ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Ένα δώρο για κάθε ατμιστή

Οι προτάσεις του Oneman για τις πιο γιορτινές μέρες του χρόνου.

Δεν είναι τα πάντα θέμα στιλ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν χρειάζεται λίγο στιλ για τα πάντα. Και η NOBACCO φροντίζει όχι μόνο για το στιλ, αλλά και για την ευκολία σου. Το ‘do more, be more’, δηλαδή η φιλοσοφία που έκανε τη NOBACCO να σχεδιάσει το επόμενο βήμα στο άτμισμα μας φέρνει μπροστά στο νέο της επίτευγμα, το =ISSON. Την εξέλιξη στα αυτόματα ηλεκτρονικά τσιγάρα.

Μια συσκευή που ενεργοποιείται αυτόματα με την εισπνοή, εξασφαλίζει απόλαυση και επιτρέπει το άτμισμα ακόμα και κατά τη διάρκεια της φόρτισης. Κατασκευασμένο από αλουμίνιο με εξαιρετικό φινίρισμα, διαθέτει μπαταριά 350mAh, κομψή θήκη μεταφοράς και επαναφόρτισης 2000mAh, σύστημα charge and vape (ταυτόχρονη φόρτιση και άτμισμα) που μεγιστοποιεί την αυτονομία, ενώ το ενσωματωμένο σύστημα ελέγχου και αυτοδιάγνωσης ελέγχει ότι η μπαταρία και η πλακέτα λειτουργούν άριστα.

Αυτό το ηλεκτρονικό τσιγάρο μπορεί και τοποθετεί την αισθητική, την απλότητα, την απόλαυση, την ποιότητα και την ασφάλεια σε πρώτο πλάνο.

=ISSON, living smart. Να είσαι ο εαυτός σου. Να εκφράζεσαι ελεύθερα χωρίς περιορισμούς. Να απολαμβάνεις την κάθε στιγμή χωρίς δεύτερη σκέψη. Να μπορείς να δώσεις γεύση στο χρόνο, γιατί η γεύση μένει, παίρνοντας πάντα το καλύτερο.