Το 15% των σύγχρονων χωρισμών οφείλεται στο series cheating. Στο ποιο;

Το σίγουρο είναι ότι ζούμε σε έναν νέο, θεότρελο κόσμο.
SHARES

Απιστία, ψέμματα, ασυμφωνία χαρακτήρων, ρουτίνα, ένας νέος έρωτας. Όλοι αυτοί είναι πολύ συνηθισμένοι λόγοι που οδηγούν στον χωρισμό ενός ζευγαριού. Στην εποχή του binge watching όμως, που η παρακολούθηση μια σειράς μπορεί να αποτελέσει την βασική ασχολία μιας σχέσης, έρχεται να προστεθεί κι ένας νέος λόγος που μπορεί να φέρει το τέλος ενός έρωτα.

Σύμφωνα με μια έρευνα που διενήργησε η βρετανική τράπεζα Barclays λοιπόν, το 'series cheating' το να παρακολουθήσεις δηλαδή τη σειρά που έβλεπες με το ταίρι σου, δίχως αυτό, μπορεί να οδηγήσει σε τσακωμούς και πολλές φορές στο χωρισμό(!). Συγκεκριμένα, ο 1 στους 6 από όσους απάντησαν στην έρευνα έχει τσακωθεί για το λόγο αυτό και το 15% παραδέχτηκε πως η διένεξη αυτή έφτασε μέχρι τον χωρισμό.

Εδώ που τα λέμε, πρόκειται για μια σύγχρονη ιεροτελεστία ανάμεσα σε δυο αγαπημένους, επομένως το να αποφασίσεις να την προδώσεις και να αψηφήσεις το άλλο σου μισό, δεν το λες και μικρό παράπτωμα. Άσε που έτσι πρέπει να κρατήσεις όλα spoilers για τον εαυτό σου.

Αυτό σημαίνει πως πάρα πολλά ζευγάρια στο Ηνωμένο Βασίλειο (και προφανώς, σε ολόκληρο τον κόσμο) αποφασίζουν να το λήξουν επειδή κάποιος δεν έμεινε πιστός στο binge watching τους. Μήπως τελικά είναι καλύτερο να βρεις άλλο ταίρι απ' το να προδώσεις την αγαπημένη σας σειρά;

Share
 

24Media Network

Το σχόλιο Διαμαντόπουλου για Μπερτομέου, Γιαννακόπουλο και συγκεκριμένο οπαδό

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος ανέφερε στον Sport24 Radio 103,3 όσα είχε πει ο Τζόρντι Μπερτομέου για τις ποινές στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και την αναστολή τους, αλλά και όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα του πρόσφατου ντέρμπι "αιωνίων" για συγκεκριμένο οπαδό που επιτέθηκε φραστικά κατά του Λαμόνικα.

Ο Φορτούνης κι ο Μπενζιά

Ο Σταύρος Γεωργακόπουλος σχολιάζει τα λόγια του Μιλόγεβιτς για Φορτούνη, την εξήγηση Μαρτίνς για Μπενζιά και το ποιους θυμήθηκε ο Μάρκο Μάριν από τα παλιά λημέρια του Ρέντη.

 
POP για τις δύσκολες ώρες

Έλενα Τσαγκρινού, η νέα pop diva

H 25χρονη τραγουδίστρια δεν είχε ποτέ Plan B.

Social Man
PROMO