ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Κέρδισε ένα δερμάτινο ζευγάρι TOMS

Τρίτη ημέρα του Δεκέμβρη και δίνουμε ένα ζευγάρι δερμάτινα παπούτσια, στηρίζοντας την φιλοσοφία της TOMS και το concept του One for One.

Την προσοχή σου παρακαλώ πριν σκρολάρεις γρήγορα προς την κλήρωση. Για τον περισσότερο κόσμο τα TOMS είναι κάποιες πολύ ωραίες εσπαντρίγες για το καλοκαίρι. Για εκείνους που είναι λίγο πιο εξοικειωμένοι με τη συλλογή, είναι παπούτσια κάθε τύπου, γυαλιά ηλίου αλλά και τσάντες για άνδρες και γυναίκες. Ακόμα σημαντικότερα, για εκείνους που γνωρίζουν τη φιλοσοφία της εταιρείας, η TOMS προσφέρει ένα τεράστιο κοινωνικό έργο σε εκείνους που έχουν ανάγκη.

Για κάθε ζευγάρι παπούτσια που αγοράζετε, η TOMS προσφέρει ένα καινούργιο ζευγάρι σε ένα παιδί που το έχει ανάγκη. Με κάθε τσάντα που αγοράζετε, η TOMS βοηθάει μια μητέρα να γεννήσει με ασφάλεια. Για κάθε ζευγάρι γυαλιά που αγοράζετε, η TOMS βοηθάει έναν άνθρωπο με προβλήματα όρασης. Οπότε, έχοντας αυτό στο μυαλό, σκεφτείτε την επόμενη φορά που θα θελήσετε ένα τέτοιο προϊόν, ότι υπάρχει τρόπος ώστε καλύπτοντας τη δικής σας καθημερινή ανάγκη, να καλύψετε ταυτόχρονα και μία πολύ σημαντική ζωτική ανάγκη κάποιου άλλου.

Πάμε στην κλήρωσή μας.

 

Κι ας πούμε λίγα λόγια για τη συλλογή στην οποία συγκαταλέγονται τα συγκεκριμένα παπούτσια. Η συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2015 για την TOMS είναι αφιερωμένη σε όσους μας εμπνέουν. Η TOMS υμνεί τους ανθρώπους που ξεπερνούν τα όριά τους κάνοντας τη διαφορά. Αυτούς που με τις ιδέες τους, τη δουλειά και το επιχειρηματικό τους πνεύμα αλλάζουν τους κανόνες του παιχνιδιού, κάνοντας τον κόσμο μας καλύτερο. Τέτοιους ανθρώπους θέλουμε να φιλοξενούμε στο Oneman, τέτοιες ενέργειες θέλουμε να στηρίζουμε.

 

Αυτούς τους ανθρώπους, η TOMS τους αποκαλεί Game Changers. Και στο επόμενο χρονικό διάστημα, θα μοιράζεται ιστορίες των Game Changers, παρέα με τη νέα συλλογή από παπούτσια, τσάντες και γυαλιά TOMS, ελπίζοντας να εμπνεύσει εμάς και εσάς ώστε να συμβάλλουμε όλοι μαζί, ο καθένας με τον δικό του μοναδικό τρόπο στον κοινό σκοπό.

Η φετινή συλλογή παπουτσιών είναι πιο ώριμη από ποτέ. Η ανδρική συλλογή αποτελείται από παντός καιρού Brogues, κλασσικά casual δετά Paseo και υλικά όπως σουέντ, premium δέρμα και καπιτονέ λεπτομέρειες. Η γυναικεία συλλογή περιλαμβάνει για πρώτη φορά μποτάκια με ξύλινο τακούνι και κεντημένα σχέδια, faux γούνα και κρόσσια. Η παιδική συλλογή εμπλουτίζεται με δερμάτινα Bimini High, ζεστά μποτάκια Nepal αλλά και τα γλυκύτατα σχέδια αγκαλιάς Cuna, με εσωτερικό γουνάκι.

 

Στη σειρά των γυαλιών προστίθενται οι δύο πιο avant-garde σκελετοί Jarett και Gavin και μια capsule συλλογή από ταρταρούγα. Οι τσάντες TOMS αντικατοπτρίζουν το ήθος μας. Εμπνευσμένες και φέτος από τις χώρες που υποστηρίζουμε, με έθνικ σχέδια, ikat τυπώματα και κεντημένες λεπτομέρειες, θα τις βρείτε σε tote bags, weekend bags και σακίδια αλλά και clutch bags από τσόχα και καστόρι.

Μας αρέσει ένας κόσμος One for One. Μας αρέσει ο κόσμος της TOMS.

* Η ανακοίνωση των νικητών θα γίνεται κάθε Παρασκευή για τις κληρώσεις της εβδομάδας που προηγήθηκε