ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Αυτά τα Χριστούγεννα, μπορείς να σχεδιάσεις ένα πιο αισιόδοξο μέλλον

Οι προτάσεις του Oneman για δώρα στις πιο γιορτινές μέρες του χρόνου.

Διανύουμε ημέρες γιορτινές, ημέρες αγάπης. Πρέπει να σκεφτούμε όμως ότι δεν έχει όλος ο κόσμος την ευλογία να περιτριγυρίζεται από ανθρώπους που τον αγαπάνε και δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ, τους ανθρώπους που δεν έχουν το πιο βασικό αγαθό εκεί έξω: την υγεία.

Γι’ αυτό, καλό είναι, πάνω στο πνεύμα της αγάπης, εκτός από τα δώρα που θα κάνουμε στους κοντινούς μας ανθρώπους, να μην ξεχνάμε και όσους πραγματικά μας χρειάζονται και δεν έχουν κάποιον να τους στηρίξει. Τι καλύτερο λοιπόν, από ένα δώρο που τα συνδυάζει και τα δύο;

Σε συνεργασία με τον Marc Newson, η Montblanc κυκλοφορεί την σειρά (Montblanc M) RED, που σχεδιάστηκε για να υποστηρίξει τον αγώνα της (RED) για τον τερματισμό του AIDS. Κάθε προϊόν που αγοράζεται από τη συλλογή οργάνων γραφής RED (Montblanc M) RED θα συνεισφέρει € 5 στο Παγκόσμιο Ταμείο για την υποστήριξη προγραμμάτων HIV / AIDS, το οποίο προσπαθεί να αποτρέψει την μετάδοση του ιού HIV απο τις μητέρες στα μωρά.

Το Montblanc M(RED), είναι σχεδιασμένο από τον Mark Newson, με γραμμές που ρέουν απαλά μεταξύ τους και κατασκευασμένο από κόκκινη πολύτιμη ρητίνη. Το σχέδιο ολοκληρώνει το μαγνητικό καπάκι που ευθυγραμμίζει τέλεια το καπάκι με το σώμα.

Ένα δώρο που θα μπορεί πραγματικά να κάνει τη διαφορά.