Πώς θα κάνεις λίγο καλύτερο σεξ απόψε κιόλας

Πέντε εύκολα sex games για να κερδίσετε και οι δυο.
SHARES

Eίστε πολύ καλοί στο να τρώτε έξω και στο να τελειώνετε μια ολόκληρη σεζόν σε μια μέρα; Η ρουτίνα έχει σίγουρα τα καλά της, αλλά στο κρεβάτι, για να είστε πιο ευτυχισμένοι, θέλει κάθε τόσο να ταράζεις τα νερά και αυτοί είναι πέντε τρόποι να το κάνεις απόψε κιόλας.

Στην μπανιέρα δυο-δυο

Πόσες φορές έχετε πει ότι θα το κάνετε αυτό και δεν το κάνετε; Γεμίστε την μπανιέρα μέχρι πάνω με ζεστό νερό. Μπορείτε απλά να ρίξετε το απλό αφροντούς που χρησιμοποιείτε κανονικά και να το ανακατέψετε με το χέρι για να κάνει αφρό, μέχρι έλαια, ροδοπέταλα και να ανάψετε κεριά γύρω σας. Θα δείτε ότι δεν είναι τυχαίο που το διπλό μπανιάρισμα έχει τραγουδηθεί και απεικονισθεί τόσες φορές από την ποπ κουλτούρα.

Και αντίστροφα ο χρόνος μετράει

Όσο περισσότερο καιρό είστε μαζί τόσο λιγότερο χρόνο αφιερώνετε στα προκαταρκτικά και αυτό είναι πολλές φορές καλό, γιατί σημαίνει ότι έχετε βρει τι σας αρέσει να κάνετε περισσότερο. Για την ποικιλία όμως αξίζει κάποιες φορές να επιμείνουμε λίγο στο foreplay. Μπορείτε να βάλετε χρονόμετρο για κάποια συγκεκριμένη διάρκεια (πχ ένα τέταρτο ή όσο θεωρείτε ότι είναι καλό για εσάς) και να μην προχωρήσετε μέχρι να χτυπήσει. Αν το χρονόμετρο σας φαίνεται ξενέρωτο, διαλέξτε και βάλτε μία λίστα τραγουδιών, που σας αρέσουν και ταιριάζουν στη φάση εννοείται, και πείτε ότι δεν θα προχωρήσετε παραπέρα, αν δεν φτάσετε σε ένα συγκεκριμένο τραγούδι της λίστας.

There's a camera but don't you worry

Πάρτε μία κάμερα από τις παραδοσιακές και όχι το κινητό, για να είναι πιο υποσεινήδητα ιδιαίτερο, και τοποθετήστε την κάπου που να έχει ολική πρόσβαση και των δύο σας ή σε τρίποδο αν έχετε. Η ιδέα της κάμερας είναι πάντα διεγερτική και τα πράγματα θα έρθουν από μόνα τους.

Bird Box Challenge

Eίδατε την καινούρια ταινία με τη Sandra Bullock που κυκλοφόρησε; Παίρνουμε ιδέες από το hype της εποχής και τις προσαρμόζουμε και στο κρεβάτι μας (ή όπου αλλού) λοιπόν. Πάρτε μία παχιά κορδέλα, μάσκα ύπνου, γραβάτα, φουλάρι ή ό,τι έχετε (το ξέρετε το σχήμα) που να εφαρμόζει στα μάτια. Κλείστε τα και οι δύο -είναι πιο καλό- και θα δείτε πόσο διαφορετική θα είναι η εμπειρία σας.

Ρίξε μια ζαριά καλή

Πάρτε ένα απλό ζάρι. Σκεφτείτε από πριν τι θα είναι το κάθε νούμερο. Να πχ μια τυπική λίστα: 1 φιλί, 2 θηλές, 3 handjob, 4 στοματικό, 5 μασάζ, 6 sex. Ρίχτε το εναλλάξ και κάνετε ό,τι λέει το ζάρι. Μπορείτε πάλι να έχετε μία λίστα τραγουδιών ή ένα χρονόμετρο ή μια κλεψύδρα ώστε η σειρά να αλλάζει κάθε φορά που τελειώνει ο χρόνος. Αν σας αρέσει η φάση και θέλετε να το πάτε ακόμα παραπέρα, υπάρχουν ζάρια με εικονογραφημένες στάσεις, που βρίσκεις εύκολα στο νετ ή σε sex shop.

Share
 

24Media Network

Κοιτάξτε τι κάνατε!

Ο Παναθηναϊκός προκαλεί τρόμο στην Ευρώπη και ο Γιάννης Κουβόπουλος γράφει για τον μάγο Νικ Καλάθη και τον μαέστρο Ρικ Πιτίνο που έφεραν τον θρίαμβο στο Μιλάνο.

11+1 ξένοι παικταράδες που 'έτρεξαν' με SKODA

Από τον Μαρσέλο στον Λοντίγκιν μεσολαβούν 20 χρόνια ξανθιώτικης ποδοσφαιρικής κουλτούρας. Οι ξένοι που σημάδεψαν την ιστορία της ακριτικής ομάδας πριν αλλάξει ιδιοκτησία - όχι αφεντικά.

 
POP για τις δύσκολες ώρες

PODCAST

Από το φαινόμενο 'Lost' στο φαινόμενο 'GoT'

Καθώς η πρεμιέρα της τελευταίας σεζόν 'Game of Thrones' πλησιάζει, το POP για τις Δύσκολες Ώρες εξετάζει τη θέση της σειράς στην τηλεοπτική ιστορία και το πώς ακολούθησε το 'Lost' ως το απόλυτο τηλεοπτικό φαινόμενο.

Μουσική

Η δεύτερη διαθήκη του Michael Jackson

Στην κληρονομιά του Michael Jackson, κρύβεται πλούτος και χρέη για όλους. Στον απόηχο του ‘Leaving Neverland’, πρέπει να βρούμε τι θα τα κάνουμε.

PROMO
Social Man