SEX

To sex toy που θα αντικαταστήσει όλα τα sex toys

Το Enby είναι μια συσκευή ηδονής που απευθύνεται σε όλους και -κυρίως- σε όλους ταυτόχρονα.

Η Wild Flower είναι μια εταιρεία που ιδρύθηκε πριν από δύο χρόνια με σκοπό όχι απλώς να κατασκευάσει απολαυστικά sex toys, αλλά και να κάνει ένα γερό update στο βασικό λογισμικό ολόκληρης της βιομηχανίας. Από την πρώτη στιγμή, η Wild Flower ειδικεύτηκε στην κατασκευή αντικειμένων και συσκευών που δεν απευθύνονται σε ένα συγκεκριμένο φύλο. Οι άνθρωποι της εταιρείας εφαρμόζουν αυτή τη στρατηγική με μια αίσθηση καθήκοντος και ιεραποστολής (ζούμε στην εποχή της gender fluidity, πρέπει να απευθυνόμαστε σε όλους και να τους συμπεριλαμβάνουμε όλους), ταυτοχρόνως, όμως, εξυπηρετούν και μια πολύ πρακτική ανάγκη (επιθυμία;): φτιάχνουν sex toys που μπορούν να ικανοποιήσουν εξίσου και τα δύο μέλη ενός ζευγαριού.

Το Enby είναι το ιερό τους δισκοπότηρο. Το sex toy που παρουσιάστηκε πριν από λίγες μέρες και -δυνητικά- μπορεί να αντικαταστήσει όλα τα υπόλοιπα sex toys. Παίρνει το όνομά του από τα αρχικά NB (non binary) και βγαίνει στην αγορά ως η πρώτη συσκευή ηδονής ουδέτερου γένους, ως ένα sex toy που απευθύνεται σε όλους ανεξαιρέτως.

Στην πραγματικότητα, το Enby είναι μια εύπλαστη, πολυμορφική και πολυχρηστική επιφάνεια που μπορεί να λειτουργήσει είτε ως δονητής, είναι ως ερεθιστής πέους είτε ως stimulator δύο γεννητικών οργάνων ταυτόχρονα. Χρησιμοποιείται με την ίδια ευκολία στα προκαταρκτικά και κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης και μπορεί να διπλωθεί, να ξεδιπλωθεί, να τυλιχτεί και να προσαρμοστεί σε σχήμα και μέγεθος προκειμένου να ταιριάξει σε κάθε σώμα και ικανοποιήσει κάθε σαρκική επιθυμία.

Βασικά, όμως, μπορεί να τα κάνει όλα αυτά στη ίδια σεξουαλική συνεύρεση. Να ‘γλιστρήσει’ από το ένα σώμα στο άλλο, προκειμένου να ερεθίσει εναλλάξ ή και ταυτόχρονα τους δύο εραστές.

Επιπλέον, είναι αθόρυβο, μπορεί εύκολα προσαρτηθεί σε ζώνη (για να λειτουργήσει ως strap-on), η επιφάνειά του έχει διαφορετικές υφές προκειμένου να ικανοποιούνται όλες οι ερωτογενείς ζώνες (υπάρχουν ραβδωτά σημεία, μαλακά σημεία, καμπυλωτά σημεία κλπ), ενώ έρχεται και σε δύο χρώματα, προκειμένου να ικανοποιήσει εξίσου τους φίλους του μαύρου και τους θαυμαστές του μωβ.

Προκειμένου να εξασφαλίσουν τη λειτουργικότητα του Enby, οι άνθρωποι της Wild Flower έκαναν εκτεταμένη έρευνα και απευθύνθηκαν τόσο σε μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας όσο και σε στρέιτ ζευγάρια. Και οι πρώτες κριτικές τους δικαιώνουν. Απ’ ό,τι φαίνεται, το Enby δουλεύει και δεν αποκλείεται να βγάλει στην ανεργία πολλά παραδοσιακά sex toys.

(Κεντρική φωτογραφία: Instagram.com/Wildflowersex)