SEX

To savoir vivre του σεξ

Όπως και σε κάθε έκφανση της κοινωνικής ζωής, έτσι και στο σεξ οφείλουμε να είμαστε πάνω απ' όλα κύριοι. Αυτές οι 12 οδηγίες το εξασφαλίζουν.

Πριν αναλύσουμε το πόσο κύριοι είμαστε ή θα έπρεπε να είμαστε στο κρεβάτι, να χειροκροτήσουμε εαυτούς για τα εξαιρετικά στατιστικά που παράγουμε. Μετά τον 1ο μήνα του Durex Loveville, η Ελλάδα καταλαμβάνει την πρώτη θέση με τρεις συμμετοχές στο top5 αυτών που κάνουν το περισσότερο σεξ μεταξύ πόλεων από τη Ρουμανία, τη Σερβία, τη Βουλγαρία και την Κύπρο.

Αφού αυτο-αποθεωθήκαμε, ήρθε η ώρα της περισυλλογής και της αυτοκριτικής. Είμαστε κύριοι στο κρεβάτι; Ανεξαρτήτως επιδόσεων ή ταλέντου στο σεξ, προσφέρουμε τις απαραίτητες συνθήκες για να νιώσει μια γυναίκα άνετα μαζί μας; Τεράστιας σημασίας το απόθεμά σου σε προφυλακτικά, αλλά αυτό από μόνο του δεν είναι καλοί τρόποι.

Το ΟΝΕΜΑΝ φτιάχνει μια λίστα με το savoir vivre του σεξ, γιατί οι εντυπώσεις που θα μείνουν δεν θα είναι μόνο απ’ την ‘ώρα της αιχμής’.

1. Έχεις καθαρά σεντόνια. Πεντακάθαρα. Βγαλμένα απ’ την ντουλάπα και στρωμένα 1-2 ώρες πριν έρθει σπίτι σου. Δεν έχει σημασία αν τα άλλαξες χτες. Το παιχνίδι πρέπει να γίνεται στο όσο το δυνατόν πιο άρτιο τερέν.

2. Έχεις πάντα προφυλακτικά. Αν θέλεις να κάνεις καριέρα στο savoir vivre του σεξ, μάλλον θα διαθέτεις και 3-4 διαφορετικές επιλογές για να διαλέξει εκείνη. Έτσι κάνουν μάλλον τα παιδιά απ’ το Ηράκλειο, γι’ αυτό η πόλη τους είναι στην κορυφή του Durex Loveville.

 

3. Υπάρχει εύκαιρο χαρτί. Μη ρωτάς γιατί. Πάντα χρειάζεται λίγο χαρτί στα περίχωρα του κρεβατιού. Αν δεν υπάρχει, οφείλεις σαν κύριος να σηκωθείς μετά το σεξ και να φέρεις απ’ την τουαλέτα. Ιππότης.

4. Στην περίπτωση που το κορίτσι δεν περάσει το βράδυ σπίτι σου, οφείλεις να το συνοδεύσεις μέχρι το αμάξι του ή οπωσδήποτε μέχρι να πάρει ταξί. Εννοείται ότι σημειώνεις τον αριθμό ταξί για παν ενδεχόμενο.

5. Δεν κάνετε μόνο τις στάσεις που αρέσουν σε σένα. Το διαβάζεις στο νούμερο 5, αλλά το σωστό θα ήταν να το γράψω είκοσι φορές για να το εμπεδώσεις. Προφανώς θέλουμε να περάσουμε καλά, αλλά δεν είμαστε μόνοι μας εδώ. Ρωτάμε, ζητάμε, μαθαίνουμε, εξηγούμε. Την επόμενη φορά, δεν θα χρειαστεί τόση ανάλυση. Μετά από 4-5 φορές, θα γνωρίζεστε -στο κρεβάτι- όσο τέλεια χρειάζεται.

 

6. Φέρνεις ένα ποτήρι νερό. Και δεύτερο. Και όσα χρειαστούν. Ξέρεις τι ζέστη κάνει στη Λάρισα;

7. Μετά το σεξ, σηκώνεσαι, ανοίγεις την ντουλάπα, βγάζεις δυο καθαρές πετσέτες και της παραχωρείς το μπάνιο. Προηγούνται οι κυρίες, χωρίς να λέμε φυσικά ότι είναι κακή ιδέα να μοιραστείτε το μπάνιο μετά το σεξ, για λίγο περισσότερο σεξ.

8. Πλένουμε τα δόντια μας πριν κοιμηθούμε. Από το savoir vivre της ζωής στο savoir vivre του κρεβατιού. Έχεις κάνει αρκετά ‘βρώμικα’ πραγματάκια το τελευταίο δίωρο κι επειδή θα ξυπνήσεις με έναν άνθρωπο που δεν σου φταίει σε τίποτα, καλό είναι το στόμα να μυρίζει δροσιά.

9. Μην είσαι περισσότερο άτακτος απ’ όσο μπορεί να αντέξει. Δεν είναι όλοι εραστές του spanking ούτε φλερτάρουν με το bdsm. Βλέποντας και κάνοντας. Πρώτα αναγνωριστικές κινήσεις και μετά πιο τολμηρές.

 

10. Δεν προσποιούμαστε οργασμό ή ότι περνάμε καλά τέλος πάντων. Το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να κοροϊδέψουμε στιγμιαία τον άλλο, το οποίο δεν έχει κανένα απολύτως νόημα, αν θέλουμε να κάνουμε κάποτε ποιοτικό σεξ με αυτόν τον άνθρωπο.

11. Κακές λέξεις. Ό,τι καλύτερο μπορεί να συμβεί στο σεξ. Μπορείς να εξαντλήσεις την ευγένειά σου πριν και μετά το σεξ, δηλαδή εκεί ακριβώς που πρέπει. Κατά τη διάρκεια του σεξ, μπορείς να το ρίξεις και λίγο έξω όσον αφορά το λεξιλόγιο.

12. Τα φώτα είναι κλειστά. Βοηθάς και προς την κατεύθυνση της εξοικονόμησης ενέργειας της πόλης σου και προς την εξασφάλιση σωστής ατμόσφαιρας για σεξ. Προαιρετικά, αφήνεις ένα μικρό φωτάκι ανοιχτό, ίσα ίσα για να μην πέσετε απ’ το κρεβάτι.