SEX

Πόσο σεξ έχουν κάνει τελικά στο Game of Thrones

Έχουμε τους αριθμούς και τα διαγράμματα που αποκαλύπτουν την πλούσια σεξουαλική δράση των πρώτων 7 σεζόν της σειράς.

Το Game of Thrones, η σειρά που έχει καθηλώσει τον πλανήτη και σιγά σιγά ετοιμάζεται να μας αποχαιρετήσει αφήνοντας ένα τεράστιο κενό στη ζωή μας, θα μείνει για πάντα στη μνήμη μας για πάρα, πάρα πολλούς λόγους. Από τα ξενύχτια, τις θεωρίες, τις μάχες, τις ραδιουργίες και τους δράκους, μέχρι τους τσακωμούς για τα spoilers, τα live chat και τις διαρροές, η σειρά του HBO αποτελεί ήδη ένα φαινόμενο που δύσκολα θα ζήσουμε ξανά στο εγγύς μέλλον.

Εκτός από όλα τα παραπάνω όμως, το GoT έχει και σεξ. Πολύ σεξ, ακόμα περισσότερο γυμνό, με σκηνές που προκαλούν και σε κάνουν να νιώθεις άβολα αν αποφασίσεις να δεις ένα επεισόδιο με τους γονείς σου. Πόσο είναι όμως αυτό το πολύ σεξ και το ακόμη περισσότερο γυμνό; Ωραία δεν θα ήταν να ξέρουμε; Ε, λοιπόν, οι φίλοι μας εκεί στο Mr. Skin είχαν όπως φαίνεται πάρα πολύ ελεύθερο χρόνο στα χέρια τους και έκατσαν να μετρήσουν όλα αυτά που πάντα μας ταλάνιζαν μέχρι και το τέλος της έβδομης σεζόν, με το αποτέλεσμα να αποτυπώνεται στα παρακάτω τρομερά αναλυτικά και συγκεκριμένα infographics.

Χειροκροτάμε.

Γυμνές σκηνές

82 γυμνές σκηνές σε επτά σεζόν, κυριαρχία γυναικών, στήθους και συνολικά 108 λεπτά γυμνού, δηλαδή μέχρι και 2 γεμάτα επεισόδια.

 

Γυμνές σκηνές ανά σεζόν

Παρ’ όλα αυτά, με τις 82 συνολικά γυμνές σκηνές του, το GoT έρχεται μόλις έβδομο στην ιστορία των τηλεοπτικών σειρών, πίσω μεταξύ άλλων από το Shameless με 236(!), το True Blood με 137 και το Girls με 89. Ενδιαφέρον παρουσιάζει ότι στην κατηγορία κυριαρχεί το HBO αλλά και το showtime. Όσον αφορά την αναλογία σε κάθε σεζόν, βλέπουμε ότι κάθε χρόνο τα γυμνά μειώνονται, με το ρεκόρ να ανήκει άκοπα στην πρώτη σεζόν με συνολικά 19 γυμνές σκηνές.

 

Σεξ ανά περιοχή

Χωρίς να προκαλεί καμία έκπληξη σε κανέναν, ο οίκος ανοχής του Littlefinger κατέχει τα πρωτεία με 21 γυμνές σκηνές να εκτυλίσσονται σε αυτόν. Γενικότερα, ο Βορράς είναι σαφώς πιο δραστήριος με 15 γυμνές σκηνές εκεί.

 

Γυμνά ανά ηθοποιό

51 ηθοποιοί τα έβγαλαν κατά τη διάρκεια των 7 πρώτων σεζόν, με τις 36 να είναι γυναίκες. Το νούμερο αυτό φέρνει τη σειρά στην τρίτη θέση της κατάταξης πίσω μόνο από το Shameless (66) και το True Blood (53).

 

Ηθοποιοί που αναζητήθηκαν περισσότερο

Το ζεύγος Daenerys-Jon κερδίζει την πρωτιά με την δεκάδα να περιλαμβάνει μόλις 3 άνδρες.

 

Γυμνά ανά οίκο

Targaryen θα λέτε και θα κλαίτε και δεν μετράμε καν τους δράκους.

 

Η λίστα της ντροπής

Δεν είναι όλα τα γυμνά ‘αυθεντικά’ όμως, με την Lena Headey και τρεις ακόμα να χρησιμοποιούν CGI ή προσθετική για να μας ξεγελάσουν.