ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Ένα δώρο για τον καρπό του χεριού σου

Οι προτάσεις του Oneman για τις πιο γιορτινές μέρες του χρόνου.

Το ταξίδι στον ουρανό ξεκινά πολύ νωρίτερα από την πρώτη φορά που θα νιώσεις τη βαρύτητα να αλλάζει μορφή και κάποιο μέσο να σε μεταφέρει με ασφάλεια πάνω από τα 10 χιλιάδες πόδια. Ξεκινά στην ηλικία των τεσσάρων χρόνων. Εκεί ανάμεσα στο μπέρδεμα του φανταστικού με το πραγματικό, στην πρώτη συνειδητοποίηση του τι θα μπορούσες να καταφέρεις όταν μεγαλώσεις, στα πρώτα όνειρα να πετάς κι εσύ πάνω από τα σύννεφα. Κι είναι ένα ταξίδι που συνεχίζεται σε όλη σου τη ζωή, με την εικόνα του πιλότου, του αεροπλάνου, της κατάκτησης του ουρανού να μένει αναλλοίωτα δυνατή στο μυαλό σου όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι η οικογένεια ρολογιών Pilot από την IWC Schaffhausen είναι η διαχρονικά αγαπημένη των Ελλήνων. Είναι η αίγλη που την συνοδεύει, ο αέρας αυτοπεποίθησης που αποπνέει ένας ίκαρος, αυτό το ξεχωριστό αίσθημα περιπέτειας που αγκαλιάζει κάθε αναφορά στην λέξη “πιλότος” σε κάθε της μορφή. Είναι το ανεκπλήρωτο όνειρο που βάζοντας ένα Pilot ρολόι στον καρπό σου, νιώθεις ότι έρχεται λίγο πιο κοντά. Κι ας μην έχει ποτέ σκοπό να έχεις εσύ την τύχη ενός αεροπλάνου στα χέρια σου.

 

Τα Pilot watches της IWC είναι συμβολικά ρολόγια για όλους εκείνους που αγαπούν τον αρρενωπό σχεδιασμό στο ρολόι, τις επιβλητικές αλλά ταυτόχρονα κομψές κάσες, τα δυνατά στοιχεία στον σχεδιασμό. Το PILOT’S WATCH MARK XVIII που βλέπεις στις φωτογραφίες παραπάνω είναι ένας υπέροχος αντιπρόσωπος της οικογένειας Pilot, με εμφανείς τις διαφορές από το κλασικό Big Pilot αλλά με εκείνες τις σχεδιαστικές λεπτομέρειες που αποτίουν φόρο τιμής στο θρυλικό Mark 11.

Η κάσα του PILOT’S WATCH MARK XVIII είναι στο 40 χιλιοστά, με τις γραμμές και τα μεγάλα αραβικά νούμερα να προσθέτουν στην καθαρότητα και τον λιτό αλλά επιβλητικό σχεδιασμό του. Ανθεκτικό στο νερό έως τα 6 bar πίεσης και με όλη την τεχνογνωσία που επιτρέπει στον automatic μηχανισμό του να συγκαταλέγεται στην οικογένεια Pilot. Το μαύρο καντράν αλλά και το μαύρο δερμάτινο λουράκι του οίκου Santoni, το αναδεικνύουν σε μια πραγματικά ιδανική επιλογή για έναν ανδρικό καρπό.

Το καλύτερο δώρο για αυτά τα Χριστούγεννα, μάλλον πρέπει να το κάνεις στον εαυτό σου.

Ακολούθησε το official account της IWC Greece στο Instagram, για να μαθαίνεις όλα τα νεότερα για τα αγαπημένα σου ρολόγια και να τα βλέπεις να εμφανίζονται κάθε τόσο στο timeline σου και να σου κλείνουν το μάτι.