Οι 5 στάσεις στο σεξ που καίνε τις περισσότερες θερμίδες

Ποιες είναι οι καλύτερες και ποιες οι χειρότερες στάσεις για να χτίσεις κορμί.
SHARES

Έχεις ακουστά ότι με το σεξ καις θερμίδες και γυμνάζεσαι. Πόσες θερμίδες όμως καις και ποια είναι η πιο παραγωγική στάση έχεις σκεφτεί; Το επιτελείο του Oneman είναι εδώ για σένα. Μαζέψαμε τις 5 στάσεις που κάνουν την περισσότερη δουλειά για το σώμα σου.

Ιεραποστολική

Όπως αντίστοιχα η cowgirl είναι καλύτερη γυμναστική για τη γυναίκα, έτσι και η ιεραποστολική είναι καλύτερη για τον άντρα. Κάνοντας την παραδοσιακότερη των στάσεων, θα κάψεις 143 θερμίδες. Παρόλα αυτά, υπάρχει μία στην οποία καις ακόμα περισσότερες. Και αυτή είναι:

Η όρθια

Θα κάψεις 220 ολόκληρες θερμίδες, ενώ και η παρτενέρ σου θα κάψει 165. Ίσως είναι το καλύτερο deal, αν λάβουμε υπόψη και τους δύο.

 

Με τα πόδια στους ώμους

Εσύ καις τα ίδια με την ιεραποστολική, εκείνη όμως καίει 110 θερμίδες γυμνάζοντας τους μύες των ποδιών της. Άλλη μία καλή συμφωνία και για τους δύο.

Doggy style

Στις 150 θερμίδες εσύ και στις 110 το κορίτσι σου. Καθόλου άσχημα.

Κουταλάκι

Παρόλο που δεν της φαίνεται, ακόμα και αυτή η στάση έχει κάτι να δώσει και στους δύο. Θα κάψετε 100 θερμίδες έκαστος, γυμνάζοντας τους κοιλιακούς σας λόγω της πλάγιας θέσης που βρίσκεστε την ώρα της πράξης.

***

Αν και εσύ αγαπάς τα Star Wars και την ιστορία τους, το αφιέρωμά μας 'May the Pod Be With You' είναι εδώ!

Στο 1ο επεισόδιο αναλύουμε τα prequels με καλεσμένο τον Μάκη Παπασημακόπουλο, μέσα από μία βασική ερώτηση: Είναι όντως όσο χάλια τα θυμάσαι;

Share
 

24Media Network

Κλεισμένος ο Αραούχο

Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου ανέφερε στον Sport24 Radio 103,3 πως ο Αραούχο είναι κλεισμένος από την ΑΕΚ και η συμφωνία θα ενεργοποιηθεί αν αποχωρήσει ο Ολιβέιρα.

 
Μάθε τα πάντα για φετινά βραβεία
POP για τις δύσκολες ώρες
Social Man
PROMO