ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Ένα δώρο για όσους έχουν πάθος με το γράψιμο

Οι προτάσεις του Oneman για τις πιο γιορτινές μέρες του χρόνου.

Το γράψιμο είναι ένα πολύτιμο δώρο που μπορεί να αλλάξει τον κόσμο. Και στους ανθρώπους που αγαπάμε και νοιαζόμαστε, θέλουμε να κάνουμε μόνο πολύτιμα δώρα, γιατί η πραγματική αξία ενός αντικειμένου, είναι η συμβολική.

Πάνω σε αυτή τη φιλοσοφία γεννήθηκε πριν από 110 χρόνια η Montblanc και σήμερα, αναγνωρίζει πως δυστυχώς, πολλά παιδιά δεν έχουν το δικαίωμα να μάθουν να διαβάζουν και να γράφουν, το δικαίωμα στη βασική εκπαίδευση.

Επιβεβαιώνοντας τη μακροχρόνια υποστήριξή της στα προγράμματα εκπαίδευσης και γραμματισμού της UNICEF, μια εταιρική σχέση που ξεκίνησε το 2004, η Montblanc εισάγει μια νέα συλλογή: την Montblanc Meisterstück for Unicef: Writing is a gift. Παρέχοντας στο εικονικό Meisterstück ένα ειδικό κλιπ με ένα μπλε ζαφείρι και ένα σχεδιασμό εμπνευσμένο από το αλφάβητο, η Montblanc γιορτάζει την αξία του γραψίματος ως μια δύναμη για το καλύτερο. Από τον Απρίλιο του 2017, κάθε Meisterstück που αγοράστηκε από τη συλλογή σε συνεργασία με την UNICEF, αυξάνει το ποσό που θα προσφερθεί για την παροχή μεγαλύτερης πρόσβασης των παιδιών σε πρωτοβάθμια εκπαίδευση καλύτερης ποιότητας.

Με λίγα λόγια, προσφέροντας μια Montblanc Meisterstück, κάνεις πολύ παραπάνω από ένα απλό δώρο, βοηθώντας τον κόσμο να γίνει λίγο καλύτερος. Κι αυτό είναι το αληθινό νόημα των Χριστουγέννων.