ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Με τα ρολόγια Visetti θα είσαι πάντα συνεπής στο ραντεβού με το στιλ

Οι προτάσεις του Oneman για δώρα στις πιο γιορτινές μέρες του χρόνου.

Αν αναζητείς ένα δώρο που θα φωνάζει από μακριά κομψότητα και στιλ, ένα καλό ρολόι είναι πάντα μια ιδανική λύση. Τώρα λοιπόν που η γιορτινή περίοδος βρίσκεται προ των πυλών και η αναζήτηση δώρων για τα αγαπημένα σου πρόσωπα έχει ήδη ξεκινήσει, ο τρόπος για να είσαι ακριβής στο ραντεβού σου με την ποιότητα και το στιλ, είναι απλός και φέρει το όνομα Visetti.

Η Visetti αποτελεί μια κορυφαία ελληνική μάρκα ρολογιών και κοσμημάτων, με δωδεκαετή παρουσία τόσο στην ελληνική όσο και στη διεθνή αγορά και απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες που θέλουν να ξεχωρίζουν σε κάθε τους εμφάνιση. Βασισμένα στις τελευταίες τάσεις της μόδας, τα προϊόντα της Visetti ικανοποιούν και το πιο απαιτητικό στιλ και αποτελούν το απόλυτο αξεσουάρ του σύγχρονου άνδρα. Ιδιαίτερες ή πιο σπορ κάσες, σε ασημένια ή μαύρη απόχρωση , συνδυάζονται με μπρασελέ ή αυθεντικό δερμάτινο λουράκι και χρωματισμούς, δημιουργώντας ένα εκρηκτικό και καλαίσθητο αποτέλεσμα.

Τα ρολόγια Visetti κατασκευάζονται από ανοξείδωτο ατσάλι υψηλής ποιότητας και επιδέχονται την καλύτερη μέθοδο επίστρωσης μετάλλων, έτσι ώστε το επιχρύσωμα τους να παραμένει αναλλοίωτο στο πέρασμα του χρόνου. Όλα τα ρολόγια Visetti είναι αδιάβροχα και συνοδεύονται με εγγύηση καλής λειτουργίας για 2 έτη. Η εταιρεία διαθέτει ακόμη ανδρικά κοσμήματα και αξεσουάρ, όπως ατσάλινα βραχιόλια και μανικετόκουμπα (τι πιο ιδανικό για τις γιορτές), δερμάτινα πορτοφόλια, μεταλλικά στυλό και  μπρελόκ, κολιέ με ξεχωριστά μοτίφ, καλύπτοντας κάθε δυνατή επιθυμία και γούστο.

Θα τα βρείτε σε επιλεγμένα κοσμηματοπωλεία σε όλη την Ελλάδα καθώς και στο επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Πληροφορίες θα βρείτε επίσης στην επίσημη σελίδα της εταιρίας στο Facebook.