Instagram; Δεν χρειάζεται να δώσεις αναφορά. Ξέρουμε γιατί δεν μπορείς να αντισταθείς. Θαμπώνεσαι από τη σπάνια ομορφιά τους και καλά κάνεις. Δεν είναι και κάποιο τρομερό αμάρτημα να ονειρεύεται κανείς αλλά μέχρι ενός σημείου.

Ξέρεις καλά και εσύ ο ίδιος ότι τα μοντέλα που κοσμούν τις διασημότερες πασαρέλες του κόσμου έχουν απαιτητικά γούστα και εξωφρενικά στάνταρ. Δεν ενδιαφέρονται να ανακαλύψουν το καλό παιδί με την μεγάλη καρδιά ούτε να αποδείξουν πως δεν λογαριάζουν τα χρήματα. Μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού είναι τα μοντέλα που έχουν σπάσει το κατεστημένο συνάπτοντας σχέση με έναν άγνωστο στο ευρύ κοινό άνδρα. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως τα περισσότερα ψωνίζουν από το πάνω ράφι αποσκοπώντας σε μια ανέμελη ζωή εις το διηνεκές.

Αυτός ο διαχωρισμός εν τέλει είναι μύθος ή πραγματικότητα, ψέματα ή αλήθεια; Καιρός να το διαπιστώσουμε με την βοήθεια των συντρόφων των διάσημων μοντέλων.

Metin Hara, ο σύντροφος της Adriana Lima

Ο Τούρκος φυσικοθεραπευτής είναι ζευγάρι με το πασίγνωστο μοντέλο από το 2017. Καθοριστικό ρόλο στην γνωριμία και την επίσημη έναρξη της σχέσης τους έπαιξαν η εμμονή του Metin Hara με την θετική ενέργεια όπως και η ευμετάβλητη συναισθηματική κατάσταση της Adriana το προηγούμενο καλοκαίρι. Υπάρχει άραγε πιο τυχερός άνθρωπος από αυτόν τον ζεν θεραπευτή; Με τίποτα.

Keeping my eyes on the prize #teamlima / : @ysaperez

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on

Jared Homan, το αγόρι της Lais Ribeiro

Ο Jared Homan που κάποτε φορούσε την φανέλα του Αμαρουσίου και ανέβαζε στο ταβάνι την πίεση του κατά τα άλλα πράου Γιώργου Μπαρτζώκα, έχει πάρει πια σύνταξη. Εκτός γηπέδου, σε αντίθεση με την ασυναγώνιστα μέτρια καριέρα του, τα πηγαίνει περίφημα. Τρανταχτή απόδειξη είναι η σχέση του με την χυμώδη Lais Ribeiro. Μήπως τελικά όσοι χάνουν στο μπάσκετ, κερδίζουν στην αγάπη;

Coachella.

A post shared by Jared Homan (@jaredhoman) on

Looking forward for warmer days. Vacay here I come ☀️

A post shared by Lais Ribeiro (@laisribeiro) on

Juan David Borrero,o δεσμός της Jasmine Tookes

H Jasmine Tookes σε σκλαβώνει με το διαπεραστικό της βλέμμα. Δεν αφήνει περιθώρια αντίστασης. Σε έναν μάλιστα πιο δίκαιο κόσμο, οι αντρικές παρουσίες θα σχημάτιζαν ουρά κάτω από το σπίτι της. Σε αυτή την κάλπικη όμως ζωή, επέλεξε να συμβιβαστεί με τον Juan David Borrero που μεταξύ άλλων είναι ένας από τους βασικούς συνεργάτες του Snapchat καθώς και ο άντρας με το πιο βελούδινο πρόσωπο στα χρονικά της ανθρωπότητας. Λογικά, στραμπούληξε το εκλεπτυσμένο γούστο της πάνω στις πασαρέλες. Κρίμα.

What is this? A center for ants?!

A post shared by Juan David Borrero (@juandavidborrero) on

Just made it to the most Bermudaful place @revolve #revolvesummer

A post shared by Jasmine Tookes (@jastookes) on

Hermann Nicoli, o αρραβωνιαστικός της Candice Swanepoel

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος, αμείωτος σε ένταση και φλόγα τα τελευταία 13 χρόνια. Γνωρίστηκαν την συναρπαστική χρονιά του “Βάλ’ το αγόρι μου”, δηλαδή το 2005, και έκτοτε είναι αχώριστοι. Συνεργάζονται επαγγελματικά( είναι και ο Nicoli μοντέλο), ξεβολεύονται για να παρακολουθήσουν δια ζώσης το Μουντιάλ και δοκιμάζουν κάθε παρανοϊκό extreme sport. Σε κάθε ευκαιρία είναι έτοιμοι να πάρουν τα βουνά, με την καλή έννοια πάντα.

PEACE

A post shared by Hermann (@hermannicoli) on

 

Newest style by @tropicofc #eclipse

A post shared by Candice Swanepoel (@angelcandices) on

Tom Daly, ο σύντροφος της Elsa Hosk

Τα αγγελάκια της Victoria’s Secret φαίνεται ότι έχουν παθολογική αδυναμία στους επιχειρηματίες, όπως δείχνει και η προτίμηση της Elsa Hosk προς τον Tom Daly. O αγγλικής καταγωγής influencer που εργάζεται μόνιμα στην Νέα Υόρκη, είναι ιδρυτικό στέλεχος της District Vision, εταιρείας που προμηθεύει με είδη ένδυσης τους δρομείς. Ο καρδιοκατακτητής επιχειρηματίας συνδυάζει πνεύμα και όραμα, εξυπνάδα και φιλοδοξία. Πως να του αρνηθεί μετά το κατάξανθο μοντέλο;

Afternoon stretch

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa) on

Περιμέναμε ότι τέτοιες γυναίκες δεν θα έκαναν ποτέ σχέση με έναν φοιτητή ή έναν υδραυλικό. Δεν είχαμε καμία ελπίδα για να την χάσουμε τώρα. Άλλωστε, υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια. Και βρίσκονται κυριολεκτικά δίπλα μας.