ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Ένα δώρο για να κρατήσεις τις στιγμές των Χριστουγέννων για πάντα

Οι προτάσεις του Oneman για δώρα στις πιο γιορτινές μέρες του χρόνου.

Για πολλούς από εμάς, τα Χριστούγεννα είναι η πιο αγαπημένη εποχή του χρόνου. Ζεστασιά, οικογενειακές στιγμές, πολύ φαγητό, γλυκά, στολισμένο σπίτι, τι να μην αγαπάς απ’ όλα αυτά; Υπάρχει άραγε τρόπος να κάνεις αυτές τις στιγμές να κρατήσουν για πάντα;

Όχι, δεν εννοούμε να κλειδώσεις τους καλεσμένους σου σπίτι σου και να μην τους αφήνεις να φύγουν, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι, λιγότεροι ενοχλητικοί, χάρη στην Fujifilm. Η Fujifilm είναι μία από τις πιο γνωστές εταιρίες  φωτογραφικών μηχανών παγκοσμίως. Με την βραβευμένη σειρά φωτογραφικών μηχανών Χ, η οποία είναι κατάλληλη τόσο για  επαγγελματίες όσο και για τους λάτρεις της φωτογραφίας θα βρεις σίγουρα μία που να καλύπτει τις δικές σου ανάγκες, εξασφαλίζοντας πως οι μαγικές εορταστικές στιγμές θα απαθανατιστούν όπως τους αξίζει και θα μείνουν για πάντα στην καρδιά και την μνήμη σου.

Η σειρά  Χ της FUJIFILM συνδυάζει το παραδοσιακό στυλ με πρωτοποριακή τεχνολογία αιχμής με μοναδικό σκοπό να σε ‘κάνει να αγαπήσεις τη φωτογραφία ξανά’. Η τελευταία στην σειρά των Χ μηχανών είναι η Χ-Τ3 που έθεσε νέα standards στις μηχανές mirrorless. H FUJIFILM X-T3 διαθέτει έναν αισθητήρα X-Trans * CMOS  4ης γενιάς και με ανάλυση 26,1 MP. Ιδανικές και για να κρατήσεις για πάντα τις στιγμές που αξίζουν και να κάνεις ένα όμορφο δώρο σε κάποιον που αγαπάς.