ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Ένα δώρο για 10… 9… 8…

Οι προτάσεις του Oneman για τις πιο γιορτινές μέρες του χρόνου.

Η τελευταία νύχτα του χρόνου οφείλει να είναι η καλύτερη. Η πιο λαμπερή, η πιο γιορτινή, η πιο φαντασμαγορική. Για να φύγει με μια καλή ανάμνηση η χρονιά που τελειώνει και – κυρίως – για να μπει με τους καλύτερους οιωνούς αυτή που ξεκινά.

Ελάχιστα πράγματα είναι πιο ‘γιορτή’ από τις φυσαλίδες που αναδύονται από ένα ποτήρι σαμπάνιας. Το ξέρεις κι εσύ, το ξέρουν όλοι, το υπογράμμισε μια για πάντα και ο Ντίκενς, ο συγγραφέας της πιο Χριστουγεννιάτικης ιστορίας απ’ όλες, που τη χαρακτήριζε ως ‘ένα κομψό επίδομα χαράς’ που όλοι δικαιούνται στη ζωή τους.

Καμία σαμπάνια δεν είναι πιο εορταστική από τη Moët, που από την ονομασία της και μόνο παραπέμπει στη ‘fête’, τη λέξη που χρησιμοποιούν οι Γάλλοι για τη γιορτή. Ειδικά φέτος, η Moët & Chandon συνεχίζει τη δική της παράδοση με ακόμα περισσότερη μαγεία και ακόμα περισσότερη κομψότητα, παρουσιάζοντας τη λαμπερή festive Collection και την καλαίσθητη συλλεκτική συσκευασία για τις γιορτές του 2017. Μια συλλογή που κυριολεκτικά αστράφτει και σκορπά την ενέργεια ενός #moetmoment για το κλείσιμο του έτους.

Πρωταγωνίστρια της συλλογής, η εορταστική συσκευασία δώρου Moët Rose Impérial, στα 75 cl. Η αυθόρμητη, λαμπερή και ελκυστική σαμπάνια που ξεχωρίζει για το ροζ χρώμα της και το χυμώδες σώμα της, συνδυάζει ιδανικά την κομψότητα με το στυλ και προσφέρει αδιαλείπτως χαρά και αφορμές για προπόσεις από το 1869 που δημιουργήθηκε.

Σήμερα πλέον, κάθε δευτερόλεπτο που κυλά, κάπου στον κόσμο ανοίγει μια φιάλη Moët. Στα τελευταία δευτερόλεπτα του 2017, άνοιξε τη δική σου.